perjantai 25. marraskuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa Oriflamelta

Esittelin jo aikaisemmin osan Oriflamen Ecobeauty -linjan tuotteista, tänään olisi vuorossa loput.


Tänään siis vuorossa kasvovoide, seerumi sekä silmänympärysvoide.


Kasvovoide (39€/50ml)
Nopeasti kosteuttavan kasvovoiteen luvataan ravitsevan ja kirkastavan ihoa. Tehoaineina tuotteessa ovat puolukka ja tyrnin siemenöljy, jotka sisältävät runsaasti E-vitamiinia, rasvahappoja ja antioksidantteja.

Tätä voidetta en koostumukseltaan kuvaisi mitenkään kevyeksi, mutta tästä huolimatta olen ainakin nyt tähän aikaan vuodesta oikein hyvin pystynyt käyttämään tätä meikin alla. Jälleen vastaan tuli voide, jonka huolin niin päivä- kuin yökäyttöönkin.


Seerumi (46€/30ml)
Kevyt seerumi antaa iholle lisäkosteutusta samalla kun se virkistää, kirkastaa ja raikastaa. Sisältää antioksidanttipitoista luomuhelokkiöljyä sekä kosteuttavaa aloe vera uutetta. Sopii niin päivä- kuin yökäyttöönkin.

Tämä tuntuu ehkä hieman nahkeahkolta iholla levityksen jälkeen, tunne kuitenkin häviää melko pian. Miellyttävä seerumi, jonka itse kuitenkin olen suosinut mieluummin iltaisin käytettäväksi tai päivinä, kun meikkiä ei tarvitse heti aamutoimien yhteydessä tehdä.


Silmänympärysvoide (24€/15ml)
Poistaa väsymyksen merkkejä, kirkastaa ja elvyttää. Sisältää samoja tehoaineita kuin kasvovoidekin; puolukkaa ja tyrnin siemenöljyä.

Talvella oikein mainio koostumus myös päiväkäyttöön ollen kuitenkin tarpeeksi tuhtia myös yökäyttöön. Olen uskaltanut levittää tätä myös liikkuvalle luomelle eikä se itselläni ole turvotusta saanut aikaan - itselläni tosin ei kovinkaan herkästi silmäluomet turpoa.

Tuoksut tuotteissa on samankaltaisia kuin aiemmin esittelemissänikin; eivät aivan tyypillisen yrttisiä luonnonkosmetiikan tuoksuja. Mietoja ja ehkä jollain tapaa kuitenkin "vihreitä".

Kokonaisuudessaan Ecobeauty-linja on erittäin mielenkiintoinen ja mielestäni on erittäin hyvä, että näitä tulee myös sarjoille, joiden perusvalikoima on synteettistä. Näin ollen luonnonkosmetiikan tuotteet tulevat myös valtaväestölle tutummaksi ja helpommin saatavaksi, herkemmin ehkä ottaa käyttöönkin tuotteita, jotka ovat sen"tutun ja turvallisen" sarjan alla :)


Minkälainen suhde sinulla on luonnonkosmetiikkaan?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Tykkään, nykyään varmaan puolet käyttämistäni ihonhoitotuotteista on kosmetiikkaa, meikkituotteissa paljon vähemmän, en vaan ole siltä puolen löytänyt sellaisia suosikkeja kuin ihonhoidon puolelta, mutta luulen, että tulevaisuudessa asiaan varmaan tulee muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että itsekin ehkä siihen suuntaan pikkuhiljaa olen menossa. :)

   Poista
 2. Minulla on vähän ristiriitainen suhde luonnonkosmetiikkaan. Olen kuullut että se allergisoi herkästi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän en nyt faktatietoa osaa sanoa.. Onhan se totta, että luonnossa on paljon allergisoivia aineita, mutta tiedetään myös, että synteettisesti tuotetut tuotteet voivat yhtälailla allergisoida..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bearel x Valtteri Sandberg kesäboxi

 *)mainoslinkki En ole viime aikoina juurikaan kauneusboxeja tilaillut, vaikka edelleenkin rakastan yllätyksellisyyttä niissä - sekä tietyst...

Luetuimmat