lauantai 11. syyskuuta 2021

Pohjoisen noidat

*)mainoslinkki

Olen viime aikoina tarttunut hieman erilaisiin kirjoihin kuin aikaisemmin. Tänään vuorossa teos, jonka aiheena on historia:


Mirka Lappalaisen Pohjoisen noidat kertoo Suomen ja Ruotsin historiasta ja ennen kaikkea silloisista noitavainoista. Itseäni on aina kiehtonut kovasti historia ja noitavainoista varsinkin tunnetun Salemin alueella olen kuullut paljon erilaisten tv-ohjelmien ja elokuvienkin pohjalta. Jonkinlaisia dokumenttejakin olen aiheesta joskus katsonut. Mutta meidän oman maamme historia noitavainojen osuudelta on jäänyt täysin selvittämättä. Kirja oli erittäin hyvin ja mukaansa tempaavasti kirjoitettu. Ja antoi ehdottomasti todella paljon uutta tietoa alueemme historiasta noitavainojen osalta.

Itse kuuntelin kirjan lenkkeilyn ja kotitöiden lomassa * Storytelin kautta äänikirjana, kirjan voi kuitenkin löytää myös esim. * Adlibriksen valikoimista.

Oletko sinä kiinnostunut noidista ja historiasta?

2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole hirveästi kirjoja, mutta tuo löytyy hyllystä, ja siitä on tullut kyllä kerrottua mielenkiintoisia tarinoita tilaisuuden tullen.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat