maanantai 13. syyskuuta 2021

Joulukalenterit 2021

*)mainoslinkki

Täytyy sanoa, että itseäni suorastaan ahdisti nähdä jo tässä vaiheessa syksyä joulukalentereita myynnissä. Itse en näille ole vielä minkäänlaista ajatusta uhrannut. Mutta aloitellaan nyt sitten myyntiin tulleiden kalentereiden listaamista ylös kuten aikaisempinakin vuosina. Joka vuosi valikoimaa tuntuu tulevan entistä enemmän ja täten myös valinnanvaikeus lisääntyy. Listaan tähän mukaan kosmetiikkakalentereiden lisäksi myös muita mielestäni kiinnostavia kalentereita ja päivitän listausta sitä mukaa kun kalentereiden myynti-ilmoituksia bongailen ja/tai teiltä vinkkejä saan - eli kertokaa ehdottomasti kommenteissa mitä kalentereita julkaisusta vielä puuttuu! Yritän mahdollisuuksien mukaan lisätä linkkien lisäksi mukaan tiedot myyntihinnasta sekä kalenterille mainitusta arvosta.

Itse en vielä ole oikein päätöstä tehnyt joulukalenterin suhteen. Kiva olisi jonkinlainen kyllä saada joulukuuta ilahduttamaan niin itselle kuin varsinkin pikkuneidille - ja neidille toki jotain hankinkin ellen sitten taas itse täyttele häntä varten kalenterin luukkuja. Katsotaan.


The Body Shopin joulukalenterit ovatkin useina vuosina olleet ensimmäisten julkaistujen joukossa ja niin myös tänä vuonna. Sivuilta löytyy listaus kalentereissa olevista tuotteista ja myös kuvissa näkyy tuotteet. Mikäli siis haluat pysytellä sisällöstä täysin pimennossa, pyydä joku muu klikkaamaan haluamasi joulukalenteri ostoskoriin tai hoida tilaus niin ettet kiinnitä tekstiin ja kuviin huomiota :D Myynnistä löytyy tänä vuonna neljä erilaista joulukalenteria:
* Share The Joy 79€ (arvo n. 121.20€)
* Share The Love Big 99€ ( arvo n. 196,60€)
* Share The Joy Ultimate 149€ (arvo n.306,30€)
* Share The Love, You & Kindness 460€ (arvo n. 708,90€)

* TwistBen joulukalenteri on myynnissä vain hyvin rajatun ajan 1.-3.10.2021 mikä vaikuttaa todella lyhyeltä ajalta, mutta tähän mennessä kalenterit on myyty loppuun. Arvoa kalenterille luvataan 366,35€ ja pystyt sivuilta tilaamaan alennuskoodin joulukalenteria varten mikä samalla toimii myös muistutuksena kalenterin myyntiin tulosta. Hinta alennuskoodilla 189€.

Kicks.fi:
* Lumene 24 Nordic Beauty Advent Calendar 89,90€ (arvo ?)
* Kicks Skincare Advent Calendar 149,90€ (arvo 385,10€)
* Rituals The Ritual of Advent Calendar 65,90€ (arvo 131,90€)
* Kicks Makeup Advent Calendar 149,90€ (arvo 354,90€)
* NYX Gimme Super Stars! Advent Calendar 77,50€ (arvo 110€)
* Filorga Advent Calendar 158€ (arvo ?)
* Kiehl's Advent Calendar 105€ (arvo ?)
* Essie Advent Calendar 89,50€ (arvo 192,50€)
* Lancome Advent Calendar 170€ (arvo 485€)
* YSL Advent Calendar 280€ (arvo 390€)


Aiotko sinä hankkia itsellesi tai läheisillesi tänä vuonna joulukalenterin ja jos vastaus on kyllä niin minkälaisen? Ja nyt niitä linkkejä alle kalentereista joita olette myynnistä bongailleet niin saan lisäiltyä niitä listalle mukaan! :D

10 kommenttia:

 1. Itselleni en joulukalenteria hanki mutta näitä postauksia on kiva seurata! Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. liian aikaista kaupanjoulukalentereille.kukahan niitä jaksaa säilöä jouluun asti.tai siis piilottaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D Mä olen alkanut pikkuneidille kokoamaan kalenterin sisältöä pikkuhiljaa (kokoan siis tänäkin vuonna itse), mutta omalla kohdalla kalenteri vielä täysin kysymysmerkillä :D

   Poista
 3. Itse käyn niin harvoin kaupassa, etten ole vielä törmännyt kalentereihin. Meille tulee vain pojalle yksi kalenteri jos haluaa.

  VastaaPoista
 4. On syyskuun puoliväli aika hassu ajankohta ajatella joulua. Mutta mitäs sille tekee? Joulu on ovella 😁.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, vuosi vuodelta vain aikaistuu... Mä en ole nyt oikein saanut orientoiduttua tähän :D

   Poista
 5. Lapsille ostan joulukalenterit, saa nähdä millaisia toivovat tänä vuonna. :) Joku kalenteri olisi kyllä itsellekin kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kummasti piristää mieltä kun saa luukun aamuisin avata :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat