tiistai 3. elokuuta 2021

Hydrapuff

Julkaistu alun perin 22.8.2019
saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Rakastan kangasnaamioita, mutta kieltämättä niiden ekologisuus sekä hinta välillä pohdituttavat. Jos itse olet pähkäillyt samaa, mutta konsepti itsessään kiinnostaisi niin tänään esittelemäni tuote saattaa olla juuri sinulle sopiva:


* Jinmee Hydrapuff (ovh 9,90€/60kpl)
on biohajoava aaltomainen kangasnaamioliuska, jonka avulla voit imeyttää tehokkaammin ihoosi omat hoitotuotteesi.


Pakkaus sisältää siis tosiaan kuivia kangassuikaleita, joihin on tarkoitus imeyttää omaa hoitotuotettasi esim. seerumia tai kasvovettä. Suikaleet on muotonsa vuoksi helppo asetella kasvoille ja voit valita haluatko tehohoitaa koko kasvojen alueen vai jonkin yksittäisen kohdan kuten silmänaluset.


Itse imeytin ensimmäisellä käyttökerralla kangassuikaleisiin hoitovettä. Kangassuikaleet imivät hoitoveden todella tehokkaasti ja ne oli kosteina helppo asetella kasvoille.


Suikaleet pysyivät myös hyvin kasvoille - mitä nyt neiti innoissaan yritti kokoajan lähmiä kasvoja ja repiä niitä pois :D


Loistava tuote, jota suosittelen lämpimästi kaikille kangasnaamioiden ystäville!


Oletko sinä kangasnaamioiden ystävä vai etkö ymmärrä koko konseptin päälle? :D

14 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä, mun käyttämiä Shiseidon vanulappuja voi käyttää samaan tyyliin, niiden suunnittelussa on itseasiassa ajateltu tätä. En oo kuitenkaan raaskinut käyttää niitä tohon tarkoitukseen. :D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen tuote! täytyypä laittaa tuote muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava lahjavinkki myös, koska pystyy helposti tuunaamaan ihan jokaiselle sopivaksi :)

   Poista
 3. Ihan mahtavaa että myös kosmetiikkavalmistajat ovat heränneet miettimään myös ekologisuutta!

  VastaaPoista
 4. Ekologisuus on varmasti tärkeä seikka näissä tuotteissa. Kiva kuulla, että tällaisiakin kasvonaamioita on olemassa. Täytyypä kipasta kaupoilla. Kiitti ideasta :).

  VastaaPoista
 5. Vitsit!! Mä just joku päivä mietin että mikseiköhän markkinoilla ole mitään tällaista, no mutta onhan siellä! Pitää ehottomasti hankkia testaukseen :)

  VastaaPoista
 6. Tosi mielenkiintoinen tuote.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 7. Ei ole kyllä kallis pakkaus! Ne yksittäiset kasvonaamioarkit ei kyllä tule kovin kalliiksi (riippuen merkistä), mutta ne on pakattu vielä erikseen muoviin + silti näille taitaa jäädä edullisempi arkkihinta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihania kuin kangasnaamiot onkin niin mua on kyllä niiden ekologisuus hieman alkanut pohdituttaa - nämä ratkaisevat sen ongelman :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat