perjantai 24. syyskuuta 2021

The Camellia

Julkaistu alun perin 16.11.2020
saatu ilmaistuote

Sain itselleni testiin muutaman Bernard Cassieren uusista puhdistustuotteista. Nämä soveltuvat kaikille ihotyypeille ja valikoimista löytyy puhdistustuote varmasti jokaiseen makuun. Itselleni sain:


puhdistusmaidon (ovh 32€/200ml) sekä puhdistusbalsamin (ovh 42€/85ml). Puhdistustuotteissa on panostettu luonnollisuuteen ja näiden raaka-aineista yli 85% on luonnollista alkuperää. Puhdistustuotteiden nimeksi on valittu pääraaka-aineenakin toimiva japanilainen kameliauute eli tsubaki. Tuoksun luvataan olevan mieto, omaan nenääni tämä on kuvattavissa ehkä parfyymiseksi. Jotenkin tuoksusta tulee mieleen aivan edesmennyt mummoni eli hänellä on varmaankin ollut aikanaan jokin kosmetiikkatuote käytössä, jossa on ollut samaa tuoksua.


Puhdistusbalsami on käytännössä kiinteässä muodossa olevaa öljyä. Käytetään siis pieni määrä kuivalle iholle, jossa se ihon lämmöstä muuttuu öljymäiseksi. Veden kanssa emulgoituu maitomaiseksi ja on näin myös helposti huuhdeltavissa kasvoilta pois. 

Itse käytän öljymäiset tuotteet aina ensimmäisenä puhdistuksen vaiheena ja pyörittelen näillä myös silmänympärysihon saadakseni silmämeikin poistettua maksimaalisen tehokkaasti. Tämä soveltuu ainakin itselläi siihen loistavasti, koska ei aiheuta mitään ärsytystä. Varsinkin tämänkaltaiset kiinteässä muodossa olevat öljyt ovat nykyisin ehdottomasti suosikkejani.

Valikoimista löytyy muuten myös puhdistusöljy, mikäli mieluummin sellaisen ottaa!


Puhdistusmaito on erittäin täyteläistä, jopa sanoisin voidemaiseksi. (Ja tämä vain plussaa!) Puhdistusmaito on nykyisin oma suosikkini meikinpuhdistuksen toisena vaiheena ja tämä soveltuu siihen täydellisesti. Toimii toki myös yksistään meikinpoistossa mikäli ei kahta erillistä tuotetta halua käyttää. Itse viimeistelen meikinpuhdistuksen ajoittain jopa misellivedellä, mikäli sellainen avattuna löytyy. Kasvovesihän on itseasiassa jo ihonhoidon ensimmäinen vaihe ja tämän käytän usein suihkemuodossa kasvoille tai mikäli ei suihkeena ole niin otan käteen ja taputtelen iholle.

Bernard Cassiere kuuluu myös laadukkaiden hoitolasarjojen joukkoon eli jos tuotteista kiinnostuit niin käy kurkkaamassa löytyykö omalta paikkakunnaltasi kauneushoitola, jossa sarja on käytössä.


Mitä tuotteita sinulla on tällä hetkellä käytössä meikinpoistoon?

4 kommenttia:

 1. En oikein ole koskaan tykännyt käyttää mitään puhdistusmaitoja yms. Jää niin tahmea iho. Eli ei mulla ole mitään siis. Tosin, en juuri käytä meikkiä muutoinkaan.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyviltä, BC:n tuotteet on kyllä pääasiassa aina olleen mieluisia :). Tällä hetkellä käytössä on puhdistusöljy ja -geeli.

  VastaaPoista
 3. Minulla vain micellaarivesi. Käytän sen verran vähän meikkejä, että tämä on tuntunut riittävän.

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä minulla on Lidlistä ostettu silmämeikinpoistoaine ja kasvopesuaine. Lisäksi löytyy Payotin tuotteita.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat