maanantai 20. heinäkuuta 2015

Hajuveteni / Escada - Island kiss EdT

Seitsemäntenä vuoroon pääsee kesätuoksu vuosien takaa uudelleen lanseerattuna (ja hieman muutettuna..?):
Escada Island Kiss

Lähde: http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Escada-Island-Kiss-2011-14011.html
Alkuperäinen Island Kiss on tosiaankin lanseerattu vuonna 2004 (tuoksukuvauksen löydät täältä: Fragrantica) ja uudelleen lanseeraus hieman muokattuna (?) vuonna 2011. Itselläni on siis tuolloin vuosia vuosia sitten tuo alkuperäinen Island Kiss ollut ja uusi versio kyllä herättää muistoja eli aikalailla samanlainen tuoksu on kyseessä, tuoksukuvauksia katsoessa kuitenkin vaikuttaisi, että uudelleenlanseerauksen yhteydessä tuoksua on hieman "yksinkertaistettu" eli tarkoitan tällä ettei tuoksukuvaus vaikuta yhtä pitkältä kuin alkuperäisessä versiossa :D Jostain luin, että uudelleenlanseeraus oli 20 vuotisjuhlan kunniaksi, mutta osaako joku tarkemmin sanoja faktoja asiasta..? (Erona näiden välillä ainakin Frarantican mukaan on myös se mistä ne ovat inspiraationsa saaneet; 2004 versio Kreikan saarista ja 2011 versio Karibian hiekkarannoilta..?)
No mutta nyt joka tapauksessa tämän tällä hetkellä omistamani tuoksun tuoksukuvaukseen:

Latvatuoksu: Appelsiini, mango, kärsimyskukka.
Sydäntuoksu: Persikka, magnolia.
Pohjatuoksu: Myski, puisia tuoksusävyjä (?), punaisia marjoja.

Itsekin ehkä jotenkin miellän Escadan kesätuoksut ehkä jopa "teinituoksuiksi" siitäkin syystä, koska niitä tuli silloin teini-iässä itse ihasteltua ja käytettyä, mutta edelleenkin ne omaa nenääni miellyttävät ja olen niitä "kypsemmälläkin" iällä ostanut ja todennäköisesti tulen ostamaankin, jos vaan tuoksu itsessään itseäni miellyttää. :)

(P.s. Kaksi muuta Escadaa, jotka Tuoksukavalkadi -postauksessa vilahtivat on jo käytetty pois, joten niitä en tässä postaussarjassani siis esittele.)

Lähde: http://unifive.ru/escada
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat