keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kauneusboxeissa kesäkuussa tulleet tuotteet..

Mitäs niissä boxeissa kesäkuussa olikaan..

Bernard Cassiere Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi (ovh. 49€/50 ml, boxissa 15ml näytekoko)
Tämän otinkin melkolailla heti käyttööni; tuoksu on varsin mieto ja itselleni tämä voide on loistava meikin alle! Äkkiseltään en ko.voiteesta tietoja Bernard Cassieren suomenkielisiltä sivuilta löydä, sieltä löytyy kyllä sitruuna-linja, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle, mutta ko.voide ei tämän alle kuulu!? (Tämä sitruuna-minttu fluidihan on normaali-sekaiholle..) Olenko nyt vain sokea vai eikö tuosta tosiaan tietoa tuolla ole..?

Kubiss London (ovh. 3,95€/12g)
Kivipuuterit eivät tosiaan ole oma juttuni ja lisäksi epäilen sävyn olevan liian tumma minulle -> etsimään muualta uutta kotia.

Tätä en ole vielä käyttöön ottanut, koska tosiaan se Dove on jo avattuna - pohdin kylläkin, että mikäli nyt hellesäät tulevat niin tämä voisi olla passeli tuote testata niissä olosuhteissa, mutta niin kauan kuin kesä pysyy poissa niin taitaa tämä pysyä pakkauksessaan. Mutta käyttöön joka tapauksessa tulee sitten jossain vaiheessa. :)

Rimmel 60 seconds -kynsilakka, sävy 403 oragasm (ovh. 5,50€/8ml)
Kaunis sävy, mutta kuten edellisessä postauksessa kirjailin niin laitan tämän kiertoon ja keskityn muiden lakkamerkkien hamstrailuun :D

L'Occitane Verbena Shower Gel (ovh. 16€/250ml, boxissa 30ml näytekoko)
Itseäni sitrustuoksut miellyttävät, joten hyvillä mielin tämän käyttelin pois. :) (vaikka manguinkin harmitusta kun suuresti hehkutettu L'Occitane tuote olikin "vain" tämä :D)

Natural Code by Lumene Eye Intensifier, sävy 2 pearly taupe (ovh. 7,90€/1,2g)
..jos vain tämä olisi turkoosina minun boxiini sattunut!! Yksi turkoosi silmämeikkikynä Clarinsilta minulla on kyllä ja se on aivan mieletön kesällä, mutta mieluusti olisi toisenkin voinut ottaa.. Turkoosi on muutoinkin värinä se minun juttuni. Tämä käytännöllinen, mutta "tylsä" väri siis lähtee eteenpäin.

Bonuksena:
Jordan Individual Reach -hammasharja
Tämä odottelee vielä pakkauksessaan, mutta eiköhän tälle jossain välissä käyttöä löytyne.
Näille jo kertaalleen on käyttöäkin ollut ja loputkin varmasti tulee kesän aikana käytettyä - ihan ehdoton tuote kesään!
Flou-kokeilukoodi
Itselläni ei tosiaan valitettavasti iPhonea tai iPadia ole, mutta annoin tämän eteenpäin..
L'Occitanelta lahjakortti, jolla saa lunastettua 30ml näytteen Verbena-vartaloemulsiosta - lahjan saa joko myymälästä tai tilauksen yhteydessä.
 Tämä jäi kuin jäikin käyttämättä; ei ole käyntiä Helsingissä eikä ole tullut tilausta tehtyä..


Lookfantastic Beauty Box June 2015
Nuxe Anti-Fatigue Moisturizing Cream (ovh 28,77 € / 40 ml, boxissa 15 ml näytekoko)
Tätä en ole vielä kerennyt ottaa käyttöön, mutta eiköhän sen aika piakkoin tule..
 
REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (ovh 43,84 € / 50 ml, boxissa 15ml näytekoko)
Nyt olen ollut armottoman laiska naamioiden käytön suhteen ja täytyy myöntää, että tämäkin edelleen avaamattomana käyttöönottoaan odottelee - ei tästä tosin kovin moneen käyttöön mahtane riittääkään..

Murad Rapid Collagen Infusion   (ovh 89,05 € / 30 ml, boxissa 5 ml / 2 treat näytekoko)
Tämän kerkesinkin "korkata" ja käyttää loppuun (pienestä koostaan huolimatta riitti yllättävän useaan käyttökertaan).. En ehkä itse tosin vielä tämän käyttäjäkuntaan ikäni puolesta kuulu, mutta mielenkiintoista näitäkin pienessä määrin testata. Koostumus oli aika mielenkiintoinen, ehkäpä jopa hieman mattamainen? Päälle laitoin vielä erikseen kosteusvoiteen - en tosin suositeltua Muradin vaan ihan jotain muuta.. Sen enempää en tätä edes lähde kommentoimaan, koska käyttö rajoittui niin lyhyeen aikaan..

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting (ovh 61,65 € / 30 ml, boxissa 10 ml näytekoko)
Tämä tuli ensimmäisenä käytettyä tuolleista tuotteista loppuun.. Ihan kiva seerumi (vaikka tuoksu olikin ehkä hieman erikoinen..), mutta en nyt varsinaisesti mitään erityistä tätä käytäessäni huomannut, tosin toisaalta tästäkään ei kokeilua pidemmäksi riittänyt joten ei tässä ajassa oikein mitään erityistä kai olisi ollut huomattavissakaan!? Tuotteena kyllä ihan kiva, hyvin imeytyi ja tuoksu tosiaan häipyi hyvin nopeasti iholta.. Jos kyseessä olisi edullisempi tuote niin voisin ihan jopa itsekin tätä hankkia ennaltaehkäisevässä mielessä käyttööni.

label.m Blow Out Spray (ovh 5,48 € / 50 ml)
Erinäisistä syistä johtuen minulla ei ole nyt ollut hiustenkuivaajaa käytössä, joten tätä en ole päässyt testaamaan (mutta tulen tämän kyllä varmasti itse käyttämään)..

Balance Me Revitalising Hand and body wash (ovh 17,12 € / 300 ml, boxissa 100 ml näytekoko)
Yhden kappaleen näitä olenkin kerennyt jo pois käyttää (sen mikä tuli huhtikuun boxin mukana).. Ihan kiva sitrustuoksu, mutta ei nyt mikään sellainen tätä-on-pakko-saada -tuote. Saas nähdä kuinka tälle toiselle kappaleelle käy, riippunee kai pitkälti siitä millainen tilanne suihkugeelien suhteen on; jos on jotain uutta ja ihanaa käyttöön tarjolla niin enemmin taitanen sen valita ja tämän kohtalona saattaa hyvin olla kiertoon lähtö..LOPPUYHTEENVETO
Kesäkuun boxit eivät ehkä nyt minun kohdallani osuneet siihen kohtaan, että olisin ne avatessani riemunkiljahduksia päästänyt, mutta toisaalta kuitenkin aika paljon käytännöllisiä ja käyttöön tulevia tuotteita.. Ehkä sitä itse näiltä boxeilta kaipaisi sitä X-factoria eli jotain uutta, yllättävää, jopa extremeä :D Tuotteita joita ei itse tulisi kaupanhyllystä valinneeksi.. Tästä huolimatta kuitenkin kaiken kaikkiaan koen saaneeni rahoilleni vastinetta ja kummankin boxin tilaukset kyllä jatkuvat jatkossakin :) P.s. Kun muiden postauksia LivBoxeista olen lukenut niin hyvin tulee esille se ettei jokainen boxi voi aina kaikkia miellyttää esim. heinäkuun LivBox oli minulle ihan super, mutta osalla oli taas samoja mietteitä ko.boxista kuin minulle esim. kesäkuisesta. Eli kannattaa muistaa, että vaikka juuri nyt tullut boxi ei ollut ihan täysin sinun juttusi niin seuraavassa voikin olla tulossa juuri se mikä saa sinunkin silmäsi sädehtimään xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat