perjantai 3. heinäkuuta 2015

Taasko sitä on tilattu?

No taas - tai siis toisesta näistä ainakin olen jo aiemmin maininnutkin niin ajattelin tänne pikapostauksen tehdä kun tuotteet itselleni sain (itseasiassa jo viime viikolla mutta nyt vasta kuvat sain koneelle asti siirretty o.O)

Ensimmäiseksi mainitsemani ensimmäinen tilaukseni MyLook:lle (kuvan laatu on taas mitä on - pahoitteluni!)


Eli tosiaan tein ensimmäistä kertaa virolaisen MyLook-sivuston kautta ja tilaukseni siis sisälsi Hugo Boss Hugo Woman tuoksun sekä Sally Hansenin 18K -kynnenvahvistajan (molemmista postailen myöhemmin tarkemmin! :)) Bossin tilaajalahjani tuli myös kuvassa näkyvät Ma Vie vartaloemulsio (50ml) sekä tuoksunäyte - tätä halusinkin testata, tosin taitaa olla ehkä liian kukkainen minun makuuni, ainakin vartalovoidetta mitä tuoksuttelin..

Olen muuten alkanut pitää Excel-taulukkoa tilauksistani - kyllä olen aikamoinen listahirmu ja noita tilauksia on nyt viime aikoina siinä määrin tullut tehtyä etten enää kalenterin merkinnöistä meinaa saada selvää :D Tilauksen laitoin menemään tosiaankin juhannuksena ja se saapui minulle tuossa kesäkuun lopulla, ihan kohtuullisessa ajassa siis. Eikohän tuolta siis jatkossakin tilauksia tule tehtyä ;)


Toisena tilauksena sitten tällä kertaa hyvin pieni tilaukseni Biodellylle (tämä oli muuten tänne toinen tilaukseni mitä olen koskaan tehnyt)..


Olette varmaankin Konjac Pure Sponge -kasvosienestä kuulleet? Jos ette niin tässä lainausta tuolta Biodellyn sivuilta: 
"Pure Konjac Sponge puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti ihoa syväpuhdistava pesusieni. Sen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle. Sieni on valmistettu elintarvikelaatuisen Konjac-kasvin juuren “Glucomannan” - kuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. 
Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Päivä päivältä iho tuntuu paremmalta, näyttää kirkkaammalta ja kuulaammalta. Meikki levittyy ihon pinnalle tasaisesti ja kauniisti. Pesun jälkeen kostea iho on samettisen sileä ja hyvinvoiva. Se kykenee vastaanottamaan paremmin hoitovoiteiden tehoaineet. Puhdistaa ihohuokoista meikin, lian ja talin. Kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan. Tasapainottaa ihon pH:n."

Itse tutustuin tähän LivBoxin kautta ja aluksi olin hieman skeptinen ja muutoinkin tuntui jotenkin huonommalta käytössä kuin aiemmin käyttämäni Sensain puhdistusliina, kuitenkaan en antanut periksi vaan jatkoin käyttöä.. En tiedä mistä johtuvaa oli, mutta ainakin tuntui, että ihoni olisi hieman paremmassa kunnossa ollut tätä käytettäessä.. Kuukauden välillä olin tätä käyttämättä, mutta nyt oli pakko antaa periksi ja tilata uusi! Jos et ole tuotteeseen tutustunut niin suosittelen kyllä lämpimästi! Noitahan löytyy muutamiakin erilaisia sekä lisäksi vartalollekin omansa (kyseistä en ole kokeillut) - eli valitse oman ihotyyppisi mukaan. :)


 Tämä on tosiaan kuivana kova (ja tulee muistaa kuivattaa ilmavasti!), mutta jonkin aikaa lämpimän veden alla oltuaan pehmenee oikein mukavan tuntuiseksi.

Huomasin tuossa vastoittain, että myös Dermosilille on tullut valikoimiin Konjac Pesusieni Kasvoille, tämän testaaminen toki kovasti houkuttelisi ja varmasti se tilaukseen tässä jossain vaiheessa lähteekin.. Onko joku ko.tuotetta jo kerennyt testaamaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat