lauantai 19. marraskuuta 2016

Timanttisieni

Sain itselleni testiin uutuustuotteen, joka herätti tässä syksyllä varsin paljon mielenkiintoa;
Tässä ihmesienessä on 13 levityspintaa, joilla saat tehtyä täydellisen meikin. Lateksiton koostumus ja jokaisessa sienessä on myös uniikki marmorimainen väritys. Suosituksena olisi vaihtaa meikkisieni uuteen 1-3 kk välein. Sientä voi käyttää niin kuivana kuin kosteanakin, kosteana sieni turpoaa ja lopputulos on luonnollisen kuulas, peittävämmän lopputuloksen saa kuivalla sienellä.Kokoero on hieman hankala kuvata kun käytössä on vain yksi sieni, mutta ylemmässä kuvassa sieni kuivana ja alemmassa kosteana.

Itse olen sientä käyttänyt kosteana, samaan tapaan kuin BeautyBlenderiäkin. Hoksasin vasta nyt postausta näpytellessäni katsoa Youtubesta ohjevideon meikkisienen käyttöön ja täällä Sam levittää meikkivoiteen vedoin eikä pelkästään "töpöttelemällä", minkä lisäksi olen käyttänyt sienestä pienempää osaa kuin mitä on suositeltu - kannattaa siis ehdottomasti tsekata noita ohjevideoita jo ennen käyttöönottoa ;) 

Itse en ehkä niin suuren suurta eroa ole huomannut BeautyBlenderiin nähden, on vaatinut hieman totuttelemista tähän uuteen muotoon kun käsi on BB:n muotoon jo tottunut. Koostumukseltaan tämä on ehkä hieman "napakampaa" kuin BB ja mikäli käytät meikissä useampia tuotteita niin tässä on etuna nuo monet eri sivut - pystyt yhdellä sienellä levittämään helposti kaikki meikissä käyttämäsi tuotteet. Olen myös puuterin tällä levittänyt ja toimii erinomaisesti. Omalla kohdallani saattaneekin olla, että ihan vain hinta määrittää sen kumpaan sieneen tulen tarttumaan jatkossa kun on aika jättää jäähyväiset tällä hetkellä käytössä oleville sienille.

Itse jostain syystä kuvittelin, että tämä tulisi ehkä vasta ensi vuoden puolella varsinaisesti Suomessa myyntiin ja hinnaltaan olisi ollut n.20€ tietämissä - yllätyinkin kun bongasin sienen Oletkaunis-verkkokaupasta jo nyt hintaan 16,90€! (Täältä muuten löytyy tuo samainen Youtube-video sivun alareunasta!)


Joko sinä olet tämän ihmesienen itsellesi hankkinut? Käyttövinkkejä otetaan aina vastaan :)

*)pr-näyte


P.s. Huomenna kannattaa ehdottomasti pysyä linjoilla, koska jotain aivan huikeata olisi tulossa! ;)

4 kommenttia:

 1. Ostin tän messuilta ja sieni on mulla ollut siitä asti käytössä. En vaan oikein vieläkään osaa muodostaa selkeää mielipidettä, joten tutkimustyö jatkuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti hetken totuttautuessa tähän, mutta nyt alan jo pikkuhiljaa hahmottaa tämän edut :)

   Poista
 2. Oma sieni vielä testaamatta, mutta on varmaan ihan huikea tuo sieni <3 Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ainakin tuohon käytössä pikkuhiljaa enenevässä määrin alkanut tykästyä :)

   Ihanaa päivää myös sinne <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat