lauantai 25. heinäkuuta 2015

Lumene-meikkivoide x3

Minulta löytyy nyt tällä hetkellä peräti 3kpl Lumenen meikkivoiteita käytöstä, joten ajattelin näitä hieman tänne avata - uskokaa tai älkää mutta kaikki ovat eri sävyissä ;) Aloitetaan vaaleimmasta ja samalla myös uusimmasta:
(tätä en Lumenen sivuilta löytänyt, siksi linkki Sokoksen verkkokauppaan - olisiko poistumassa oleva meikkivoide vai mitä..?)
Tuotekuvaus (suora lainaus Sokoksen sivuilta):
"Runsaasti kosteuttavia raaka-aineita sisältävä vesipohjainen meikkivoide. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä. Lumene Hydra Drops Meikkivoiteen unelmankevyt koostumus tuo kasvoille luonnollisen hehkun. Ultra-light koostumuksen ansiosta meikkivoide levittyy pehmeästi ja liukuu silkkimäisen kevyesti sulautuen ihon omaan väriin. Lopputulos on kauniin huoliteltu, kevyt ja luonnollinen. SPF 4. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Samat sävyt kuin Lumene Double Stay -meikkivoiteissa helpottavat kuluttajan sävyvalintaa, kun vaihdetaan laadusta toiseen esim. ihon tarpeen tai vuodenajan mukaan. Lisäksi hyvin vaalealle iholle sävy 0 Vaniljavaahto.  Tuoteinfo: Kosteuttava ja kevyt koostumus tuo kasvoille luonnollisen hehkun. Levitä ensin ihotyypille sopiva kosteusvoide ja anna sen imeytyä. Levitä tämän jälkeen meikkivoidetta joko sormin tai meikkisienellä kevyin vedoin."
Ko.meikkivoide on käsittääkseni varsin pitkään ollut valikoimissa. Aika jännää, että jos kyseessä on valikoimista poistuva meikkivoide niin miksi tähän on kuitenkin lisätty tuo vaalein 0-sävy, käsittääkseni ainakin nämä vasta tänä keväänä on uutena Lumenelle tulleet!? (korjatkaa jos olen väärässä.) Ja siis tästä minulla on tuo kaikista vaalein sävy eli 0 Vanilla beige / Vaniljavaahto.
 (Vaikka tämä kuvauksen perusteella sopiikin kaikille ihotyypeille niin jotenkin voisin veikata ettei tämä olisi se paras vaihtoehto rasvoittuvalle iholle. Kaikista soveltuvin on ehkä normaalista kuivalle iholle, joka haluaa kevyen lopputuloksen.)

 Suora lainaus Lumenen sivuilta:
"Unelmankevyt, painottoman ja näkymättömän tuntuinen nestemäinen meikkivoide liukuu iholla pehmeästi ja sulautuu ihoon. Kevyt peittävyys ja meikittömyyden tunne saavat sinut unohtamaan, että edes levitit meikkivoidetta ihollesi.
Erityisesti normaalista sekaiholle sopiva Nude Perfection viimeistelee ihon virheettömän näköiseksi ja jättää sen luonnollisen mattapintaiseksi. Ohut, nestemäinen ”nude”-koostumus sulautuu täydellisesti ihoon jättäen sen joustavan ja miellyttävän tuntuiseksi. Meikkivoiteen kauniin tasainen ja luonnollinen jälki jättää näkyviin myös oman ihonsävysi. Koostumus sopii erinomaisesti myös aikuiselle iholle, jolle kevyt, läpikuultava ja luonnollisen matta meikkivoide on usein paras ratkaisu.
Erityisiä silikoneja sisältävä fluid-teknologia takaa ohuen koostumuksen, joka sulautuu ihoon saumattomasti ja jättää sen luonnollisen mattapintaiseksi. Suomalaisen lakan siemenuute kirkastaa ja heleyttää ihoa. Lakan siemenuutteen on myös todistettu suojaavan ihoa tehokkaasti kaupunki-ilman typpiradikaaleilta. Formuloitu ilman parabeeneja."
 Tämän olen saanut LivBoxin mukana sävyssä 1 Classic beige / Kultahiekka. Varsinaista mattapintaisuutta en kyllä itse ole liiemmälti tämän suhteen huomannut, mutta todennäköisesti ei sille kaikista kuivimmalle (tai rasvaisimmalle..) ihotyypille ole se paras vaihtoehto.

Suora lainaus Lumenen sivuilta:
"Heleä, hoidettu iho. Hoitotuotteen tavoin ihoa hellivä meikkivoide.


Se levittyy kasvoille pehmeästi, sulautuu ihon sävyyn saumattomasti ja tuntuu höyhenen kevyeltä. Meikkivoiteen sisältämä age-defying-seerumi auttaa häivyttämään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Kevyesti peittävä koostumus ja valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihon sävyä ja peittävät pieniä virheitä sekä antavat heleyttä kasvoille. SK 20. Formuloitu ilman parabeeneja. 30ml.
Meikkivoiteen sisältämä age-defying-seerumi koostuu:
1) suomalaisen lakan kantasolu-uutteesta. Se auttaa tehostamaan ihon omaa kollageenisynteesiä. Lisäksi lakan sisältämät antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä.
2) suomalaisesta kamelinaöljystä. Se hoitaa, kosteuttaa ja antaa elastisuutta iholle.
 3) peptideistä, jotka auttavat uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa."
 Tästä minulta löytyy sävy 2 Honey beige / Hunajamaito ja tämän ostin ihan vain, koska tätä oli niin kovasti blogeissa hehkutettu :D (toki kävin ennen ostoa hakemassa pienen näytteen, jonka perusteella totesin tämän vähintäänkin yhtä loistavaksi kuin mitä oli hehkutettu ja näinpä kävin tämän itselleni kotiuttamassa. :)) Tämä on normaalista kuivalle iholle tarkoitettu, mutta kyllä tämä omalle sekaihollenikin sopii oikein mainiosti. :)

Nyt kun on pohjatietoa tuotteista niin lähdetään ihastelemaan upeita kännykuvia, joissa yritän tuoda esille jollain tapaa värisävyjen ja meikkivoiteiden koostumusten eroja. (Kaikissa kuvissa meikkivoiteet ovat samassa järjestyksessä eli vasemmalla Hydra Drops, keskellä Nude ja oikealla seerumimeikkivoide.)


Yllä olevasta kuvasta näkee hieman mitä eroa koostumuksissa on; kosteuttava meikkivoide on kaikista "jämäkintä" ja nude juoksevinta, seerumimeikkivoide siitä väliltä. 


Sävyero taas tulee hieman paremmin esille levitettynä eli tosiaan silminnähtävä ero sävyissä on - tosin kaikki saan itselleni levittymään hyvin eikä mitään häiritseviä rajoja ainakaan omaan silmääni ole pistänyt, kylläkin sävynä tuo kaikista vaalein on ehdottomasti minulle se paras, mutta käytössä ehkä seerumimeikkivoide on koostumukseltaan se paras minulle. Mielelläni ottaisin vielä muutkin Lumenen meikkivoiteet rinnalle vertailtavaksi - eli hyvinkin mahdollisesti nekin joku kaunis päivä kaupasta mukaani tarttuvat, ainakin jos hyvässä tarjouksessa sattuvat olemaan ;)


Sattuuko joku näistä olemaan teidän ehdoton lempparimeikkivoiteenne vai mihin yleensä kaupassa ensimmäisenä tartutte kun meikkivoide pitäisi kotiuttaa? :)

2 kommenttia:

  1. Nude Perfection on mulla kesäkäytössä koska sain boxissa sävyn 2. Ihan sopiva kesälle jolloin ei ehkä kaipaakaan niin voimakasta ihomeikkiä :) on aika lirua muuten, en ehkä ostaisi koska sopii paremmin kuivemmalla iholle. Tykkään Blurista enemmän, on matampi ja sopivampi rasvoittuvalle iholle :)

    VastaaPoista
  2. Bluria olen itsekin parin näytteen verran testannut ja niiden perusteella kyllä koin itselläkin oikein toimivaksi tapaukseksi :) Itsekään en välttämättä Nudeen hyllyssä tarttuisi vaikka olikin mukava saada LivBoxista testiin - ja kun sattui peräti kalpeanaamalle sopiva sävykin :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat