maanantai 6. heinäkuuta 2015

LivBox Heinäkuu 2015

Tää kyl tykkää uudesta toimitusmuodosta - sain jo tänään boxin käsiini, jei! :) Koska näin pian sain boxin käsiini niin en tosiaan kerennyt spoilaantua, täytyy myöntää etten muistanut edes käydä lähetysseurannasta katsomassa boxin kulkua :D

Mutta nyt siihen itse asiaan eli boxin sisältöön. Kuten ennakkomainonnassa oli ilmi tullutkin niin teemana tämän kuukauden boxissa oli luonto ja näin ollen boxin värinä vihreä.


Rusettikin tosiaan vihreä oli vaikkei tuosta kuvasta se nyt oikein ilmi tule - samperin salamavalo!


Toisin kuin viime boxien kohdalla niin tällä kertaa jo yksi ainokainen tuote sai minussa aikaan lähes riemunkiljahduksia - juuri tätä minä boxiin toivoinkin!! (Valitettavasti nyt täytyy joidenkin kohdalle sanoa, että kyse on extratuotteesta, joka tuli vain pitkäaikaistilaajille eli tämä ihanuus ei jokaisen boxista löydy. Mutta siis tilausta kannattaa jatkaa, että pääsee näistä ihanuuksista osalliseksi! :))


Paljastetaan nyt heti alkuun se pitkäaikaistilaajien lahja, joka oli itselleni se SUPER tässä paketissa:
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (ovh. 19,15€/12 ml,, boxissa 5ml koko)
Juuri tätähän minä boxiin toivoinkin (ketkä nuo minun haaste-postaukseni ovat jaksaneet lukea saattavat muistaakin asian). Eli jo ihan tämä sai tämän boxin pisteet nousemaan vähintään 10+ -tasolle!

Sitten mennään siihen varsinaiseen boxin sisältöön:

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide (ovh. 17,10€/200ml, boxissa 15ml näyte)
Geelimäinen tuote kuullostaa mielenkiintoiselta, tosin mietin onko kesälläkään omalle iholleni tarpeeksi kosteuttava tuote, mutta testaamallahan se selviää, ehkäpä jo huomenna.

Klorane Gentle Dry kuivashampoo spray (ovh. 6,40€/50ml)
 Uusi tuttavuus. Kuivashampoitahan minä vasta itselleni ostin, mutta mieluusti tämän otan kyllä testiin - voisin melkeinpä jo huomenna tämänkin korkata käyttöön.

Tämän voisin kuvitella olevan se tuote, joka on tullut osalla jonain muuna? Pohdin, että onkohan liian tuhtia minulle ja toisaalta poistaako meikit kunnolla - vai onko enemmänkin kasvojen pesuun tarkoitettu. Voisin ehkä ottaa nyt kokeiluun kakkosputsarina, sellaista kun minulla ei tällä hetkellä ole ja olen sitä itseasiassa tässä kaipaillutkin. Voisin myös kokeilla innostuisiko mies tätä testaamaan..

 Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine (ovh. 14,90€/ shampoo 250ml, hoitoaine 200ml. Boxissa molemmista 50ml koot)
Kuullostaa oikein mielenkiintoiselta, nämäkin voisin ottaa heti seuraavalla suihkureissulla kokeiluun. Pullosta tuoksutellen tulee kyllä ehdottomasti luonnonmukaiset tuotteet mieleen.

Tämän korkkasinkin heti samantien käyttöön. Tuoksusta tulee mieleen Vicks tai vastaava mitä äiti joskus voiteli rintakehälle kun olin lapsena kipeänä :D Nähtävästi kamferin tuoksu? Ko.aineosa varmaankin aiheuttaa myös tuon "virkistävän" tunteen mistä en kyllä välttämättä itse niin kovin pidä, mutta toisaalta kesällä varmaan ihan menettelevä tuokin vaikutus.

Lisäksi boxissa oli mukana Hula Baby I'm Berry The Bomb -välipalapatukka, tästä en hintatietoja löytänyt, mutta varmaankin parin euron luokkaa?


LOPPUYHTEENVETO
Ihanaupeamahtava boxi! Nyt tämä osui minulle kyllä ihan nappiin - ihan melkeinpä tuon yhden ainokaisen tuotteen eli Clarinsin Lip Perfectorin vuoksi, lisäksi kyllä paljon muutakin todella mielenkiintoista sisältöä ja tällä kertaa sanoisin, että joka ikinen näistä tulee itselleni käyttöön ja varmasti ihan lähipäivinä. Iso kiiiiiiitos siis LivBoxin väelle <3 (Täytyy sanoa, että nyt nousi rima korkealle Lookfantasticin boxille - voi olla ettei voittoa tässä kuussa tule viemään ;))

2 kommenttia:

  1. Miusta oli kanssa hyvä boxi :) Clarins lähtee tosin eteenpäin, kun olen sen joskus LivBoxista jo saanut.

    Kuivashampoot kestää miulla tuhottoman kauan, ne 200 ml pullot n. kaksi vuotta, joten miulla on yhteensä yli neljäksi vuodeksi kuivashampoita :D

    VastaaPoista
  2. Mä en vielä ollut tilaaja/pitkäaikaistilaaja kun tuo Clarins oli tullut, joten se oli enemmän kuin mieluinen - vaikkakin olen kyllä muistaakseni vuosia vuosia sitten sitä testannut :D

    Mä saan kuivashampoot yllättävänkin kopiasti kulutettua pois - tosin olen ottanut tavaksi käyttää päivittäin varsinkin nyt kun otsahiukset on, ne kun tuppaavat lähmääntyvään ihan hetkessä :/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat