torstai 5. elokuuta 2021

Invisi

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Jäikö rusketus kauniista ja paahtavasta kesästä huolimatta saamatta? Minulla jäi, koska en ensinnäkään harrasta auringonottoa ja toisaalta en käytännössä juurikaan rusketu. Niin ihmeellistä kuin se joidenkin on uskoa niin saan tosiaan enintään kevyen päivetyksen aikaan. Mutta se ei haittaa, koska väriä ihoon on saatavissa helpommin ja nopeammin (sekä ehkäpä myös terveellisemmin) purkin kautta.


Sain itselleni testiin Vita Liberatalta kaksi itseruskettavaa, joiden lupaama sävy kieltämättä hieman itseäni kalpeana mietitytti. * Invisi Foaming Tan Water (ovh 38€/200ml) ja * Heavenly Elixir (ovh 55€/200ml) lupailevat molemmat medium-tasoista lopputulosta, ensimmäisenä mainittu ehkä jopa dark-sävyn.


Tässä välissä muistutuksena, että parhaimman lopputuloksen saat kun olet edellisenä iltana kuorinut ja kosteuttanut ihon huolella. Sekä välttääksesi käsien värjäytymisen suosittelen levitykseen * kinnasta (ovh 7,50€), joka lisäksi auttaa levittämään tuotteen tasaisesti iholle.


Testimielessä piti toki kokeilla tuotteita yhtä aikaa eli vasempaan jalkaan eliksiiriä ja oikeaan vaahtoa. Eliksiiri vaikutti siinä mielessä helpommalta levittää, koska siinä oli jossain määrin sävyä mukana jo levitettäessä, vaahto taas oli täysin väritöntä. Yllä olevassa kuvassa sääreni levityksen jälkeen, alla olevassa kuvassa lopputulos seuraavana päivänä. Kuten kuvista näkee niin lopputulos on jopa kalpealla iholla kaikin puolin oikein mainio ja itseruskettavat ovat loistava keino saada iho nopeasti juhlakuntoon ja sädehtimään. Aiemmin itse hieman vierastin itseruskettavia, mutta täytyy sanoa, että testailujeni myötä olen alkanut näille lämmetä.


Käytätkö sinä itseruskettavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat