perjantai 10. syyskuuta 2021

Plump it up!

Julkaistu alun perin 4.2.2021
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Harvempi iho ei kaipaa kosteutusta varsinkaan näin talviaikaan. Tänään esittelemäni tuote on aivan loistava siis melkeinpä jokaiselle siellä ruudun toisella puolella (huomioiden lähinnä allergiat ja yliherkkyydet).


on nimensäkin mukaisesti yön yli käytettävä erittäin kosteuttava kasvonaamio. Sisältää mm. hyaluronihappoa ja kaktusuutetta. Tuote on vegaaninen.

Koostumukseltaan tämä on geelimäinen ja todella kosteuttavan tuntuinen. Mikäli ihosi kaipaa kosteuden lisäksi myös rasvoja niin voit yhdistää tämän käyttöön mukaan esim. ihotyypillesi sopivan kasvoöljyn. Tuotteessa on kevyt, miellyttävä tuoksu.


Kuten mainitsin niin en oikeastaan keksi ihotyyppiä, jolle tämä ei sopisi. Sopii niin nuorelle kuin ikääntyneelle iholle, jälkimmäinen voi tehostaa ihonhoitoaan esim. seerumin tai kasvoöljyn avulla.

Koetko sinä oman ihosi kaipaavan tällä hetkellä lisää kosteutusta?

8 kommenttia:

 1. Talvella vaihdan Tummeliin. Varsinkin nyt kun nuo maskit tuovat ihottumaa kaiken muun lisäksi :D

  VastaaPoista
 2. Onpas mielenkiintoinen tuote. Kylläpä näitä kosmetiikkatuoteita on niin paljon tarjolla, että pää menee ihan pyöryksiin!

  VastaaPoista
 3. Kuiva pakkasilma ja kasvomaskin käyttö ovat kuivattaneet minun ihoani tänä talvena ihan älyttömän paljon. Välillä tuntuu, että iho suorastaan hilseilee irti. Olen käyttänyt seerumeita tasapainottamaan ihoani ja kosteuttavia naamioita. Varmasti tilanne helpottuu kun ilmat lämpenevät mutta tämä on ensimmäinen talvi kun kasvot kuivuvat näin paljon ja uskon, että maskilla on suuri vaikutus tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maskin kautta hengittäminen tuo kosteutta iholle ja kun sen ottaa pois (kuten itse otan aina heti kun mahdollista) niin talvinen pakkasilma puraisee ihoon ihan erilailla eli varmasti tämä ainakin omalla kohdallani vaikuttanut. Onneksi joudun käyttämään maskia hyvin lyhyesti vain neitiä viedessä ja hakiessa päiväkodista sekä kauppareissuilla.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat