torstai 9. heinäkuuta 2015

Lumene-, iHerb- ja Feelunique-ostoksia

Kyllä, luitte oikein; Lumene-ostokset sen kun jatkuvat :D Tuo Lumenen kesäkampanja siis osui ja upposi ainakin minuun jos ei muihin. xD Mitä sitten tuli ostettua..


Minulta taas toki löytyy todella hyvä selitys ostoksille; silmämeikinpoistoaine oli loppumassa ja tokikaanhan en ilman sitä pysty elämään (käytän kyllä tosiaankin silmämeikkiä siinä määrin päivittäin etten tuossa asiassa edes liioittele..) ja pohdin sitten, että samahan se on siihen tuttuun ja turvalliseen Lumenen silmämeikinpoistoaineeseen palata varsinkin kun Sokokselta sattui saamaan tuplakoko normaalin hinnalla (olen muuten tästä aiemmin postauksenkin tehnyt)! o.O Ja sitten kun nyt tuo Lumenen kampanja sattuu olemaan menossa ja lisäksi vielä sattui Sokoksen kanta-asiakaspäivät samaan syssyyn niin tarvitseeko sitä enempää syytä hankkia vihdoinkin se pitkään mielessä ollut Lumenen Raspberry Miracle Heleyttävä Huulivoide. Saanko synninpäästön? xD (Toivon kädet ja sormet ja varpaat ja kaikki mahdolliset ristissä, että saan sitten syksymmällä Lumenen kampanjasta ne haluamani tuotteet - ne nimittäin ihan ehdottomasti haluan täällä esitellä!! Niin ja tuota huulivoidetta voisin esitellä tarkemmin sitten myöhemmin, satuinhan saamaan heinäkuun LivBoxissa tuon Clarinsin Lip Perfectorin, jonka ainakin huhuttu ehkä olevan inspiraationa tälle Lumenen huulivoiteelle!? :))

Ja niin, viime aikoina on taas noita kosmetiikkaostoksia tullut tehtyä - PALJON! Esittelen nyt vaikka seuraavaksi iHerb:lle tekimistäni tilauksista ensimmäisen - joo, toinenkin tuli melkein heti perään tehtyä, mutta tähän tuplatilaamiseen syynä myös nuo tulli- ja ALV-maksut.. Mutta siihen tilaukseen..
Tilaukseen siis lähti Real Techniques luomivärisivellinsetti, E.L.F. Cosmetics Shimmer Pencil (grassy green) sekä E.L.F. Cosmetics Undereye Setting Powder. Real Techniquesista ei ole itselläni kokemusta, mutta näitä on laadukkaiksi siveltimiksi kehuttu, kaipailin värikästä silmämeikkikynää itselleni kesämeikkeihin ja tuo viimeinen nyt vain sattui kuullostamaan niin erikoiselta, että oli pakko saada kokeiluun. :D Näitä kaikkia voisin enemmän avata sitten kun olen kerennyt testata. Sen verran kynästä voisin mainita, että mitä kädelle testasin niin vaikutti kyllä aika jämästi ihoon tarttuvan vaikkei waterproof olekaan - mutta katsotaan mikä on kestävyys silmissä. (P.s. Muistakaa käyttää ensimmäistä kertaa iHerbistä tilatessanne alennuskoodi hyväksenne! Minun koodini on se: GVH772.)

Ja sitten viimeiseksi, muttei tosiaankaan vähäisimpänä; Feeluniquen tilaus:


Tilauksen tein ennen LivBoxin saapumista ja, koska tällöin ei jalkavoidetta ollut käytettävissä niin sellainen lähti tilaukseen; Badger Balm Mini Foot Balm enkä voinut vastustaa tarjousta meikkisetistä: Pür Minerals The Jupiter Palette (- feelunique.com Exclusive). 


Kyseinen meikkisetti sattui vielä tilaushetkellä olemaan puoleenhintaan myynnissä - eihän nyt tuollaista tilaisuutta voi missata! :D

Mutta ei makeaa mahan täydeltä, pitäähän niitä pikkuteasereita olla - palaan tosiaan kaikkiin tuotteisiin tarkemmin kun olen kerennyt paremmin kokeilemaan, toki pienesti olen kaikkia hipelöinyt :D

Niin ja eihän tässä tosiaan kaikki tilaukset olleet.. Vielä odottelen useampaakin pikkupakettia Ebaystä, Kosmetik4Less:stä, Makeup Revolutionista, iHerbistä... :D (Makeup Revolutionin paketti kylläkin taitanee hakuani postissa odotella, joten sen sisältöä pääsette mahdollisesti lähipäivinä tihrustelemaan - sen tilauksen suhteen oikeasti taisin hieman jopa "riehaantua" ja tuli aikamoinen määrä kaikkea ihanaa tilattua mutta kun ei vain voinut vastustaa.. :D mutta siihen sitten kunhan käsiini saan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat