tiistai 24. elokuuta 2021

Balance

Julkaistu alun perin 1.10.2020

Oma ihotyyppini on iän myötä tuntunut muuttuneen rutikuivasta sekaihoksi eli nuoruudessa en juurikaan finneistä tai muista epäpuhtauksista ihollani kärsinyt, niitä on enemmänkin tuossa 30+ iässä alkanut iholle ilmaantumaan. Tästä syystä myös erilaiset ihoa tasapainottavat tuotteet ovat tulleet tutuksi.


Dermosilin ihoa tasapainottava seerumi (ovh 13,50€/30ml) oli tällä kertaa testausvuorossa. Tämä seerumi soveltuu niin rasvaiselle kuin sekaihollekin ja tätä voi käyttää koko kasvoille tai ainoastaan T-alueelle, joka useimmilla rasvoittuu kaikista herkimmin. Itse olen uskaltautunut levittämään tätä koko kasvoille, koska ajoittain joku finnin poikanen on yrittänyt muultakin alueelta pyrkiä esiin.

Seerumi ei kuivata eikä tunnu kuivalta iholla. Sivuilla puhutaan mattapinnasta, mutta ehkä samenttisuus kuvastaisi tätä paremmin. Tuoksuun en käytettäessä ole kiinnittänyt mitään huomiota eli se on ainakin minun nenääni hyvin mieto, lähes olematon.


Olen lähes kaikki Dermosilin valikoiman seerumit kokeillut lävitse, ainoastaan tuo uusin taitaa olla tällä hetkellä  testaamatta. Hinta-laatu -suhde näistä jokaisessa on mielestäni erinomainen, kuten Dermosilin tuotteissa yleensäkin. Ilman suurta vaihtelunhalua (ja blogia) saattaisinkin aika pitkälti Dermosilin tuotteita pärjätä ainakin ihonhoidon osalta eteenpäin.

Kaipaako sinun ihosi tasapainottamista?

8 kommenttia:

 1. Talvi tuo tullessaan kaikenlaisia iho-ongelmia ja pitää ottaa tehokkaammat aineet käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Kyllähä toi naama varmaan tarvitsee jotain rasvaa. 🤔

  VastaaPoista
 3. Tykkään Dermosilin tuotteista, mutta oma kasvojen iho on rutikuiva, joten kuivalle iholle sopivampaa pitää etsiä. Kiitos esittelystä, täytyykin tutkia Dermosilin tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosililta on tullut uusi seerumi, joka varmasti olisi sinullekin sopiva. En vielä ole ehtinyt itse sitä testailla :)

   Poista
 4. Deromsililla on paljon hyviä tuotteita :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat