perjantai 11. marraskuuta 2016

Ne paljon kehutut multimasking-naamiot..

Olen armottoman myöhässä näiden kanssa, mutta tulin nämä itsellenikin melko myöhäisessä vaiheessa hankkineeksi - ihan vain koska sattuivat niin vastustattomassa tarjouksessa olemaan :D


Kyseessä on siis toki L'Oreal Pure Clay -kasvonaamiot. Näistä täysikokoiset yksilöt ostin itse Citymarketistä ja pussinäyte tuli LivBoxin mukana. Linkkejä en nyt mihinkään kauppaan tällä kertaa laita, useammastakin paikasta näitä on ostettavissa ja/tai tilattavissa ja hinta on siinä 10€ tietämissä.

Kaikki naamiot sisältävät kolmea erilaista savea (kaoliini, montmorilloniitti, rhassoul) pohjana.


Pure Clay Exfo Mask
Noiden mainittujen savien lisäksi tässä naamiossa on punalevää sekä jauhettuja aprikoosinkiviä. Punalevä kirkastaa ja jauhetut aprikoosinkivet toimivat kuorivana elementtinä. Naamio heleyttää, kirkastaa ja kuorii ihoa helläväraisesti.


Pure Clay Glow Mask
Noiden mainittujen savien lisäksi tästä löytyy mustaa hiiltä, jonka tarkoituksena on magneetin tavoin imeä ihosta epäpuhtauksia. Sopii kaikille ihotyypeille.


Pure Clay Purify Mask
Ja kolmannessa naamiossa savien lisäksi on käytetty eucalyptusta. Tämä puhdistava ja mattaava savinaamio sopii parhaiten rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.


Vaikutusaika kaikissa naamioissa on 5-10 minuuttia ja näitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Tässä kannattaa toki oma ihotyyppinsä huomioida, en omalla sekaihollakaan välttämättä näitä käyttäisi kuin kerran viikossa minkä lisäksi toisen kerran viikossa voisin kosteuttavan naamion käyttää koko kasvoille.


Kaikki kolme näistä olivat suorastaan positiivisia yllätyksiä; en arvannnut, että nämä tuoksuisivat näin hyvälle! :D Lisäksi ihan jokaikinen näistä oli todella miellyttävä, jos pitäisi suosikki valita niin se olisi kyllä aikasta vaikeaa, mutta saattaisin tuon Glow-naamion puoleen kääntyä, kuten aika moni muukin on tainnut tehdä!? :D


Eivät siis rahat menneet hukkaan nämä hankkiessa vaikka kotona pohdinkin, että olisi ehkä voinut jättää välistä kun katselin kuinka monta naamiota minulla jo ennen näitä kotoa löytyi :D


Oletko sinä löytänyt jo näistä oman suosikkisi?

10 kommenttia:

 1. Mullakin on nää vielä kokeilematta, vaikka ehdottoman kiinnostavia tuotteita ovatkin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuvittelin, että olen ainoa, joka ei ole testannut :D Suosittelen kyllä lämpimästi, tykkäsin näistä kaikista :)

   Poista
 2. Glow Maskista taisi lopulta muovautua näistä oma lempparia, vaikka ihan aluksi en siitä eniten innostunutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä muistaakseni eräässä Face-ryhmässä ylistettiin maasta taivaisiin :D

   Poista
 3. Mä tykkään näistä tosi paljon, ja tuo tuoksu :)

  VastaaPoista
 4. Näitä varmaan pitäis kokeilla, vaikka aina oonkin naamioiden kanssa ollut tosi huono! :D

  http://fiiaelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vain pitää yrittää ottaa osaksi ihonhoitorutiineita, loppupeleissä ne ei arki-illastakaan vielä mahdottomasti aikaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat