torstai 24. marraskuuta 2016

Dose Of Colors

Kuten usein käy; mielessä on jokin tietty tuote, jonka ehdottomasti haluan tilata ja kun verkkokaupassa on raja minkä jälkeen ei postimaksuja veloiteta -> nappaan mukaan kaikkea muutakin, että "säästän" postikuluissa :D Näin tapahtui siis myös tämän tuotteen kanssa.


Dose Of Colors ei ollut minulle ennakkoon ollenkaan tuttu, mutta selatessa alennuksessa olevia tuotteita mielenkiinto heräsi.


Eyedeal Duo:sta muutamia sävyjä oli hieman edullisemmalla hinnalla myytävänä (olisikohan hintaa ollut n.10€ kun normaali hinta on 24,10€) -> googlettelemaan miltä sävyt näyttää ja sinne ostoskoriinhan se tuote sitten pomppasi :D

Nimensä mukaisesti tässä on kaksi tuotetta yhdessä; primer sekä irtopigmenttiä. Nappasin itselleni "Lemon Drop" -sävyn kokeiluun - kuten mainitsin niin tuolla tarjoushinnalla ei tosiaan kovinkaan paljoa vaihtoehtoja ollut enkä minä tokikaan normaalihinnalla lähtisi jotain muuta sävyä kokeilemaan! Lisäksi googlettelut osoittivat, että tämä sävy olisi melkoisen kaunis.

Silmiin astikin tuote on päätynyt, mutta nyt saatte ihailla vain swatchauksia - ehkä joskus toiste näette tämän myös meikkikuvan yhteydessä :)


Vasemmalla pelkkä primer, keskellä pelkkä irtopigmentti ja oikealla nämä yhdistettyinä.


Ei sattunut hutiostos; paitsi, että sävyltään tämä on ihastuttava niin tämä myös on helppokäyttöinen enkä huomannut, että tämä olisi luomilta lähtenyt omille teilleen päivänkään aikana.


Onko ko.merkki sinulle entuudestaan tuttu?

4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Tyttöjen reissu

Tänä kesänä päädyimme kesälomareissulle neidin kanssa kaksin, vaikka hieman jännittikin kuinka homma hoituu uhmaikäisen kanssa... ...

Luetuimmat