Siirry pääsisältöön

Verkkokaupoista..

Ajattelin tehdä tänne nyt ihan uusiksi kunnollisen postaukset käyttämistäni (kosmetiikan) verkkokaupoista. Pienesti jo ihan blogini alkutaipaleella ulkomaalaista verkkokaupoista tänne runoilin, mutta käyttämieni verkkokauppojen määrä on rutkasti kasvanut niin nidotaan ne kaikki tänne nyt yhteen. :)

Vuonna 1999 nimellä FragranceBay.com aloittanut verkkokauppa – alussa nimensä mukaisesti oli lähinnä isojen brändien luksushajuvesien myyntipaikka. Myöhemmin laajensivat vähitellen myös meikkien ja ihonhoidon puolelle ja näin ollen myös nimen vaihtaminen oli aiheellinen. Beautybayn omaa nimeä kantava meikkisarja (BEAUTYBAY The Collection) on julkaistu 11/2013.
Sijaitsee siis tosiaan Iso-Britanniassa eikä näin ollen tulleja tai ALV:ja tarvitse täältä tilatessa miettiä. Lisäksi ainakin tällä hetkellä postikulut ovat ilmaiset kun tilaat yli 14€ arvosta tavaraa. Toimitus 5-7 arkipäivässä paitsi jos tilaat esim. kynsilakkoja (näitä ei ilmateitse voi kuljettaa), tällöin toimitus voi viedä jopa 20 arkipäivää. Sivut englanninkieliset. 

Itse olen täältä tilaillut tähän mennessä lähinnä O.P.I.:n, Essien ja China Glazen kynsilakkoja sekä muutamia tuotteita nimeään kantavasta sarjasta. Noiden lisäksi tuolta löytyy mm. Estelle&Thild, Artdeco, Jurlique ym. Valitettavasti muutamien brändien tuotteita ei Suomeen toimiteta vaikka niitä valikoimissa on, näihin lukeutuu esim. Urban Decay.
Olen tilannut ko.paikasta jo useita kertoja ilman minkäänlaisia ongelmia tähän mennessä, joten voin ko.paikkaa lämpimästi kaikille suositella! 


Suomalainen vuonna 2009 perustettu luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Acorelle, Flow, Lavera, Lily Lolo yms.
Toimitus 1-4 arkipäivässä. Kaikki tilaukset ilman postikuluja. Kanta-asiakkaana saat lisäksi jokaisesta tilauksesta kanta-asiakaspisteitä, jotka voit seuraavassa tilauksessasi hyödyntää.

Tänne olen tosiaan kaksi tilausta tehnyt ja en voi muuta kuin lämpimästi suositella!! Lisäksi aina olisi hyvä suosia suomalaista yrittäjyyttä. 


Verkkokaupan taustalla Cesars Finland Oy, joka perustettu vuonna 2008. Cesars Finland Oy toimii Christian Cesarin vuonna 2002 julkaiseman Cesars Secrets –kynsituotesarjan edustajana Suomessa. Lisäksi maahantuojina: Konad, JB Lashes, Color Club ja Betty Beauty. Yrityksen toimitusjohtaja Satu Saarisalo. Ko.verkkokauppaa on myös ”Kynsilakkataivaaksi” nimitetty ja sitähän se nimenomaan on! Valikoimista löytyy mm. O.P.I., Essie, Color Club sekä harvinaisempia indiemerkkejä kuten Picture Polish. Toimituskulut painon mukaan alkaen 1€ ja yli 60€ tilauksille veloituksettomat. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Pari tilausta myös tänne tehty ja ihan mielettömän positiiviset kokemukset. Eli ihan ehdottomat suositukset isolla S-kirjaimella :D


Dermoshop:
Suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1988. Oma tuotemerkki Dermosil, jonka tuotteita myydään. Valikoimissa yli 300 tuotetta, jotka vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan. Tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja testataan dermatologisesti. Tilauksen voi tehdä joko yksityishenkilönä itse tai yhteyshenkilönsä kautta. Yli 50 euron ylittävistä tilauksista ei postikuluja veloiteta, alle 50 euron tilauksiin posti- ja toimituskulut 6€.

Olen itse toiminut yhteyshenkilönä jo viitisen vuotta ja kaikki on toiminut aivan loistavasti! Tuotteet ovat mielettömän laadukkaat ja toimitus on supernopeata, lisäksi toimitustavoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Ehdottomasti suosittelen tuotteisiin tutustumaan ja vaikka itse alkamaan yhteyshenkilöksi mikäli sellaista jo ei lähipiiristä löydy ja asia sinua kiinnostaa. Asiakaspalvelu on myös aina yhtä ystävällistä.


Vuonna 1995 perustettu yhdysvaltalainen huutokauppayhtiö. Alkuperäisen lisäksi monilla mailla on myös omia sivustojaan, esim. Iso-Britannialla. (Suomessakin on omansa ollut v.2010-2013.) Ideana on, että kuka tahansa yksityishenkilö tai yritys voi kirjauduttuaan ohjelmistoon käyttäjäksi myydä huutokaupalla lähes mitä tahansa. Huutokauppatoiminnon lisäksi myös heti ostettavia tuotteita. Toimitusaika ja –kulut vaihtelevat.

Itse olen täältä tilannut lähinnä ”pikkusälää” esim. swatch-tikkuja kynsilakoille, koruja yms. Melko vähänlaisesti kosmetiikkaa ja tämän suhteen suosittelenkin olemaan hyvin varovainen! Itse katson hyvin tarkkaan millaisen palautteen ja kuinka kokenut myyjä on ennen tavaroiden tilaamista. Mitään ongelmia omalla kohdalla ei ole sattunut; yhteistyö myyjien kanssa toimii ja yhden tuotteen uupuminen korvattiin luottokortilleni.
  

Perustettu vuonna 2005. Sijaitsee Jersey saarilla eli tilatessa kannattaa huomioida mahdolliset tulli- ja ALV-maksut (jälkimmäisethän tulevat kosmetiikkatilauksiin jo kun tilaus ylittää (postikuluineen) 22€). Mahdollisesti maksavat tullimaksut mikäli sellaisia sinulle koituu? (Tätä en ole itse henkilökohtaisesti testannut vaan tilaus ollut aina alle vaadittavan rajan.) Valikoimista löytyy mm. Urban Decay, Redken, Tigi, Korres ym. Toimitusaika 5-10 arkipäivää ja postikulut ilmaiset kun tilaat yli 15€ arvosta. Sivut englanninkieliset.

Varmaan yksi ensimmäisistä kosmetiikan ulkomaisista verkkokaupoista, josta olen kuullut. Mieletön määrä valikoimaa eri brändeiltä – tarjouksia kannattaa myös tarkkailla! Myös täältä olen muutamia kertoja tilannut eikä kertaakaan ole mitään ongelmia matkan varrelle sattunut.


Suomalainen huutokauppasivusto (tai siis ”vertaiskauppapaikka”). Aiemman tuotteiden huutokauppaamisen lisäksi on mahdollista ostaa joitakin tuotteita myös suoraan tai tehdä myyjälle hintaehdotus. Käyttäjäksi rekisteröidytään ja niin myynti kuin ostokin tätä vaatii. Toimituskulut ja –aika vaihtelevat suuresti myyjästä riippuen.

Tämä on ollut jo vuosia itselläni paljon käytössä; niin ostajan kuin myyjänkin roolissa ollessa. Olen myös kosmetiikkaa tätä kautta ostanut. Myös täällä suosittelen varovaisuutta; itsekin olen väärennöksiin törmännyt (joiden myynti on Suomen lakien vastaista) ja lisäksi valitettavasti on paljon liikkeellä myös huijareita, jotka myyvät olematonta tavaraa. Itse pyrin katsomaan, että myyjä olisi tunnistautunut (verkkopankkitunnuksilla) palveluun sekä katson myös palautteen.

  
Perustettu vuonna 1996. Amerikkalainen (USA) yritys, joten myös tämän suhteen muistakaa tilatessa tarkkailla millä summalla tilaatte! Valikoimista löytyy ravintolisiä, kosmetiikkaa yms. Merkkeinä mm. E.L.F. Cosmetics, Ecotools, Weleda. Toimituskulut määräytyvät painon ja tilauksen arvon mukaan. Kannattaa myös huomioida ettei tilaus ylittäisi 1814g painoa, koska tällöin tuo halvempi toimitusvaihtoehto ei ole enää mahdollinen. Toimituskulujen hinnat taitavat lähteä 1,80€ ylöspäin. Toimitusaika 10 arkipäivää. Sivut englanninkieliset.

Ensimmäistä kertaa tilaava saa jopa 10 dollarin alennuksen käyttäessään tätä linkkiä: http://www.iherb.com?rcode=GVH772 tai koodia: GVH772. (Tästä saan pienen edun itselleni.)
Täältä olen useammankin kerran tilannut ja aina ilman mitään ongelmia. Eli ehdottomasti suosittelen tutustumaan mikäli ei ole tuttu paikka!


Saksalainen verkkokauppa, jolta löytyy myös myymälä Hampurista etelään; Rosengarten (Klecken). Valikoimista löytyy mm. Essence, Sleek Makeup, Makeup Revolution ym. Toimituskulut Suomeen 6,90€ ja toimitusaika 5-7 arkipäivää. Sijaitsee EU:n alueella eli voit huoletta tehdä kuinka suuren tilauksen tahansa pelkäämättä lisäkuluja. Kieleksi voi valita saksan, englannin tai italian.

Itselleni uudempi tuttavuus ja yhden tilauksen olen vasta kerennyt laittaa menemään ja nyt kovasti sen saapumista odottelen. Paljon ko.verkkokauppaa on eri blogeissa kehuttu.

Nimensä mukaisesti myy brittiläistä mineraalimeikkisarjaa Lily Loloa. Perustettu vuonna 2005 ja perustaja Vikki Khan on nimennyt sarjan sisariensa mukaan (Lisa=Lily ja Lorraine=Lolo). Jokaisesta tilauksesta kertyy loyalty points:eja, jotka ovat sitten seuraavan tilauksen yhteydessä mahdollista käyttää. Ei tulli- tai ALV-maksujen vaaraa. Toimituskulut 4 puntaa (noin 5,65€) ja toimitusaika 3-5 arkipäivää. Sivut englanninkieliset.

Pari tilauskertaa takana ja oikein mallikkaasti hoitunut. Suosittelen ehdottomasti sarjaan ja nettisivuihin tutustumaan, jos eivät ole tutut! (Ko.sarjaa kyllä myytävänä myös suomalaisissa verkkokaupoissa, kuten Biodellyssä) Aloituspakkaukset ovat loistava tapa kokeilla tuotetta ja löytää itselleen sopiva sävy.


Vuonna 1996 perustettu brittiläinen verkkokauppa. Valikoimista löytyy runsaasti eri brändejä esim. Redken, Benefit, Caudalie ym. Ei pelkoa tulli- tai ALV-maksuista. Sivut englanninkieliset.
Tästä asiasta jo aiemmin valitinkin; valitettavasti Lookfantastic on muuttanut toimituskulu käytäntöään ainakin Suomeen ja nykyisin postikulut ovat alle 50 punnan tilauksissa n. 4 puntaa (eli n. 5,65€) ja vasta 50 puntaa (noin 70,40€) käytettyään saa toimituksen veloituksetta. Todella harmillinen muutos, joka kyllä ainakin omia tilauksia ko.paikkaan tulevaisuudessa tulee verottamaan (yhden tilauksen jo tuosta syystä jätin tekemättä). Toimitusaika 3-6 arkipäivää.
  

Perustettu vuonna 2014 Lontoossa tavoitteenaan tarjota laadukkaita tuotteita kohtuullisella hinnalla. Valikoimissa paljon kalliimpien merkkien tuotteista dupeja. Toimituskulut 4,95 puntaa (noin 7€) ilman lähetyksen seurantaa ja 8,85 puntaa (noin 12,45€) lähetyksen seurannalla – yli 40 punnan (noin 56,30€) tilatessasi saat lähestyksen seurannan myös pienemmillä toimituskuluilla. Ei pelkoa tulli- tai ALV-maksuista. Sivusto englanninkielinen.

Yhden järjettömän suuren tilauksen olen tänne tehnyt ja sitä nyt kovasti odottelen saapuvaksi. Monissa blogeissa mielettömästi kehuttu. (Kosmetik4Less-verkkokaupan kautta saa myös samoja tuotteita tilattua.)


Virolaisen MyLook.ee perustama nettikauppa Suomessa. Toiminta aloitettu vuonna 2009 (Virossa!?). Valikoimista löytyy mm. Hugo Boss, Sally Hansen ym. Suomenkieliset sivut. Toimituskulut pakettiautomaattiin/postiin 5,95€/7,95€ alle 90€/99€ tilauksille. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Myös tämä on itselleni varsin uusi tuttavuus; yksi tilaus takana. Se meni oikein mallikkaasti ja satuin saamaan koodin, jolla postikulut olivat veloituksettomat. Jatkossakin varmasti tulen ko.verkkokaupasta tilaamaan jos noita ”ilmaiset toimituskulut” –alennuskoodeja sattuu vastaan.Perustettu vuonna 2006 Tobias Fransson toimesta nimellä Parfymshope, seuraavana vuonna tästä muodostunut Nordic Web Trading AB. Nykyisin osa Nordic E-commerce Groupia. Ruotsalainen verkkokauppa siis kyseessä, sivut kuitenkin suomenkieliset. Valikoimista löytyy mm. O.P.I., Essie, Tigi, Lancome ym. Toimituskulut veloituksettomat yli 59€ tilauksiin, muutoin 3,50€. Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Ko.verkkokauppa on nyt viime aikoina ollut minun suosikkini. Tuon 59€ arvoisen tilauksen kasaan saaminen ei ole ollut mikään ongelma – edes 3x kuukauden aikana xD Asiakaspalvelu toimii mielettömän hyvin – ja suomeksi. Ehdottomat suositukset. 


Paula's Choice (Europe):
(Löytyy myös USA:n oma sivusto, josta myös mahdollista Eurooppaan käsittääkseni tilata, näihin sivuihin en kuitenkaan itse ole tutustunut saati, että olisin täältä itse mitään tilannut.)

Perustajana ja innovaattorina toimii Paula Begoun, joka on kirjoittanut 20 bestselleriä kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Tuotteet on valmistettu USA:ssa ja ne eivät aiheuta ihoärsytystä. Tuotteilla on täysi rahat takaisin takuu palauttessasi tuotteet (ei sisällä kuitenkaan postikuluja).

Toimituskulut 0-5kg 8,50€ tai pelkille näytteille (max 17) 4,50€, toimitusaika 4-6 arkipäivää. Jos tilaat kuitenkin vain yhden näytesetin niin saat sen ilman toimituskuluja. Sivusto englanninkielinen.

Olen vain kerran tänne näytetilauksen tehnyt, josta olen tänne postauksenkin tehnyt. Tilaus meni kaikkinensa oikein hyvin ja näytteet tulivat minulle varsin joutuisasti. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan näitä paljon kehuttuja tuotteita! (Äkkiseltään en löydä Suomesta jälleenmyyjää, jonka kautta tuotteita saisi ostettua!?)


Suomalainen vuonna 2010 perustettu verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Sleek Makeup, NYX, E.L.F. Cosmetics, Isadora ym. Toimituskulut painon mukaan 1,90-13,90€ ja toimitus 2-4 arkipäivässä.

Kertaalleen olen tilannut ja oikein mainiosti meni kaikkinensa tilaus. Tämä on paikka mitä ihan ehdottomasti suosittelen; todella kohtuulliseen hintaan löytyy paljon kaikkea ihanaa ja kuten Biodellynkin kohdalla tuli mainittua; aina olisi hyvä sitä suomalaista yrittäjyyttä tukea ja tässä pitäisi itsekin kyllä jatkossa tsempata!Vuonna 1998 perustettu hongkonglainen verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Clarins, Philosophy, Dior ym. Toimitus ilmainen, paitsi jos tilaa pelkästään tuoksuja niin tällöin toimituksesta veloitetaan 8€. Toimitusaika 7-10 arkipäivää. Sijaitsee EU:n ulkopuolella eli tulli- ja ALV-rajat kannattaa tilatessa huomioida. Mahdollisesti maksavat tullimaksut mikäli sellaisia sinulle koituu? (Tätä en ole itse henkilökohtaisesti testannut vaan tilaus ollut aina alle vaadittavan rajan.) Sivusto suomenkielinen. Kanta-asiakkuusohjelma antaa myös lisäalennusta sitä mukaa mitä useamman tilauksen olet aikojen saatossa ko.paikkaan tehnyt.
Täältä on vuosien varrella useampikin tilaus tullut tehtyä ja oikein mallikkaasti on hoitunut. Ainoastaan kerran sain väärät tuotteet, mutta tämäkin asia hyvin kivuttomasti järjestyi lopulta parhainpäin. (Asiakaspalveluun voi myös olla yhteydessä joko englanniksi tai millä muulla kielellä tahansa, mutta englanniksi toki asiat hieman nopeammin hoituvat.)Mitä kokemuksia teillä noista mainitsemistani verkkokaupoista on ja ennen kaikkea; löytyykö sinulta takataskusta joku ihan huippupaikka, jonka minä olen totaalisesti missannut? ;D 

P.s. Maquillalia-sivuston hehkutuksia luin ja olin jo tilaamaisillanikin, mutta sitten huomasin, että postikulukäytäntö on tuolla muuttunut ja tulee nykyisin painon mukaan = aivan järjettömät postikulut jo ihan parille luomiväripaletille, byääh.

P.p.s. Onko kellään kokemuksia Dashica Beautyshop -nimisestä verkkokaupasta?
 

 

Kommentit

  1. Sinulla on mukava blogi. Luen mielelläni "tavallisen" tallaajan kosmeblogia, olenhan itsekin tuikitavallinen :) Löysin blogisi vasta hiljattain ja tykkään kovasti sisällöstä ja tyylistä. Kosmetiikka on minunkin intohimoni. Mukava lukea aikuisen, tavallisen naisen ajatuksia kosmetiikasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) Oma tyyli bloggaamiseen taitaa vielä vähän olla tekeytymässä, mutta eiköhän se alkujähmeyden jälkeen ala sieltä ilmaantumaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D
Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)
Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tied…

Kehuttu alle 3€ silmänympärysvoide

Karkkipäivän Sanni kehui kesällä Lidlin silmänympärysvoidetta, joten pitihän se testiin napata sitten itsekin.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream (ovh 2,89€/15ml)

Koostumukseltaan tämä on kevyen voidemaista ja olenkin käyttänyt tätä aamuisin meikin alla - näin ilmojen viilentyessä kaipaan yöksi silmänympärysiholle tuhdimpaa koostumusta, vaikka kyllä tämäkin varmasti homman hoitaisi :D

Ainoan miinuksen, jonka itse tuotteesta keksin on se, että jos tätä yhtään liikaa annostelee niin tämä jää hieman valkoisena pyörimään iholle - imeytyy kyllä kun hetken kauemmin voidetta iholle hieroo. On siis riittoisaa tavaraa eikä tätä kannata yliannostella :D

Itse en tästä mitään wow-elämystä saa; hyvin perussilmänympärysvoide, joka toimii. Enkä siis todennäköisesti tule tähän uudelleen palaamaan, mutta suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan ei-niin-elämyksen-hakuisille :D

Oletko sinä löytänyt Cien-tuotteista jotain lemppareita itsellesi?

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Masquerade Lip & Nail Glitter / + pieni vinkkaus tulevasta

Sain itselleni ihanan kimaltavan paketin tuotteita testiin:

Isadora Masquerade Lip & Nail Glitter -juhlakokoelma sisältää jotain aivan uutta minkä lisäksi olemassa oleviin kokoelmiin tulee muutama lisäsävy.

Loose Lip Glitter (ovh 9,90€/5g) löytyy kolmessa sävyssä: 50 Stardust – sävytön, läpikuultava glitter
51 Pink Sparkles – pinkki glitter
52 Ruby Sparkles – tummanpunainen glitter  ja on nimensä mukaisesti huulilla käytettävää irtoglitteriä. Käyttö on yksinkertaista: levitä huulille huulipuna tai -kiilto, taputtele glitter sormella tähän päälle, viimeistele halutessasi vielä värittömällä huulikiillolla (tämäkin kannattaa sormella lisätä mikäli ei huulikiillon sekaan halua väriä ja glitteriä :D).

Glitter tarttuu yllättävänkin lujasti huuliin kiinni eli ei ihan hetkessä huulilta katoa - tästä huolimatta poisto onnistuu helposti esim. miselliveteen kastutetulla vanulapulla.

Huulituotteista Perfect Matt -huulipunat (ovh 14,90€/4,5g) saavat kaksi uutuussävyä, jotka ovat myös jäämässä…

3v- SYNTTÄRIARVONTA

Vinkkasinkin eilen, että tänään on jotain huippua luvassa; kuka hoksasi, että blogille tulee vuosia täyteen ja tämähän toki perinteisesti tarkoittaa arvontaa eli jotain kivaa teille <3

..joku saattoi myös arvata, että vinkkaus koski myös tuota eilistä postaus eli kyllä. Tänään arvotaan eilen esittelemäni Isadoran uutuustuotteet! Ja ei pelkoa, kyseessä ei ole korkkaamani tuotteet vaan aivan uudet tuotteet, jotka onnellinen arvonnan voittaja saa itselleen hypisteltäväksi.


Paketti sisältää siis 2x mattahuulipunan, 3x huuliglitterin sekä 4x kynsilakan.
Kurkkaa eilisestä postauksestani tarkemmat esittelyt ja omat kokemukseni tuotteista. :)

Kuinka sitten pääset osallistumaan arvontaan?
Koska kyseessä on blogini synttäriarvonta niin tällä kertaa arvonta on suunnattuna seuraajilleni; ilmoita siis mitä kautta seuraat blogiani (Blogger/Bloglovin/Blogit.fi tms.)
+1 arpa tulee mikäli seuraat blogiani Facebookissa ja/tai Instagramissa.
+1 arpa tulee mikäli seuraat Isadoraa Facebook:issa ja/tai…

Liquid Lip Lacquer

Sain Avonilta testiin heidän uusista huulituotteistaan mielenkiintoisen parivaljakon.

Mark Lip Lacquer (ovh 12€/7ml) löytyy niin mattaisena kuin kiiltävämpänä versiona - jokaiselle jotakin. 

Itselleni sain mattaisen version "Pinking About You" -sävyssä ja kiiltävämpi versio tuli "RedHead"-sävyssä.

RedHead ei ole huulilla aivan niin voimakas kuin ehkä pelkäsin :D  (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Ja Pinking About You taas on aivan täydellinen nudesävy! (Instagramin puolelta löytyy tästä meikkikuvasta.)

Täytyy sanoa, että näistä molemmat yllättivät positiivisesti. Mutta vielä yllättävämpää on se, että ihastuin ikihyväksi mattaversioon! Tämä ei juurikaan tunnu huulilla, ei kuivata ja kestää pitkään ilman korjailuja kauniina! Löysinkö vihdoinkin mattapunan, josta myös rutikuivat huuleni pitävän!? :D

Oletko sinä enemmän mattaisen vai kiiltävän ystävä?

*)pr-näyte

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto

Tässä siis vielä koko joulukalenterin sisältö.

Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!

Kasvovoiteet, naamio: Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös k…

Bette Box Marraskuu 2017

Piiiitkästä aikaa ehdin saada paketin käsiini ennenkuin olin ehtinyt spoilaantua, joten avatessa kaikki tuotteet tulivat itselleni yllätyksenä. Omasta paketista uupui pitkäaikaistilaajalahja, josta tulikin aiemmin päivällä jo viestiä, että se tulee jälkitoimituksena perästä - jäädään siis tätä vielä jännäämään jos en sitten jostain saa bongattua mikä tuote sieltä on tulossa. (Lisäilen tänne loppuun sitten sen pitkäaikaistilaajalahjan kunhan olen sen käsiini saanut.)

Marraskuussa valmistaudutaan juhlakauteen:

Isadora Natural Matt Oil-free Meikkivoide 10 Matt Porcelain (ovh 22€/35ml, boxissa 20ml koko) "Natural Matt Foundation jättää iholle luonnollisen, kuulaan mattapinnan. Öljytön koostumus ehkäisee ihon kiiltämistä. Meikkivoiteen sisältämät vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa ja jättävät sen miellyttävän tuntuiseksi..." Kerrankin boxista löytyi vaalein sävy, jei. Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tosiaan sävykin saattaa kerrankin natsata. Yllätyin kun huom…

Dermosilin joulu

Dermosilin joulupakkaukset ovat jo useana jouluna kuuluneet kiinteästi omaan joulun odotukseeni. Nykyisin emme aikuisille lahjoja ostele, mutta sitä suuremmalla syyllä saa ja pitää joulun alla itseään kaikilla ihanuuksilla hemmotella. Dermosilin joulupakkauksista löytyy varmasti jokaiselle jotakin - tänä vuonna uutuutena myös joulukalenteri, jota vielä postausta kirjoittaessani oli tilattavissa. Ole ripeä jos haluat sen itsellesi, sisältö on ihan loistava <3 Itse jätän tilaamatta vain koska oikeastaan kaikki kalenterista tulevat tuotteet ovat jo itselleni sen verran tuttuja. Hintaahan tällä on vain 40€.
Esittelen nyt vain pikaisesti omat joulupakkaukseni, näistä vain muutamaa olen hetken ehtinyt testailla. Kuitenkin haluan teille muutaman sanan näistä kertoa, koska ovat vain rajallisen ajan saatavilla :)

Itseltäni löytyy tällä hetkellä viisi Dermosilin joulupakkausta, näistä kaksi olen saanut PR-näytteenä.

Let's Celebrate (10€/2x 300ml) * 100-vuotiaan Suomen kunniaksi perinsuom…

MorpheMe November

Olen nyt viime kuukausina ahkerasti vaihtanut siveltimiä MorpheMe-kauneusboxissa johonkin aivan muuhun ja niin kävi tässäkin kuussa :D

Tässä kuussa vaihdoin siveltimet yhteen tuotteeseen, minkä lisäksi lunastin pisteillä (joita kertyy siis jokaisesta tilauksesta) toisen tuotteen:

Morphe Deysi Danger Highlight Palette vaikutti mielenkiintoiselta ja nappasin sen siveltimien asemasta tulemaan itselleni.

Paletti sisältää yhdeksän highlight-sävyä, joista tokikaan ihan kaikki eivät omalle kalpealle iholleni ole ehkä highlightereina ideaaleimpia - mutta voihan näitä käyttää myös luomivärien asemasta! :D
(Swatchaukset jäljempänä!)
Pisteillä nappasin itselleni tulemaan:

Tarte Amazonian Clay -poskipunan sävyssä Exposed - muita vaihtoehtoja ei kyllä ollutkaan :D

Tämä on sävyltään hyvin luonnollinen eikä tämän kanssa ole minkäänlaista pelkoa poskipunaövereistä!

Swatchauksessa highlight-sävyt yläriviltä alkaen vasemmalta oikealle. Jälkimmäisenä Tarten poskipuna.

Tokikaan poskille siveltimellä le…