maanantai 23. elokuuta 2021

Maybeauty

Kaupallisessa yhteistyössä @maybeauty
*)mainoslinkki

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan Maybeautyn tuotteita, joista ensimmäisenä testiin tuli:


Peel Off Face Mask (ovh 25€/5kpl + sivellin tai 39€/12kpl + sivellin tai täyttöpakkaus ilman sivellintä 25€/8kpl) kasvonaamio on nimensäkin mukaisesti iholta kuivumisensa jälkeen kuorittavissa pois. Naamio lupaa mm. poistaa mustapäitä, öljyisyyttä, talia sekä kuollutta ihosolukkoa. Käyttö on yksinkertaista; levitä kasvoille siveltimen avulla (suosittelen lämpimästi, huomattavasti helpompaa kuin käsin levittäminen!), anna vaikuttaa 30-45 minuuttia ja irrota naamio kasvoilta. Hieman naamion rippeitä aina jää kasvoille irrotuksen jälkeen eli viimeisenä vaiheena vielä puhdistaisin kasvot esim. kostean kasvosienen avulla (sekä sen jälkeen toki levittäisin ihonhoitotuotteet).


Pakko myöntää etten itse ole suuri peel off -naamioiden ystävä, koska ensinnäkin ne on hieman hankalahko saada levitetyksi ja toisekseen kuivumisajankin jälkeen lähtevät riekaleina. Näin siis ei-niin-laadukkaat tuotteet. Olen jo tätä kyseistä ennen törmännyt yhteen tai kahteen oikein mainiosti toimivaan peel off -naamioon ja tämä vahvisti vain asian; on olemassa myös niitä toimivia peel off -kasvonaamioita. Levityksen vaikeuteen löysin myös avun; siveltimen avulla naamion saa huomattavasti näppärämmin kasvoille kuin käsin levitettäessä.

Itse en naamioon saanut oikein näkyville epäpuhtauksia, mutta ainakin naamion käyttö tuntui hieman ihoa rauhoittavan epäpuhtauksien osalta eli uskon vakaasti tämän toimineen. Mitään muita muutoksia kun en ihonhoidon tai esim. ruokavalion suhteen tehnyt.


Kuten olen maininnut niin kasvomaskin alle jäävälle ihoalueelle on viimeisen 1,5 vuoden aikana tullut huomattavasti normaalia enemmän epäpuhtauksia minkä ehdottomasti epäilen johtuvan siitä vähäisestäkin maskin käytöstä. Näin ollen erilaiset syväpuhdistavat tuotteet, naamiot mukaan luettuna, ovat ihan ehdottomasti must have -tuotteiden listalle. Ja nämä naamiot kyllä vakuuttivat minua siinä määrin, että voin lämpimästi suositella näitä myös muille käyttöön!

Ja mikä parasta. Saan jakaa teille alennuskoodin * shimmer25 (tästä linkistä klikkaamalla alennuskoodi ilmestyy automaattisesti ostoskoriisi, alennuskoodin käytöstä saan pienen komission), jolla saat 25% alennukset koko Maybeautyn valikoimasta. Mukaan lukien nyt esitellyt peel off -kasvonaamiot. Alennuskoodi on voimassa 19.9.2021 saakka.

Onko sinulle Maybeautyn tuotteet tuttuja?

8 kommenttia:

  1. Nämä Maybeautyn tuotteet ovat kyllä todella hyviä. Tuo naamio poistaa kätevästi myös ihokarvatkin lol :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttuja, viimeksi kun kokeilin yhtä maskia, sain kamalan määrän näppylöitä :/

    VastaaPoista
  3. Mä en välitä noista, tuntuu olevan niin työläät että mielummin oon ilman :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat