keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Hajuveteni / Dior - Miss Dior EdT

Ajattelinpa nyt aloittaa tällaisen postaussajan, jossa esittelen hajuveteni hieman tarkemmin yksitellen. Postauksiin lainaan nyt kuvat netin syövereistä - teen sitten joskus myöhemmin taas postausta missä omien hajuvesieni kulutus näkyy - näihin nyt haluan parempia kuvia kuin mitä itse aikaan saisin..

Eli mistäpä sitä aloitettaisiinkaan? Jos ottaisin ensimmäisenä "käsittelyyni" blogissani jo vilahtaneen Miss Dior EdT -tuoksun, tätä tuoksua kun en tuossa ensimmäisessä postauksessa niin kovin avannut..

Lähde: http://www.fragrantica.com/news/Dior-Miss-Dior-Eau-De-Toilette-4002.html

Diorin nettisivuilta voi tarkemmin lukea tuoksuista. Alkuperäinen Miss Dior (1947) on varsin erilainen kuin mitä nykyiset tuoksut on - tosin siihen aikaan onkin aivan totaalisen erilaiset tuoksut kuuluneet. Myös uudet Miss Diorit ovat vuosien varrella kokeneet jos jonkinlaista muutosta, Ostolakossa -blogissa voitte hieman ko.asiasta lukaista.

Fragranticasta löytyy mielestäni hyvät tuoksukuvaukset ja olenkin sitä nykyään aika paljon itse käyttänyt etsiessäni uusista tai vanhoista tuoksuista tietoa.

Latvatuoksuna: Tunisian neroli (Fragrantican mukaan), Veriappelsiini (Diorin sivujen mukaan)
Sydäntuoksuna: Turkin ja Bulgarian ruusu
Pohjatuoksuna: Indonesian patsuli

Tämä tuoksu onkin nyt hankala tuon historiansa vuoksi, Fragranticassa ja Diorin omilla sivuilla on pieni eroavaisuus tuoksukuvauksessa, todennäköisesti kumpikaan ei ole väärää tietoa vaan kyse on eri tuoksuista - mutta mistäpä nyt tiedän kumpi kuvaa omaani? :D No mutta joka tapauksessa, alkutuoksussa on sitruksisuutta.

Tuoksun luonut François Demachy kuvaa tuoksua näin:
"The beauty of Miss Dior stems from the harmonious blend of citrus, floral and woody notes, with Chypre base notes. Miss Dior is a promise of love."

Sattuuko ko.tuoksu olemaan jonkun muunkin lempituoksu - tai ainakin yksi niistä? :)

Lähde: http://www.dior.com/beauty/en_us/fragrance/womens-fragrance/miss-dior/fr-missdiorfpl-miss-dior.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat