maanantai 27. heinäkuuta 2015

Essence - Dark Romance: A Romance to remember & Sleek - Flame

Sitten olisi viimeinen osa Kosmetik4Less-tilauksen luomiväreistä (+poskipunista). Tämän päivän postauksen aloitan..
Tämän hankin puhtaasti mielenkiinnosta; kuten aiemmassa postauksessa mainitsin niin eräässä Facebook-ryhmässä Essenceä on nyt kovasti hehkutettu ja täten ajattelin, että pitäähän sitä itselle luomiväri ottaa testiin, että osaa oman mielipiteensä näihin sanoa :D


Hinnallahan näitä ei tosiaankaan ole pilattu (tilatessa tämä siis maksoi alle 3€!) ja pigmenttiäkin tuntuu ihan mukavasti olevan. Luomilleni asti eivät vielä ole päässeet, mut jospa sitä piakkoin saisi aikaiseksi.. 


Tämän päivän postaukseen toiseksi tuotteeksi pääsee tuo Sleekin poskipunatrio, joka tuli Au Naturel-luomiväripaletin kylkiäisenä:


Plussaa muuten Sleekille pakkauksistaan; nämä eivät minun mielestäni näytä missään nimessä halvoilta!


Nimi, Flame, aika hyvin mielestäni kuvastaa tämän poskipunan sävyjä! Ensisilmäyksellä sävyt vaikuttavat ei-niin-minun sävyisiltä..


Mutta loppujen lopuksi ei ne ehkä niin "pahat" olekaan.. tiettyyn vuodenaikaan ja tiettyyn meikkiin yhdistettynä voivat olla mitä loistavimmat! Ja eipähän tämän sävyisiä poskipunia jemmoistanikaan löydy :)


Testaamallahan se sitten selviää ;)


Onko Essence merkkinä teille tuttu? Entäpä Sleekin poskipunat?
2 kommenttia:

 1. Essence on kyllä hyvä sarja :)
  Onneksi joensuuhunkin tulee elokuussa se täydet kaksi metriä, tuo ykkösmetri on aika blääh kynsienlakkailijalle.
  Mutta luultavasti tulen tilaamaan ainakin Trend Editionit Kosmelta (onhan ne siellä hieman halvempia kuin suomessa ja kaikkia tuotteita ei suomen hyllyistäkään tule saamaan) ja toki muita merkkejä samalla.

  VastaaPoista
 2. En tiedä onko noissa kynsilakoissa miten paljon vaihtelua Essencellä? Yhden olen testannut eikä se ehkä niin kovin hyvältä vaikuttanut - tosin samaan aikaan parissa muussa kynnessä oli OPIa, joten vertailukohde oli aika kova.. :D

  P.s. Luomiväriä en vieläkään ole kerennyt testailemaan :D Tässä nyt muutaman päivän ihan vaan meikkikynällä mennyt ku muuton jäljiltä vielä vähän hakusessaan meikkipaikka sun muut - mut pitää kokeilla jos vaikka tänään sais aikaiseksi tuolla meikkiä väännettyä :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat