perjantai 31. heinäkuuta 2015

iHerb-ostoksia

iHerb:stä löytyy jo muutama aiempikin postaus, mikäli et ole lukenut niitä aiemmin niin käy tsekkaamassa läpi ;)

Koska kyse on USA:ssa sijaitsevasta yrityksestä niin on aina oma hankaluutensa pitää tilauksen summa alle rajan, jolla se jäisi tulliin lisämaksuja odottelemaan. Lisäksi iHerbin postimaksut ovat välillä jopa hieman vaikea selkoisia, joten joutuu testailemalla testailemaan mitä milläkin kokoonpanolla postimaksut tulevat kustantamaan. Mutta mitä sitten viimeisimpään tilaukseeni tuli sisällöksi, noh katsotaan sanoi rahikainen :D


Madre Labs, 3 Functional Beverages, CafeCeps, CocoCeps, CocoCardio, 3 Sample Packets  eli suomeksi sanottuna kolme näytettä; 2xkaakao ja 1x kahvi - oli muuten aika erikoisen makuista, mutta tulipahan kokeiltua kun sattui hintaa olemaan huimat 10 senttiä :D (Näitä tarjouksia iHerbissä aina aika ajoin on, että saa hyvinkin minimaalisella hinnalla kokeiluun milloin mitäkin - kannattaa ehdottomasti tsekata! Muistaakseni siellä aika kauankin on esim. kangaskasvonaamioita ollut :))



Physician's Formula, Inc., Shimmer Strips, Custom Eye Enhancing Gel Creamliner eli pakkauksessa kolme kappaletta geeli-/voide-eyelinereitä. Ko.pakkaus on kohdennettu ruskeasilmäisille, mutta koin sävyt sellaisiksi, että ne omiinkin silmieni väriin sopivat vallan mainiosti, mukana on siis musta, ruskea ja violetti eyeliner.


Pysyvyys on todella hyvää luokkaa, mutta lähti kuitenkin silmistä silmämeikinpoistoaineella hyvin pois (itselläni on aina käytössä vedenkestävän silmämeikinpoistoaine, tällä hetkellä merkkinä Lumene). Tällä myös mielestäni oli melko helppo tehdä rajaukset, ohuempien rajausten tekeminen tosin ehkä hieman vielä harjoitusta vaatii, mutta varmasti onnistuu hyvin. Koostumukseltaan on varsin voidemainen.



Physician's Formula, Inc., Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio. Tässä sama juttu kuin eyelinerin kanssa; tarkoitettu ruskeille silmille ja sävytkin samat kuin edellä.


Tällaisia kajaleita olen jo pitkään tahtonut itselleni testiin ja nyt sitten vihdoinkin sain :) Parin kokeilukerran jälkeen vaikuttaa oikein mielenkiintoisilta.

Onko Physician sinulle merkkinä tuttu? 

P.s. Ensitilaajana saan alennusta käyttämällä minun koodiani: GVH772 tai klikkaamalla iHerb. Näiden käytöstä pienen edun itselleni saan - mutta sinä sitäkin suuremman ;)

P.p.s. Nyt tuolla oli ainakin E.l.f. Cosmeticsin tuotteita aika hyvässä tarjouksessa (niinkuin ne eivät jo normaalihinnallakin halpoja olisi..), joten kannattaa ehdottomasti tsekata! Itsekin saatoin uuden tilauksen laittaa taas tulemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat