Siirry pääsisältöön

Verkkokaupoista..

Ajattelin tehdä tänne nyt ihan uusiksi kunnollisen postaukset käyttämistäni (kosmetiikan) verkkokaupoista. Pienesti jo ihan blogini alkutaipaleella ulkomaalaista verkkokaupoista tänne runoilin, mutta käyttämieni verkkokauppojen määrä on rutkasti kasvanut niin nidotaan ne kaikki tänne nyt yhteen. :)

Vuonna 1999 nimellä FragranceBay.com aloittanut verkkokauppa – alussa nimensä mukaisesti oli lähinnä isojen brändien luksushajuvesien myyntipaikka. Myöhemmin laajensivat vähitellen myös meikkien ja ihonhoidon puolelle ja näin ollen myös nimen vaihtaminen oli aiheellinen. Beautybayn omaa nimeä kantava meikkisarja (BEAUTYBAY The Collection) on julkaistu 11/2013.
Sijaitsee siis tosiaan Iso-Britanniassa eikä näin ollen tulleja tai ALV:ja tarvitse täältä tilatessa miettiä. Lisäksi ainakin tällä hetkellä postikulut ovat ilmaiset kun tilaat yli 14€ arvosta tavaraa. Toimitus 5-7 arkipäivässä paitsi jos tilaat esim. kynsilakkoja (näitä ei ilmateitse voi kuljettaa), tällöin toimitus voi viedä jopa 20 arkipäivää. Sivut englanninkieliset. 

Itse olen täältä tilaillut tähän mennessä lähinnä O.P.I.:n, Essien ja China Glazen kynsilakkoja sekä muutamia tuotteita nimeään kantavasta sarjasta. Noiden lisäksi tuolta löytyy mm. Estelle&Thild, Artdeco, Jurlique ym. Valitettavasti muutamien brändien tuotteita ei Suomeen toimiteta vaikka niitä valikoimissa on, näihin lukeutuu esim. Urban Decay.
Olen tilannut ko.paikasta jo useita kertoja ilman minkäänlaisia ongelmia tähän mennessä, joten voin ko.paikkaa lämpimästi kaikille suositella! 


Suomalainen vuonna 2009 perustettu luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Acorelle, Flow, Lavera, Lily Lolo yms.
Toimitus 1-4 arkipäivässä. Kaikki tilaukset ilman postikuluja. Kanta-asiakkaana saat lisäksi jokaisesta tilauksesta kanta-asiakaspisteitä, jotka voit seuraavassa tilauksessasi hyödyntää.

Tänne olen tosiaan kaksi tilausta tehnyt ja en voi muuta kuin lämpimästi suositella!! Lisäksi aina olisi hyvä suosia suomalaista yrittäjyyttä. 


Verkkokaupan taustalla Cesars Finland Oy, joka perustettu vuonna 2008. Cesars Finland Oy toimii Christian Cesarin vuonna 2002 julkaiseman Cesars Secrets –kynsituotesarjan edustajana Suomessa. Lisäksi maahantuojina: Konad, JB Lashes, Color Club ja Betty Beauty. Yrityksen toimitusjohtaja Satu Saarisalo. Ko.verkkokauppaa on myös ”Kynsilakkataivaaksi” nimitetty ja sitähän se nimenomaan on! Valikoimista löytyy mm. O.P.I., Essie, Color Club sekä harvinaisempia indiemerkkejä kuten Picture Polish. Toimituskulut painon mukaan alkaen 1€ ja yli 60€ tilauksille veloituksettomat. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Pari tilausta myös tänne tehty ja ihan mielettömän positiiviset kokemukset. Eli ihan ehdottomat suositukset isolla S-kirjaimella :D


Dermoshop:
Suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1988. Oma tuotemerkki Dermosil, jonka tuotteita myydään. Valikoimissa yli 300 tuotetta, jotka vaihtelevat sesongin ja kysynnän mukaan. Tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja testataan dermatologisesti. Tilauksen voi tehdä joko yksityishenkilönä itse tai yhteyshenkilönsä kautta. Yli 50 euron ylittävistä tilauksista ei postikuluja veloiteta, alle 50 euron tilauksiin posti- ja toimituskulut 6€.

Olen itse toiminut yhteyshenkilönä jo viitisen vuotta ja kaikki on toiminut aivan loistavasti! Tuotteet ovat mielettömän laadukkaat ja toimitus on supernopeata, lisäksi toimitustavoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Ehdottomasti suosittelen tuotteisiin tutustumaan ja vaikka itse alkamaan yhteyshenkilöksi mikäli sellaista jo ei lähipiiristä löydy ja asia sinua kiinnostaa. Asiakaspalvelu on myös aina yhtä ystävällistä.


Vuonna 1995 perustettu yhdysvaltalainen huutokauppayhtiö. Alkuperäisen lisäksi monilla mailla on myös omia sivustojaan, esim. Iso-Britannialla. (Suomessakin on omansa ollut v.2010-2013.) Ideana on, että kuka tahansa yksityishenkilö tai yritys voi kirjauduttuaan ohjelmistoon käyttäjäksi myydä huutokaupalla lähes mitä tahansa. Huutokauppatoiminnon lisäksi myös heti ostettavia tuotteita. Toimitusaika ja –kulut vaihtelevat.

Itse olen täältä tilannut lähinnä ”pikkusälää” esim. swatch-tikkuja kynsilakoille, koruja yms. Melko vähänlaisesti kosmetiikkaa ja tämän suhteen suosittelenkin olemaan hyvin varovainen! Itse katson hyvin tarkkaan millaisen palautteen ja kuinka kokenut myyjä on ennen tavaroiden tilaamista. Mitään ongelmia omalla kohdalla ei ole sattunut; yhteistyö myyjien kanssa toimii ja yhden tuotteen uupuminen korvattiin luottokortilleni.
  

Perustettu vuonna 2005. Sijaitsee Jersey saarilla eli tilatessa kannattaa huomioida mahdolliset tulli- ja ALV-maksut (jälkimmäisethän tulevat kosmetiikkatilauksiin jo kun tilaus ylittää (postikuluineen) 22€). Mahdollisesti maksavat tullimaksut mikäli sellaisia sinulle koituu? (Tätä en ole itse henkilökohtaisesti testannut vaan tilaus ollut aina alle vaadittavan rajan.) Valikoimista löytyy mm. Urban Decay, Redken, Tigi, Korres ym. Toimitusaika 5-10 arkipäivää ja postikulut ilmaiset kun tilaat yli 15€ arvosta. Sivut englanninkieliset.

Varmaan yksi ensimmäisistä kosmetiikan ulkomaisista verkkokaupoista, josta olen kuullut. Mieletön määrä valikoimaa eri brändeiltä – tarjouksia kannattaa myös tarkkailla! Myös täältä olen muutamia kertoja tilannut eikä kertaakaan ole mitään ongelmia matkan varrelle sattunut.


Suomalainen huutokauppasivusto (tai siis ”vertaiskauppapaikka”). Aiemman tuotteiden huutokauppaamisen lisäksi on mahdollista ostaa joitakin tuotteita myös suoraan tai tehdä myyjälle hintaehdotus. Käyttäjäksi rekisteröidytään ja niin myynti kuin ostokin tätä vaatii. Toimituskulut ja –aika vaihtelevat suuresti myyjästä riippuen.

Tämä on ollut jo vuosia itselläni paljon käytössä; niin ostajan kuin myyjänkin roolissa ollessa. Olen myös kosmetiikkaa tätä kautta ostanut. Myös täällä suosittelen varovaisuutta; itsekin olen väärennöksiin törmännyt (joiden myynti on Suomen lakien vastaista) ja lisäksi valitettavasti on paljon liikkeellä myös huijareita, jotka myyvät olematonta tavaraa. Itse pyrin katsomaan, että myyjä olisi tunnistautunut (verkkopankkitunnuksilla) palveluun sekä katson myös palautteen.

  
Perustettu vuonna 1996. Amerikkalainen (USA) yritys, joten myös tämän suhteen muistakaa tilatessa tarkkailla millä summalla tilaatte! Valikoimista löytyy ravintolisiä, kosmetiikkaa yms. Merkkeinä mm. E.L.F. Cosmetics, Ecotools, Weleda. Toimituskulut määräytyvät painon ja tilauksen arvon mukaan. Kannattaa myös huomioida ettei tilaus ylittäisi 1814g painoa, koska tällöin tuo halvempi toimitusvaihtoehto ei ole enää mahdollinen. Toimituskulujen hinnat taitavat lähteä 1,80€ ylöspäin. Toimitusaika 10 arkipäivää. Sivut englanninkieliset.

Ensimmäistä kertaa tilaava saa jopa 10 dollarin alennuksen käyttäessään tätä linkkiä: http://www.iherb.com?rcode=GVH772 tai koodia: GVH772. (Tästä saan pienen edun itselleni.)
Täältä olen useammankin kerran tilannut ja aina ilman mitään ongelmia. Eli ehdottomasti suosittelen tutustumaan mikäli ei ole tuttu paikka!


Saksalainen verkkokauppa, jolta löytyy myös myymälä Hampurista etelään; Rosengarten (Klecken). Valikoimista löytyy mm. Essence, Sleek Makeup, Makeup Revolution ym. Toimituskulut Suomeen 6,90€ ja toimitusaika 5-7 arkipäivää. Sijaitsee EU:n alueella eli voit huoletta tehdä kuinka suuren tilauksen tahansa pelkäämättä lisäkuluja. Kieleksi voi valita saksan, englannin tai italian.

Itselleni uudempi tuttavuus ja yhden tilauksen olen vasta kerennyt laittaa menemään ja nyt kovasti sen saapumista odottelen. Paljon ko.verkkokauppaa on eri blogeissa kehuttu.

Nimensä mukaisesti myy brittiläistä mineraalimeikkisarjaa Lily Loloa. Perustettu vuonna 2005 ja perustaja Vikki Khan on nimennyt sarjan sisariensa mukaan (Lisa=Lily ja Lorraine=Lolo). Jokaisesta tilauksesta kertyy loyalty points:eja, jotka ovat sitten seuraavan tilauksen yhteydessä mahdollista käyttää. Ei tulli- tai ALV-maksujen vaaraa. Toimituskulut 4 puntaa (noin 5,65€) ja toimitusaika 3-5 arkipäivää. Sivut englanninkieliset.

Pari tilauskertaa takana ja oikein mallikkaasti hoitunut. Suosittelen ehdottomasti sarjaan ja nettisivuihin tutustumaan, jos eivät ole tutut! (Ko.sarjaa kyllä myytävänä myös suomalaisissa verkkokaupoissa, kuten Biodellyssä) Aloituspakkaukset ovat loistava tapa kokeilla tuotetta ja löytää itselleen sopiva sävy.


Vuonna 1996 perustettu brittiläinen verkkokauppa. Valikoimista löytyy runsaasti eri brändejä esim. Redken, Benefit, Caudalie ym. Ei pelkoa tulli- tai ALV-maksuista. Sivut englanninkieliset.
Tästä asiasta jo aiemmin valitinkin; valitettavasti Lookfantastic on muuttanut toimituskulu käytäntöään ainakin Suomeen ja nykyisin postikulut ovat alle 50 punnan tilauksissa n. 4 puntaa (eli n. 5,65€) ja vasta 50 puntaa (noin 70,40€) käytettyään saa toimituksen veloituksetta. Todella harmillinen muutos, joka kyllä ainakin omia tilauksia ko.paikkaan tulevaisuudessa tulee verottamaan (yhden tilauksen jo tuosta syystä jätin tekemättä). Toimitusaika 3-6 arkipäivää.
  

Perustettu vuonna 2014 Lontoossa tavoitteenaan tarjota laadukkaita tuotteita kohtuullisella hinnalla. Valikoimissa paljon kalliimpien merkkien tuotteista dupeja. Toimituskulut 4,95 puntaa (noin 7€) ilman lähetyksen seurantaa ja 8,85 puntaa (noin 12,45€) lähetyksen seurannalla – yli 40 punnan (noin 56,30€) tilatessasi saat lähestyksen seurannan myös pienemmillä toimituskuluilla. Ei pelkoa tulli- tai ALV-maksuista. Sivusto englanninkielinen.

Yhden järjettömän suuren tilauksen olen tänne tehnyt ja sitä nyt kovasti odottelen saapuvaksi. Monissa blogeissa mielettömästi kehuttu. (Kosmetik4Less-verkkokaupan kautta saa myös samoja tuotteita tilattua.)


Virolaisen MyLook.ee perustama nettikauppa Suomessa. Toiminta aloitettu vuonna 2009 (Virossa!?). Valikoimista löytyy mm. Hugo Boss, Sally Hansen ym. Suomenkieliset sivut. Toimituskulut pakettiautomaattiin/postiin 5,95€/7,95€ alle 90€/99€ tilauksille. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Myös tämä on itselleni varsin uusi tuttavuus; yksi tilaus takana. Se meni oikein mallikkaasti ja satuin saamaan koodin, jolla postikulut olivat veloituksettomat. Jatkossakin varmasti tulen ko.verkkokaupasta tilaamaan jos noita ”ilmaiset toimituskulut” –alennuskoodeja sattuu vastaan.Perustettu vuonna 2006 Tobias Fransson toimesta nimellä Parfymshope, seuraavana vuonna tästä muodostunut Nordic Web Trading AB. Nykyisin osa Nordic E-commerce Groupia. Ruotsalainen verkkokauppa siis kyseessä, sivut kuitenkin suomenkieliset. Valikoimista löytyy mm. O.P.I., Essie, Tigi, Lancome ym. Toimituskulut veloituksettomat yli 59€ tilauksiin, muutoin 3,50€. Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Ko.verkkokauppa on nyt viime aikoina ollut minun suosikkini. Tuon 59€ arvoisen tilauksen kasaan saaminen ei ole ollut mikään ongelma – edes 3x kuukauden aikana xD Asiakaspalvelu toimii mielettömän hyvin – ja suomeksi. Ehdottomat suositukset. 


Paula's Choice (Europe):
(Löytyy myös USA:n oma sivusto, josta myös mahdollista Eurooppaan käsittääkseni tilata, näihin sivuihin en kuitenkaan itse ole tutustunut saati, että olisin täältä itse mitään tilannut.)

Perustajana ja innovaattorina toimii Paula Begoun, joka on kirjoittanut 20 bestselleriä kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Tuotteet on valmistettu USA:ssa ja ne eivät aiheuta ihoärsytystä. Tuotteilla on täysi rahat takaisin takuu palauttessasi tuotteet (ei sisällä kuitenkaan postikuluja).

Toimituskulut 0-5kg 8,50€ tai pelkille näytteille (max 17) 4,50€, toimitusaika 4-6 arkipäivää. Jos tilaat kuitenkin vain yhden näytesetin niin saat sen ilman toimituskuluja. Sivusto englanninkielinen.

Olen vain kerran tänne näytetilauksen tehnyt, josta olen tänne postauksenkin tehnyt. Tilaus meni kaikkinensa oikein hyvin ja näytteet tulivat minulle varsin joutuisasti. Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan näitä paljon kehuttuja tuotteita! (Äkkiseltään en löydä Suomesta jälleenmyyjää, jonka kautta tuotteita saisi ostettua!?)


Suomalainen vuonna 2010 perustettu verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Sleek Makeup, NYX, E.L.F. Cosmetics, Isadora ym. Toimituskulut painon mukaan 1,90-13,90€ ja toimitus 2-4 arkipäivässä.

Kertaalleen olen tilannut ja oikein mainiosti meni kaikkinensa tilaus. Tämä on paikka mitä ihan ehdottomasti suosittelen; todella kohtuulliseen hintaan löytyy paljon kaikkea ihanaa ja kuten Biodellynkin kohdalla tuli mainittua; aina olisi hyvä sitä suomalaista yrittäjyyttä tukea ja tässä pitäisi itsekin kyllä jatkossa tsempata!Vuonna 1998 perustettu hongkonglainen verkkokauppa. Valikoimista löytyy mm. Clarins, Philosophy, Dior ym. Toimitus ilmainen, paitsi jos tilaa pelkästään tuoksuja niin tällöin toimituksesta veloitetaan 8€. Toimitusaika 7-10 arkipäivää. Sijaitsee EU:n ulkopuolella eli tulli- ja ALV-rajat kannattaa tilatessa huomioida. Mahdollisesti maksavat tullimaksut mikäli sellaisia sinulle koituu? (Tätä en ole itse henkilökohtaisesti testannut vaan tilaus ollut aina alle vaadittavan rajan.) Sivusto suomenkielinen. Kanta-asiakkuusohjelma antaa myös lisäalennusta sitä mukaa mitä useamman tilauksen olet aikojen saatossa ko.paikkaan tehnyt.
Täältä on vuosien varrella useampikin tilaus tullut tehtyä ja oikein mallikkaasti on hoitunut. Ainoastaan kerran sain väärät tuotteet, mutta tämäkin asia hyvin kivuttomasti järjestyi lopulta parhainpäin. (Asiakaspalveluun voi myös olla yhteydessä joko englanniksi tai millä muulla kielellä tahansa, mutta englanniksi toki asiat hieman nopeammin hoituvat.)Mitä kokemuksia teillä noista mainitsemistani verkkokaupoista on ja ennen kaikkea; löytyykö sinulta takataskusta joku ihan huippupaikka, jonka minä olen totaalisesti missannut? ;D 

P.s. Maquillalia-sivuston hehkutuksia luin ja olin jo tilaamaisillanikin, mutta sitten huomasin, että postikulukäytäntö on tuolla muuttunut ja tulee nykyisin painon mukaan = aivan järjettömät postikulut jo ihan parille luomiväripaletille, byääh.

P.p.s. Onko kellään kokemuksia Dashica Beautyshop -nimisestä verkkokaupasta?
 

 

Kommentit

  1. Sinulla on mukava blogi. Luen mielelläni "tavallisen" tallaajan kosmeblogia, olenhan itsekin tuikitavallinen :) Löysin blogisi vasta hiljattain ja tykkään kovasti sisällöstä ja tyylistä. Kosmetiikka on minunkin intohimoni. Mukava lukea aikuisen, tavallisen naisen ajatuksia kosmetiikasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) Oma tyyli bloggaamiseen taitaa vielä vähän olla tekeytymässä, mutta eiköhän se alkujähmeyden jälkeen ala sieltä ilmaantumaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Hiljaisuus...

Jotkut teistä ovatkin ehkä bonganneet yllä olevan kuvan Instagram-tililtäni...
Blogin puolella on ajastuksella muutamia julkaisuja tullut, mutta muutoin onkin ollut hiljaista ja syy löytyy kuvasta. Kärsin parin viikon ajan vatsakivuista, joiden vuoksi ravasin useamman lääkärin pakeilla ja alkuviikosta päivystyksessäkin. Kaikenmoisia epäilyjä esitettiin, mutta varsinainen syy tuntui jäävän epäselväksi varsinkin kun kuvittelin oireiden jo hieman yhtenä päivänä helpottaneen - pohtien kyllä mielessäni sanontaa "tyyntä ennen myrskyä"  ja näinhän siinä kävikin..
Verikokeita minulta viime viikolla seurailtiin päivittäin oireiden sekä mm.kohonneen tulehdusarvon tiimoilta. Torstaina aamulla vointi oli lähes kivuton ja pidin sormiani ristissä josko se verikokeissakin näkyisi mutta ei.. Kuitenkin koska arvot eivät päätä huimaavat olleet niin lääkäri oli sitä mieltä, että katsotaan miten oireilun käy eikä arvoja enää seurattaisi.. Vatsakipu kun oli hieman helpottanut ja tuntui soittohe…

Bloggaajaboxi

Vihdoinkin voin sen teillekin paljastaa; pääsen mukaan ensi kuussa ilmestyvään Bette Box bloggaajaboxiin omalla tuotteellani. Teaserini tuotteesta kuuluu: "Tuote, jota on monissa blogeissa hehkutettu ja josta tuli omassa kategoriassaan myös ehdottomasti oma suosikkini." 
Ehdottoman mielenkiintoinen tuote, jonka toivottavasti myös te mielellänne testiin otatte. :)

Pari tuttua bloggaajaa onkin juuri äskettäin paljastanut olevansa blogissa mukana, jännityksellä odotellaan ketä muita mukana on sekä ennen kaikkea boxia ja teidän fiiliksiänne valitsemastani tuotteesta.
Saan myös tarjota teille alennuskoodin boxia varten; koodilla BLINGER saat lokakuun bloggaajaboxin hintaan 15,90€ (norm. 18,90€) - etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, mukaanlukien lahjatilaukset. Koodi on voimassa 26.9.2017 saakka.

Onko kellään veikkauksia mikä valitsemani tuote voisi olla? Ja lähteekö boxi viimeistään nyt tilaukseen kun tiedät, että minun tu…

Georganics

Koska en #mökkimiitillä ehtinyt tutustua tarkemmin mielenkiintoisiin Georganics-tuotteisiin niin kysäisin maahantuojalta olisi näitä kenties ollut mahdollista saada kokeiluun - mikä onneksi onnistui ja saamani paketti sisälsi mielenkiintoisen setin tuotteita tutustuttavaksi:

Aktiivihiili hampaidenvalkaisujauhe (ovh 19,60€/60ml) Aktiivihiili hammastahna (ovh 16,30€/60ml) Aktiivihiili oil pulling (ovh 16,30€/100ml) Mandariini oil pulling (ovh 16,30€/100ml)

Ennenkuin menemme tarkemmin tuotteisiin niin muutama sana itse sarjasta; kyseessä on vuonna 2015 Englannissa perustettu luonnonmukaisiin suuhygienituotteisiin erikoistunut sarja. Valikoimiin kuuluu hammastahnoja, aktiivihiilijauhetta sekä kookosöljyisiä oil pulling -tuotteita.

Fluoriton hammastahna valkaisee, puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista. Tuoksuu hyvin raikkaalle ja mielestäni hampaiden pesun jälkeen tunne on myös suussa raikas. Valkaisevan vaikutuksen saamiseksi tuotetta tulisi käyttää aktiivisemmin ku…

Puhdista&kosteuta

Kesällä ihon tehohoito saattaa hieman unohtua, mutta talvea kohti mennessä on jälleen aika palata ruotuun. Kasvonaamio on ihana pieni hemmotteluhetki keskellä arkea eikä siihen edes loputtamasti kulu aikaa, varsinkaan tämän kaksikon kanssa:

Deep Cleansing Mask (34,10€/100ml) & Refreshing Moisture Mask (46,51€/100ml)

Tehokosteuttavan naamion tehoaineina on mm. Havaijilaista acaiuutetta, omega-3- ja -6-rasvahappoja ja vaaleanpunaisia Himalajan kivimineraaleja.

Hellävaraisen syväpuhdistava naamio sisältää Amazonin valkosavea ja kaoliinisavea.

Molemmat tuotteet ovat voidemaisia eikä myöskään syväpuhdistava naamio kuivahda iholle vaan on helposti poistettavissa. Myöskään minkäänlaista punoitusta en käytön jälkeen iholla havainnut.

Naamioiden tuoksu on lisäksi todella ylellinen, tulee aivan kauneushoitoloiden kasvonaamiot mieleen mikä ainakin omalla kohdalla nostattaa kasvohoidon kotonakin tehtynä suorastaan ylelliseksi.


Ja mikä parasta kaikille kiireisille; naamioiden vaikutusaika on v…

Chocolate Chip

Huomasittekin ehkä, että heinäkuussa Sephorasta mukaani tarttui jotain Too Faced:ltä - itseasiassa tämä on ihka ensimmäinen tuote, jonka merkiltä omistan..

White Chocolate Chip on minikokoinen 11 luomivärin paletti, joka tuoksuu Too Facedille tuttuun tapaan suklaiselle - eikä mitenkään inhottavan äitelällä tavalla, mutta kevyesti ja tuoksu todella on herkullinen, saattaa jopa alkaa tehdä suklaata mieli :D

Paletti on myös Limited Edition eli myynnissä vain rajoitetun aikaa - kannattaa napata siis mukaansa nyt eikä heti jos alkoi kiinnostaa. Itse taisin tästä jotain 20€ luokkaa maksella..

Paletti ei ole missään nimessä väriloistoa vaan erinomainen arkimeikkiin ja hieman tottumattomankin käsiin.

Paletti koostuukin siis lähinnä vaaleista hentoisista sävyistä ja tummuutta mukaan tuo ainoastaan glitterinen musta luomiväri.

Luomivärit ovat mielestäni laadultaan priimaa eli vaikka sävyt ovatkin vaaleita ja hentoisia niin näitä ei tarvitse pakata luomille hirmuista määrää saadakseen luomivärin…

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Elokuun loppuneet

Eilen kurkattiin talouspuolta ja tänään olisi sitten vuorossa roskatunkio. Heinäkuun loppuneiden määrähän oli jo minun silmiini varsin inhimillinen ja samanlaiselta näytti elokuunkin kasa aivan viime päiville saakka - kunnes sitten tosiaan aivan kuukauden viimeisinä päivinä rutistelinkin useamman purkin loppuun :D No hyvä saada noita tavaroita hyllyistä pois, ison kasan sain myös kiertoon tässä kuussa laitettua :) Mutta itseasiaan:

Mukana toki muutamia minikokoja ja kertakäyttöisiäkin tuotteita.. Naamioita minun pitäisikin ehdottomasti käytellä aktiivisemmin pois, koska niitä on melkoisesti kertynyt.. Mutta kurkkaillaan taas tarkemmin näitä loppuneita:


Batiste Dry Shampoo Pretty&Delicate Rose Gold (200ml): Tykkäsin. 4/5

Alterna Caviar CC Cream (25ml)*:
Kiva tuote, jos tulee edullisesti vastaan hetkellä kun vastaavaa tarvitsisin niin nappaisin kyllä mukaan. 3,5/4 (Bette Box 5/17)

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer (30ml):
Kts. aikaisempi postaus. Tämä oli valitetta…

Bette Box Syyskuu 2017

Jälleen olisi aika kurkata mitä Bette Box toi tullessaan - enkä tälläkään kertaa pystynyt olemaan spoilaantumatta sisällöstä, mutta ei anneta sen häiritä :D

Kurkataanpa mitä piristystä syyskuun boxi toi tullessaan:

Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri (ovh 17,90€/9g) "Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri on ultra-hienojakoinen, satiinimainen mattapuuteri, jossa yhdistyy täydellinen miellyttävyys ja pitkäkestoinen lopputulos. Ultra-pehmeä puuteri poistaa välittömästi kiillon ja jättää iholle pehmeän mattahehkun. Kuivattamaton koostumus tuntuu erittäin miellyttävältä ja pitää meikin paikallaan koko päivän." Käytän itse harvemmin kivipuuteria, mutta eiköhän tälle käyttöä löydy.
Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing Huulivoide (ovh 3,95€/7g)  "Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide kosteuttaa tehokkaasti huulia. Sen täyteläinen ja pehmeä koostumus levittyy helposti ja tuntuu ihanalta huulilla. Huulivoide sisältää tehokkaasti kosteuttavaa sheavoita ja siinä…

The one and only Orgasm

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..

Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.

Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..

Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D

Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä mi…

Päivityksen paikka

Lähes puoli vuotta on jälleen hurahtanut siitä kun viimeksi purkkiprojektiani teille päivitin, joten alkaisi olla taas aika kurkata missä mennään? :D Kaikki pannuprojektin päivityksen löytyvät tyhjennysprojekti-tunnisteen alta.
Maaliskuussa pannuprojektissa oli mukana:

(eivät ole kuvan mukaisessa järjestyksessä:) Lush Santa’s Lip Scrub 20g
MAC Cremesheen Hot Gossip 3g
NYX Wonder Stick Highlight and Contour 2x 4g
MAC Amplified Impassioned 3g
MAC Cremesheen Cream Cup 3g Weleda Jardin de Vie Agrume EdP 50ml *
Shela's Base Coat *
NYX Blush Taupe
Benecos Natural Eyeshadow Fairytale
Stagecolor HD Finishing Powder 769 Neutral *
Listalta yliviivatut olen siis saanut käytettyä itse loppuun tai olen antanut eteenpäin näihin kyllästyttyäni :D


Huulipunien käytöstä innostuinkin tuossa keväällä, mutta kesän myötä käyttö sitten taas jäi - katsotaan saisiko innostuksen taas syksyllä takaisin. Puuteria olen myös varsin ahkerasta saanut käytettyä ja myös luomiväri on ollut ahkerassa käytössä, koska olen …