perjantai 17. syyskuuta 2021

Skin Equal

Julkaistu alun perin 26.4.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Tänään esittelyyn pääsee kaksi Mádaran meikkiuutuutta, joista ensimmäisenä:


on ihoa hoitava, vegaaninen luonnonkosmetiikkasertifioitu pitkäkestoinen meikkivoide. Sisältää mm. aloe veraa, hyaluronihappoa, C- ja E-vitamiineja. Meikkivoide lupaa sulautua ihoon täydellisesti korjaten ja kaunistaen sitä. Sävyjä löytyy 10 vaaleasta aivan tummaan - näistä itselleni päätyi ei-niin-yllättäen vaalein sävy Porcelain 10.

Meikkivoide suositellaan levitettäväksi kasvoille sormin, mutta itse tykkään meikkivoiteet levittää mieluiten meikkimunalla, joten niin toimin tämänkin kanssa. Vaalein sävy on aikalailla täydellinen minulle - kuten meikkivoide muutoinkin. Levittyi kuin unelma ja antoi peittoa juuri sen verran mitä kaipaankin, lopputulos oli kauniin luonnollinen. Nousee ehdottomasti omien meikkivoidesuosikkieni joukkoon! (Alempaa löydät kuvaa sävystä sekä linkin meikkikuvaa Instagramin puolelle - eli jatka lukemista ;))

Toisena uutuuksista:


* Natural Brow Pomade (ovh 23€/5g)
joka on voidemainen, pitkäkestoinen kulmaväri. Sävyjä löytyy kolme, joista kaikki ovat sävymaailmaltaan viileitä ja neutraaleja. Itselleni valitsin keskimmäisen sävyn: Frosty Taupe 20 (tämän lisäksi valikoimissa siis tätä vaaleampi sekä tummempi sävy).


Aivan ensimmäinen ajatus tästä oli se, että tämä on ihan superriittoisaa - en varmaan saa tätä koskaan kulutettua loppuun! Toinen ajatus oli se, että sävy tässä on aivan täydellinen minulle! Tällä on todella helppo meikata kulmakarvat - veikkaan, että myös kaikista kriittisimmät kulmakarvojen muotoilijat antaisivat tälle hyväksyntänsä!

Alla olevassa kuvassa meikkivoide sekä kulmaväri puhtaalla iholla:


En oikein tiedä minkälaiset odotukset minulla oli kummankaan kohdalla, mutta ne kyllä joka tapauksessa täyttyivät ja hieman enemmänkin! Voin siis täydestä sydämestä suositella näistä kumpaistakin!


Mikä luonnonkosmetiikan sarjoista on sinulle kaikista lähinnä sydäntä?

8 kommenttia:

 1. Minäkin tapaan etsiä niitä sarjojen vaaleimpia sävyjä, joita ei aina ihan helpolla löydä!

  VastaaPoista
 2. Madara on upea sarja. Ja kiinnostava tuo meikkivoide. Tulevaisuudessa sitä voisi kokeillakin. Nyt meikkaaminen ja kokeilu on jäänyt vähän taka-alalle. Tosin ehkä juuri nyt pitäisi meikatakin - ainakin itsensä iloksi.

  VastaaPoista
 3. Madaralta minulla on ollut testissä meikkivoiteita, seerumeita ja hoitovoiteita. Olen ollut kaikkiin tyyyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en muista ainokaistakaan tuotetta, johon olisin ollut tyytymätön :)

   Poista
 4. Madarasta tykkään kyllä kovasti ja ihan paras on Lavido.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy myöntää etten muista koskaan tuosta merkistä kuulleeni!

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat