perjantai 10. heinäkuuta 2015

Makeup Revolution -tilaus

Sain tilauksen jo pari päivää sitten käsiini ja olen tässä hiemen kerennyt sitä hipelöimään, mutta mitä siis tilasin:


Aikamoisen setin meikkejä :D


Kuten taisin aiemmin jo mainitakin niin "hieman" innostuin siitä mitä kaikkea ihanaa Makeup Revolutionin sivuilta löytyikään - ja uskokaa tai älkää mutta paljon sinne vielä kaikkea ihanaa jäi mitä voisin ehkä myöhemmin tilailla.. ;) (Kosmetik4Less-tilauksen mukana kylläkin vielä yksi luomiväripaletti Makeup Revolutionilta on tulossa - mutta siitä sitten tarkemmin kun se saapuu.. :))


  I <3 Makeup I Heart Sin ja I <3 Makeup I Heart Passion paletit olivat tarjouksessa ja sävyt vaikuttavat oikein mieluisilta -> ostoskoriin.


Ja kuka voi vastustaa noita "kolme kahden hinnalla" tarjouksia? No en minä ainakaan :D Sen tiimoilta ostokoria tuli kartutettua Salvation Palette Give Them Nightmares, Salvation Palette Colour Chaos sekä tästä kuvasta puuttuvalla Pro Looks Palette -EatSleepMakeupRepeat. Mutta eihän nyt viisi palettia vielä mihinkään riitä, mukaan lähti vielä toinen samalla lailla "kolme kahden hinnalla" -tarjouksessa olleet; I <3 Makeup Slogan Palette Selfie with FREE mini primer, I <3 Makeup Slogan Palette No Photos Please with FREE mini primer sekä tästä kuvasta puuttuva I <3 Makeup I <3 Obsession palette-Wild is the wind. Alen puolelta en myöskään voinut vastustaa I <3 Makeup I <3 My Brows


Ja pitihin sitä sitten vielä mukaan saada poskipunia; Blush Palette All About Pink sekä tuo aivan ihastuttava sydän: I <3 Makeup Blushing Hearts-Bursting with love.

Kaikkia (ainakin ketkä eivät ko.sivuille ole käyneet..) varmaankin kiinnostaa kuinka monta satasta noihin meni; no ei yhtäkään, yhteensä kaikki tuo postikuluineen teki ALLE 70€! Ei siis hinta eikä mikään tuollaisesta määrästä meikkejä :)

Kuten mainitsin niin olen kaikkia kerennyt jo hipelöidä ja sävyjä testailla (en kylläkään swatchausta enempää vielä) - mutta näistä tarkemmin joskus tulevaisuudessa. Stay tuned! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat