lauantai 11. heinäkuuta 2015

Lancome Hypnose Star Waterproof

Lancomen mascarat ovat "entisen elämän" kautta varsin tuttuja, mutta nämä uudemmat ovat jääneet itselläni kokeilematta.. Nyt kuitenkin Nordicfeel -sivustoa selatessa huomasin kyseisen mascaran olen alennuksessa ja lähti n. 20€, joten ajattelin, että pitäähän sitä vuosien tauon jälkeen taas testailla Lancomen mascaroita - vaikkei tätä nyt välttämättä ihan niin hirmuisasti ollutkaan hehkutettu.. Hypnose-mascaraa tosiaan olen aikoinaan testannut ja ihan loistava tapaushan se on, joten ajattelin antaa tälle mahdollisuuden..Ensinnäkin silmääni osui ihan mieletön glitter hylsyssä, uih! Tällainen "harakka" tykkää kaikesta kimaltavasta ;D


Mascaran käyttöön ottaessani hämmästyin harjan koosta - vaikka toki tosiaan olinkin ko.mascarasta kokemuksia googletellut.. Harja on siis varsin pieni - mikä ei tosin aina ole välttämättä ollenkaan huono asia! 

Entä millainen tämä on sitten käytössä? Noh. Ei tämä tokikaan niiden huonoimpien joukkoon kuulu missään tapauksessa, mutta ei omalla kohdalla sitä kruunua parhaasta mascarasta myöskään saa. Arkikäyttöön on oikein mainio ja vedenkestävyys on iso plussa omalla kohdalla. (Tästä huolimatta poiston suhteen ei mitään ongelmia ole ollut.) Kenelle sitten itse tätä suosittelisin? Kuluttajalle, joka ei missään nimessä halua harjan olevan suuri. Tällä mielestäni saa hyvin erottelevuutta ja pituutta, mutta ei niinkään volumea. Eli jos noita ominaisuuksia olet mascarasta vailla niin ehdottamasti tätä kannattaa ottaa testiin. Tokihan Lancomen mascaroilla on hintaa, jos ei alennuksesta satu saamaan, mutta kyllähän nuo semiselektiivisetkin mascarat alkavat sen 20€ maksaa.. 

Kaiken kaikkiaan siis erittäin mielenkiintoinen oli testata, mutta siirryn muille apajille (tosin vaikka kuinka loistava tapaus olisi niin sen tekisin joka tapauksessa, en ainakaan peräkkäin kahta samanmoista mascaraa käytä, koska pitäähän sitä kaikkea uutta ja ihmeellistä aina päästä kokeilemaan! :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat