tiistai 14. syyskuuta 2021

Kirjoituslukko

Kuten olettekin huomanneet niin olen kesän aikana varsin paljon hyödyntänyt vanhoja postauksia ja nostanut niitä uudelleen julkaisuun. Ja tästä teitä oikeastaan jo keväällä "varoittelinkin" kun tiesin aloittavani kokopäiväisen työn. Kieltämättä aika on melkoisen kortilla töiden ja neidin kanssa kaksin ollessa, hän kun päiväkotipäivinä harvemmin nukahtaa ennen klo21 ja itsekin pyrin pitämään säännöllisen rytmin ja käymään unille siinä klo22 aikoihin.


Lisäksi silloin harvoin kun sitä aikaa olisi niin ei välttämättä ole inspistä kirjoittelemiseen. Vaikka monet kuvittelevatkin blogipostausten syntyvän kuin tyhjästä niin näin ei ainakaan omalla kohdallani käy. Ehkä tämänkaltaiset "ajatuksen virtaa" -postaukset voi kirjoitella kokoon sen ihmeemmin valmistautumatta, mutta kosmetiikkapostaukset (jotka kuitenkin edelleen ovat se pääpaino ainakin omassa mielessäni täällä blogissa) vaativat ensin tuotteiden testaamisen, kuvaamisen ja kirjoitellessa vielä tarkempien infojen etsimisen kuten hintatiedot sekä mistä tuotetta olisi saatavissa.

Kaiken tämän ajanpuutteen ja kirjoituslukon keskellä on välillä käynyt mielessä myös bloggaamisen lopettaminen, mutten siihen ainakaan vielä kykene. Tämä on kuitenkin niin ihanaa vastapainoa niin työlle kuin perhearjelle muutenkin. Toisaalta voisin nöyrtyä tuosta postaustahdista, mutta jostain kumman syystä minun on todella hankala jättää päiviä väliin ilman mitään postausta. Sen sijaan olen päätynyt nostamaan noita vanhoja postauksia uudelleen julkaisuun. Niistä kun hyvin monet ovat erittäin ajankohtaisia edelleenkin.

Minkälaisia ajatuksia sinulle tämä asia tuo? Häiritseekö sinua kun julkaisen uudelleen vanhoja postauksia vai onko mukava kurkata aiemmin kirjoitettuihin juttuihin, jotka ovat unohtuneet tai jääneet aiemmin kokonaan lukematta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat