tiistai 1. marraskuuta 2016

Hajuveteni / Avon Alpha For Her

Tänään esittelyyn pääse aivan ihastuttava tuoksu, jonka esittely on venynyt siitä yksinkertaisesta syystä etten ole millään löytänyt tälle kunnon kuvausta! Mutta ennenkuin siihen menemme niin katsotaan mikä tuoksu on kyseessä ja mitä tietoja siitä olen löytänyt.. Kyseessä on:


lähde: http://www.avoncatalog.co.uk/avon-news/avon-alpha-for-her
Avonin sivuston mukaan kyseessä on itämais-hedelmäinen tuoksu. Tuoksunuotteja on nostettu esille kolme: vadelma, lumme ja aistikas myski. Tässä onkin oikeastaan kuvaus mitä tuoksusta olen löytänyt - Fragranticasta löytyy vain eri versio ainakin tällä hetkellä, joten en nyt tämän tuoksun kohdalla pysty valitettavasti samalla tapaa tuoksua avaamaan kuten yleensä tuoksujen kanssa olen tehnyt.

Hintaa tuoksulla on 36€/50ml ja minun nenääni tämä on aivan upea -eikä mieskään tälle nenäänsä nyrpistellyt ;D

Ehdottomasti jos on mahdollista niin käy tuoksua tuoksuttumassa jossain, voi olla, että tuoksu vie sinutkin yhtälailla mennessään..


Onko ko.tuoksu sinulle tuttu? Jos muuten tuoksunuotteja tiedät tuon kolmen lisäksi enemmän niin vinkkaa ehdottomasti! :)


*pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Itämais-hedelmäinen kuulostaa ihan mun tuoksulta :D Tätä en ole tuoksutellut, mutta nyt kyllä heräsi kiinnostus!

  VastaaPoista
 2. Tää tuli jokin aika sitten yllärinä kotiin ja pakko sanoa, että tää on oikeasti aika kiva tuoksu. Avonin tuoksut on muutenkin laadukkaita hintaansa nähden. Jos oma tuoksubudjetti olisi alle 50€, niin katsoisin heti Avonin valikoimat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta! Itselläni taitaa olla kolme Avonin tuoksua ja tykkään niistä jokaisesta, yksi näistä onkin uhkaavasti alkanut vajua kun on arkituoksuksi juuri napakymppi :D

   Poista
 3. Tykkään tästä ja punainen pullokin viehättää. Kivaa, että on edullisiakin hyviä tuoksuja. Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 4. Tykkään, vaikka en osaa itsekään tuoksunuotteja tästä eritellä. Mulla oli tästä pieni näyteputkilo ja äskettäin tilasin bodyspray version. Aion kyllä hankkia myös tuon EdP:n.

  VastaaPoista
 5. Jos siulla on se pahvipakkaus, niin niissä yleensä lukee tuoksunuotit (jossain siellä tekstisekamelskassa) :)

  Mutta Avonilla taitaa yleensäkin olla maksimissaan se kolme tuoksunuottia esim. kuvastoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää katsoa löytyykö sitä tuon kolmen lisäksi muita tuoksunuotteja mainittuna :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat