lauantai 7. elokuuta 2021

Parisuhteen tunnelukot

*)mainoslinkki

Jos ihmettelette miksi sinkku esittelee kirjaa, jonka nimessä on sana "parisuhde" niin selitys on se, että aloitin tämän lukemisen tuon lyhyen tapailusuhteeni aikana. Toisaalta vinkkaisin tästä kirjasta ihan jokaiselle, myös sinkuille, koska tämän kirjan lukeminen ei missään nimessä vaadi parisuhteessa olemista!


Kimmo Takasen Parisuhteen tunnelukot on tosiaankin kirja tunnelukoista, joista teille hiukan jo aikaisemmin olen kirjoitellut. Tunnelukot ovat usein peräisin lapsuudesta ja ne kaikista herkimmin aktivoituvat parisuhteissa, koissa niissä tokikin on eniten tunnelataustakin mukana verrattuna muihin ihmissuhteisiin. Kirjassa käydään mielestäni hyvin ymmärrettävästi lävitse erilaiset tunnelukot ja vaikket itse kokisi niistä kärsiväsi niin tämä kirja voi tuoda sinulle ymmärrystä kumppanisi tai jonkin muun läheisen ihmisen käyttäytymiseen ja käyttäytymisen taustalla oleviin tunnelukkoihin. 

Kirja löytyy niin e-kirjana kuin äänikirjanakin esim. *Storytelin valikoimista, mutta mikäli pidät enemmän ihan perinteisistä kirjoista niin voit hankkia kirjan itsellesi esim. * Adlibriksen valikoimasta.

Oletko sinä tutustunut tunnelukkoihin tai kiinnostaako aihe sinua ylipäätään lainkaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat