sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Unifying Youth Serum

saatu ilmaistuote

En edes muista milloin omaan ihonhoitorutiiniini ei olisi kuulunut seerumi. Seerumilla saa helposti lisätehoa ihonhoitoon ja jos et seerumien maailmaan ole vielä ehtinyt tutustua, kannattaa tehdä se viimeistään tässä vaiheessa!


Sothys Unifying Youth Serum (ovh 113,90€/30ml) lupaa häivyttää pigmenttimuutosten ja ihohuokosten näkyvyyttä iholla sekä silottaa näkyvästi juonteita ihon pinnalla. Tämä hieman geelivoidemainen tuote jättää iholle samenttisen pinnan. (Mielestäni tämänkin kohdalla samenttinen on mattaisuutta kuvaavampi.)

Itse käytin seerumia niin aamuisin meikin alla kuin iltaisin yövoiteenkin alla. Toimii molemmissa täydellisesti eikä missään nimessä ainakaan itsellä aiheuttanut meikin kanssa rullaavaa vaikutusta. Tuotteessa on kevyt parfyyminen tuoksu, joka tuo ihonhoitoon ihanaa ylellisyyttä. Ei jää itselläni tuoksumaan nenään enää levityksen jälkeen.


Jos lähistöltäsi löytyy Sothys-kauneushoitola niin suosittelen ehdottomasti käymään täällä tutustumassa tuotteisiin kasvohoidon muodossa. Tässä kosmetologi pystyy myös parhaiten katsomaan minkälaiset tuotteet juuri sinun ihollesi sopisi.

Pakko myöntää, että itselläni on aivan liian pitkä aika viime kertaisesta kauneushoitolakäynnistä. Entä sinulla?

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta! Itse olen käyttänyt myös jo vuosia seerumia ja en ymmärrä miten olen joskus pärjännyt ilman :D

  VastaaPoista
 2. Olen tainnut viimeksi käydä kauneushoitolassa 80 -luvulla. Olen tainnut jäädä kiinni sinne luvulle :D

  VastaaPoista
 3. Onko tässä jotain ikäsuositusta? Kuulostaisi hyvältä, hiljalleen kun 30.v mittarissa alkaa rypotjä kertyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensähän ne ovat tosiaankin vain suosituksia, ihon kunto ratkaisee numeroita enemmän mikä on sopiva tuote. Jos nyt en väärin muista niin tämän kohdalla ikäsuositus taisi olla 35+ :)

   Poista
 4. Seerumit kuuluivat omiinkin ihonhoitorutiineihin vuosia. Mieto tuoksu on aina hyvä asia.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat