torstai 23. heinäkuuta 2015

Sleek Makeup - Lagoon & Au Naturel

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin niin himon Sleek-luomiväripaletteja kohtaan laukaisi Charming Nails -blogin upeat meikkitaiteilut. Kun sitten vihdoin päätin antaa periksi mieliteolleni ja tilata ko.merkin luomiväripaletin niin pulmaksi toki tuli se, että minkä noista kaikista ihanuuksista oikein sitten valitsen..


Ostoskoriini lopulta päätyi Aqua Collectionin Lagoon.


Niin ihastuttavia sävyjä!!


Swatchatessa myöskään koostumus ei ollut missään määrin pettymys!


Ylärivistä löytyy upeita vihreitä, violetteja...


...ja alarivistä keltaista, pinkkiä, sinistä..


Lagoon-paletilla olenkin jo pariin kertaan meikit kerennyt tehdä; ihastuttavia sävyjä (no ehkä vaaleanpunainen oli pieni pettymys, ei sävyltään ollut luomilla sitä mitä odotin) ja aivan loistava koostumus! Voin kyllä lämpimästi suositella. :)


Toiseksi Sleek-paletiksi valikoitui tarjouksen myötä..


Au Naturel (tarjous sisälsi siis kaupanpäällisenä poskipunatrion, jonka swatchauksen esittelen toisessa postauksessa yhdessä Essencen luomiväripaletin kanssa.)


 Sävytkin tässä näyttivät oikein mukavilta ja monikäyttöisiltä..


..mutta swatchatessa ylärivin luomiväreistä enemmistö tuotti kyllä aikamoisen pettymyksen!


Hyvin hyvin haaleat sävyt, jotka eivät meinaa iholta millään erottua - ja väriä yritin hangata sormeeni vaikka kuinka!


Onneksi kuitenkin meikissä vaikuttaisivat nuo hailakammatkin sävyt ihan passelisti toimivan - olen kylläkin vasta kerran (tänä aamuna) kerennyt kokeilemaan ja pohjustajana toki toimii UD, joten voihan silläkin olla merkitystä (swatchauksien pohjalla ei tosiaan ole muuta kuin puhdas iho). Ehdottomasti mielellään vielä uudemmankin kerran meikit tällä teen - pakkauksessa on muuten takaosassa vinkkiä mitä sävyjä meikissä voi käyttää ja sen pohjalta (hieman muokkaillen) tämän päiväisen meikinkin tein. (Tsekkasin onko Lagoonissakin samanlaiset ohjeistukset, mutta ei ollut - liekkö muissa Sleekin paleteissa?)


Löytyykö joltakulta teistä Sleekin paletteja? Mitkä ovat kokemuksenne ja mitkä paleteista ovat ne lempparinne tai mahdollisesti must-have -listalla? :)

P.s. Saatoin ehkä mennä tilaamaan kaksi uutta Sleekin palettia o.O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat