tiistai 28. syyskuuta 2021

Citymarketin kotiinkuljetus

Julkaistu alun perin 22.2.2021

Olen aikaisemmin testannut ja teillekin kokemuksistani kertonut Prisman noutopisteen ja kauppakassin (eli kotiinkuljetuksen) tiimoilta ja nyt vihdoin sain aikaiseksi kokeiltua myös Citymarketin kotiinkuljetuspalvelun. Katsotaan kokeilenko joskus vielä myös heidän keräyspalveluaan. Citymarketin palvelun hinta hieman vaihtelee itselleni kotiinkuljetus olisi tehnyt ilman Plussa-korttia 12,90€, plussakortillisena sain tilauksen kotiovelle 9,90€ hintaan.

Itse tilauksen tekeminen nettisivuilla oli mielestäni helppoa vaikkakin itselläni tähän kului useampi tunti aikaa (tein toki välissä muita kotiaskareita), koska yritin saada tilaukselle kaiken mahdollisen mukaan. Kokonaisuudessaan tilaukseni tekisin toimituksineen lähes 150€ eli voitte kuvitella minnun kohtuullisen hyvin saaneen kaapit täyteen.


Tilauksen ensimmäinen mahdollinen kotiinkuljetus aika oli jo seuraavana aamuna ja tilausta pystyi muokkaamaan vielä edelliseen iltaan klo19 saakka. Käytin myös muokkausmahdollisuuden hyväkseni ja kävin mukaan lisäämässä muutaman myöhemmin mieleen tulleen tuotteen eli tämäkin tuli testattua oikein mainiosti toimivaksi.

Aamulla sain tekstiviestin, jossa ilmoitettiin toimitusajaksi klo10-11 välillä (muistaakseni edellisenä päivänä toimituksen pystyi valitsemaan klo9-12 välille). Minkä lisäksi muutamaa minuuttia ennen toimitusta tuli tekstiviesti ja linkki, jonka kautta pystyi seuraamaan reaaliajassa tilauksen saapumista.


Kaikki tuotteet olivat mukana ja hyvin pakattuna pahvilaatikoihin + pakasteet muovipussissa. Kiva yllätys oli löytää tilauksesta ylimääräisenä kiitoksena leipapussi uutuusleivästä.

Kokonaisuutena sanoisin tilauksen toimineen erinomaisesti ja voisin kuvitella käyttäväni palvelua vielä joskus uudemmankin kerran. Tällä kertaahan päädyin tähän näiden kovien pakkasten takia, en viitsinyt lähteä autoa rasittamaan ja toki hyvä syy oli myös palvelun testaamiselle se, että saisin siitä teille kokemuspostauksen kirjoiteltua.

Oletteko te jo ehtineet kokeilla ruokakauppojen erilaisia keräys- ja kotiintoimituspalveluita?

9 kommenttia:

 1. Itse en ole, mutta tyttäreni on käyttänyt cittarin kotiinkuljetusta ja on ollut tyytyväinen. Hän ei nyt koronan vuoksi ole ehtinyt juuri kotiasioita hoitaa kun on hoitaja, niin tämä on ollut hyvä apu arjessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä on nyt käytettävissä, tässä ajassa monille elintärkeitä :)

   Poista
 2. Mä en ole vielä kokeillut, mutta tekisi kyllä kovin mieli. Foodieta olen kovasta tutkinut, mutta tilaus on jäänyt silti vielä tekemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä mielessä varsinkin jos tulee tilanne ettei sairauden vuoksi pääse kauppaan :)

   Poista
 3. joo tää on kyllä näppärä, on tullu itekki käytettyä :)

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Me ei olla vielä kokeiltu ruokakauppojen kotoinkiljetusta. Piti jo keväällä kokeilla, kun kuulin paljon kehuja. Ruokaboksi en kerran tilattu ja maanantaina tulisi toinen. Ruuanmenekki kasvaa, kun kahdella teinipojalla alkaa etäopiskelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut monilta, vähävaraisilla perheillä tainnut jopa hieman ongelmia asian suhteen olla :/

   Poista
 5. Me olemme myös harkinneet tilaavamme ruuat kotiinkuljetuksella, joten kiitos, kun jaoit kokemuksesi aiheesta. Mietimme myös apteekkituotteiden ja lääkkeiden kotiin kuljetusta. Täytyykin testailla, miten nämä palvelut toimivat meidän alueella. https://www.tapiolanapteekki.fi/fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat