maanantai 27. syyskuuta 2021

NCIS

Katson itse mieluiten myös erilaisia sarjoja suoratoistopalveluiden kautta. Olikin kiva huomata, että Viaplayn palvelusta löytyy itselläni useampikin suosikkisarja katsottavaksi. Tämän päiväistäkin olen seurannut vuosien varrella paljon myös tv:n puolelta.


NCIS = Navel Criminal Investigative Service sarjassa tutkitaan Yhdysvaltojen laivastossa ja merijalkaväessä tapahtuneita rikoksia. Samalla seurataan myös sivussa päähenkilöiden omien elämien kiemuroita. Sarja on varsin suosittu, koska sitä on kuvattu jo peräti vuodesta 2003 lähtien eikä ainakaan tällä hetkellä sarjalle loppua ole näkyvissä. Sarjassa on pysynyt mukana tietyt henkilöhahmot (Gibbs, Ducky ja McGee) ja lisäksi toiset ovat vuosien varrella vaihtuneet. Tosin ei niin, että henkilöhahmot olisivat pysyneet ja näyttelijävät vain vaihtuneet - mielestäni se on jotenkin mälsää. Mieluummin kirjoitetaan henkilöhahmo sarjasta kokonaan ulos ja korvataan se täysin uudelle hahmolla. Jos sarjasta innostuit niin mielestäni tätä sarjaa taitaa tällä hetkellä esittää Nelonen eli myös Ruudusta joitakin jaksoja voi löytyä ilmaiskatselusta.

Mitä mieltä sinä olet sarjoissa tapahtuvista näyttelijävaihdoksista, joissa henkilöhahmo pysyy mutta näyttelijä vaihtuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat