sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Odylique

Jälleen sain ensikosketuksen itselleni täysin tuntemattomaan sarjaan ja ehkei kaikki teistäkään ole sarjasta kuulleet; Odylique. Kyseessä on yksi Englannin arvostetuimmista ekologisista ihonhoitosarjoista, jonka sanotaan olevan edelläkävijä ekologisen terveyden ja kauneuden saralla. Tuotteiden sanotaan myös sopivan kaikista herkimmille ihotyypeille.

Mutta mitä itse sain testiin:


Puhdistusta ja tehohoitoa.


Kasviöljyjä sisältävä puhdistustuote, jolla saat meikin, lian ja epäpuhtaudet irtoamaan iholta. Sisältää puhdistavaa ja ravitsevaa kookos- ja oliiviöljyä, rauhoittavaa ruusua ja puhdistavaa sitruunaa.


Pumppupulloannostelu on kätevä ja toimiva. Tuote on juoksevahkoa, mutta ei kuitenkaan hurahda käsiltä lavuaariin vaan kyllä tämän ilman temppuiluja saa kasvoille saakka :D Tuoksu on mieto, itse en tästä kookosta juurikaan tunnista, joten jos satut kookoksen tuoksua vihaamaan niin älä missään nimessä sen vuoksi tuotetta skippaa!

Itse olen tätä käyttänyt puhdistuksen toisena vaiheena ja on siinä oikein mainiosti toiminut - vaikuttaa myös erittäin riittoisalta tuotteelta.

Sitten siihen tehohoitoon:


Tehotuote avuksi pintakuivalle ja kuivalle iholle sekä ikääntymisen merkkeihin. Sisältää viittä omegarasvahappoa, antioksidantteja ja luonnonkasvisteroleja. Tehokosteutuksen lisäksi tuotteen luvataan myös kiihdyttävän solujen uusiutumista sekä kollageenituotantoa.


Tuotetta suositellaan käytettävän 2-3 tippaa päivässä tai satunnaisena tehohoitona ja tuo tippa-annostelu onkin helppoa pakkausmuodon vuoksi. Pipettipullo, jossa päältä painamalla saat kätevästi annosteltua tuotetta tarvittavan määrän.


Tuote on koostumukseltaan kasvoöljymäistä, imeytyen kuitenkin ainakin itselläni ihoon hyvin. Väriltäänhän tämä on rusehtavaa ja itselläni tämä ihoa värjääkin hieman kellertäväksi - älkää siis hätkähtäkö käyttäessänne tätä ilmiötä, ei teidän maksanne ole pettämässä vaan tuote on vain ihon värjännyt :D


Jos olet blogiani pidempään seurannut niin olet ehkä huomannut sen, että tuoksut niin tuotteissa kuin ihan hajuvesinä sun muina on minulle varsin tärkeitä. Ja täytyy sanoa, että minun nenääni tämä haisee aikasta pahalle :D Ei tuoksu eteerisille öljyille, kuten monet luonnonkosmetiikan tuotteet - tämän tuoksunhan osa kokee epämiellyttäväksi, mutta itse tästä pidän. Onneksi tuoksu häviää melko nopeasti kasvoille levityksen jälkeen ja tuote itsessään vaikuttaa sen verran mainiolta tapaukselta, että hajusta huolimatta tämä tulee jäämään omaan käyttööni (ja itseasiassa olen huomannut, että pikkuhiljaa tuohon hajuunkin tottuu eikä siihen enää useamman käytön jälkeen itseasiassa edes kiinnitä huomiota).


Erittäin mielenkiintoisia tuotteita ja ehdottomasti tähän sarjaan pitää jatkossa tarkemminkin tutustua.


Onko Odylique sinulle tuttu sarja?


*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu, en ole koskaan kuullutkaan tällaisesta sarjasta. Tuo öljy alkoi kiinnostamaan, mutta jos se ei tuoksu hyvälle niin voi ei. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että käytän itse ilomielin tuoksusta huolimatta kertoo tuotteesta melkoisesti ;D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat