sunnuntai 22. elokuuta 2021

Kuulumisia...

Ajattelin kirjailla teille tänne hieman tajunnanvirtaa eli meidän kuulumisiamme ilman mitään sen kummempaa punaista lankaa. Bear with me :D


Töitä minulla on takana jo kohta 4kk verran ja tätä on katkaissut vain viikon palkaton "kesäloma", jolle sattuikin melko lailla tämän kesän surkeimmat kelit, mutta onneksi se ei meidän menoamme haitannut. Neitihän tosiaan lomaili tämän lisäksi viikon minun vanhempieni luona sekä viikon siskoni tykönä. Onneksi sain näin venytettyä hieman neitoselle kesälomaa. Vaikka neiti erittäin hyvin päiväkodissa viihtyykin, niin kyllähän se loma lapsellekin tarpeeseen tulee.

Vaikka minulla on kesä mennyt pitkälti töitä tehden niin toki arki-illat ja viikonloput minulla on aina vapaana. Lisäksi saan ilokseni tehdä töitä kotoa käsin, koko tämän 4kk aikana olen käynyt toimistolla vain muutamana päivänä. Itselleni etätyöskentelymahdollisuus on uusi ja ihmeellinen asia, jonka perään olen haikaillutkin eli olen kyllä nauttinut tästä täysillä. Työmatkahan minulla ei olisi pitkä, mutta siitäkin huolimatta tuntuu päivässä olevan merkittävästi enemmän aikaa. Lisäksi kotona työskennellessä on paremmin mahdollisuus hyödyntää lounastaukoa myös pienen happihyppelyn merkeissä. Alaselkähän minulla jumitti todella pahasti heinäkuussa ja siihen avuksi työfysioterapeutti neuvoi lenkkeilyä, nyt se tuntuukin olevan erinomaisessa kunnossa. (Lisäksi sain vihdoinkin hankittua itselleni myös sähkösäätöisen työpöydän kotiin, mikä helpottaa työergonomiaa. Työtuoli vielä kylläkin hakusessa...) 


Treffailujen suhteen ei ole mitään ihmeempiä tapahtunut. Olen pyrkinyt tapaamaan mielenkiintoisia tyyppejä, mutta ainakaan vielä kukaan ei ole täysin jalkoja alta pyyhkäissyt. Onneksi tässä ei ole mikään hätä sinkkunakaan ollessa vaikka tokikin kaipaisi aina välillä sinne toisen kainaloon... onneksi on tuo pikkuneiti, joka antaa vielä varsin hyvin halailla ja helliä.


Ilmassa alkaa olla jo selkeästi syksyn tuntua ja kohtahan sitä virallisestikin syksyn puolelle vaihdetaan. Ei mikään suosikkivuodenaikani, mutta siitä huolimatta olen tämän syksyn suhteen aika toiveikkaalla mielellä.

Mitä sinulle kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Saisipa itsekin tehdä etätöitä ja vkl vapaat - kuulostaa luksukselta :D
  Onneksi sulla on tosiaan neiti ja kissa joita halia, ne ovat paljon parempi kuin kukaan mies ikinä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Itse en haluaisi syksyn tulevan :/ Kesä oli niin ihana.

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava kuulla kuulumisiasi. Ja tykkäät etätöistä, hyvä. Siitähän on tehty jokin kysely, miten hyvin suomalaiset viihtyvät etätöissä. Ja kysely kertoi, että parhaiten Euroopassa.
  Hyvää elokuun loppua sinne <3

  VastaaPoista
 4. Etätyö on loistava keksintö, vaikka ergonomista joutuukin huolehtimaan itse. Olen tehnyt etätyötä nyt vuosia, huomattavasti ennen koronaa aloitin :)

  Selkäongelmiin liikunta auttaa tosi hyvin, niin silloin kun ulos asti ei pääse tai jaksa, voi tehdä taukojumppaa. PT Jenni Sofia antoi minulle tosi hyviä ohjeita: https://viaperasperaadastra.com/2021/01/14/etatyolaisen-ergonomia-ja-taukojumppa/

  Loma on aina hyvä. Vaikka yksi päiväkin ;)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat