lauantai 14. elokuuta 2021

Helsingin henget

*)mainoslinkki

En pidä lainkaan kauhusta, mutta historia ja mysteerit ovat minulle ominta aluetta ja senpä vuoksi tulin napanneeksi lukuun kummituksista kertovan kirjan.


Helsingin henget kertoo nimensäkin mukaisesti pääkaupunkimme historiasta ja siihen linkittyvistä kummitustarinoista. Ainahan kummitustarinoiden ei tarvitse olla pelottavia enkä todellakaan tätä kirjaa listaisi pelottavien kirjojen joukkoon. Itselleni kirjasta löytyi paljon mielenkiintoisia historiafaktoja Suomen ja ennen kaikkea Helsingin historiasta, joista en aikaisemmin ollut lainkaan tietoinen. Kirja oli erittäin mukaansatempaavasti kirjoitettu ja tulikin luettua (tai itseasiassa kuunneltua) varsin nopea tempoisesti lenkkeilyn ja kotitöiden lomassa. 

Itselläni on tällä hetkellä käytössä * Storytel-palvelu, mutta tämä kirja löytyy esimerkiksi myös * Elisa Kirja -palvelun valikoimista niin e-kirjan kuin äänikirjankin muodossa.

Oletko sinä kiinnostunut kummitustarinoista?

8 kommenttia:

 1. Tämän kirjan minäkin haluan lukea! Vaikuttaa aika mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 2. Olen kiinnostunut. Kiinnostaisi lähteä sellaiselle kummituskierrokselle Helsingissä vielä joskus.

  VastaaPoista
 3. Aika paljon tarinoita ja uutta asiaa löytyy kotimaasta, vaikka luulisi, että koulussa on kuultu jo kaikki :)

  VastaaPoista
 4. Tämä vaikuttaa kyllä kirjalta, mikä on luettava. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat