torstai 23. syyskuuta 2021

Hajuveteni / Avon Eve Embrace

saatu ilmaistuote

Täytyy sanoa, että Avon osaa tehdä kerta kerralta loistavia tuoksuja ja siihen samaan luokkaan kuuluu myös ihanan yllätyspaketin mukana tullut:


Avon Eve Embrace EdP (ovh 39€/50ml) lupaa olla erottuvan heleä tuoksu, joka heijastelee persoonasi kaikkia puolia.

Latvatuoksu: vadelma, mansikka, orvokki
Sydäntuoksu: ruusu, iiris, ostmanthus
Pohjatuoksu: myski, patsuli, toffee, meripihka.

Tuoksu kuuluu hedelmäisten tuoksujen luokkaan ja jo pelkästään tuoksukuvauksen perusteella osaisin sanoa, että tämä tuoksu sopii loistavasti minulle. Ihanan makean hedelmäinen olematta kuitenkaan liian imelä. Soveltuu minun makuuni hyvin jokaiseen vuoden aikaan, ehkä keväällä ja kesällä saattaisin herkemmin iltatuoksuksi ottaa. Syksyllä ja talvella loistava myös ihan päiväkäytössä. Jo pakkauskin itsessään on ihanan naisellinen ja nostan ehdottomasti mielelläni tämän esille käyttämieni hajuvesien joukkoon. Josta muuten löytyy myös tällä hetkellä kesällä saamani Avonin toinen ihanuus, joka onkin kesän aikana varsin hyvää vauhtia vajunut.


Ihanaa muuten kun työpaikan vaihdon myötä pystyy taas täysin huoletta käyttämään tuoksuja ihan vain omaa päiväänsä ilahduttamassa.

Käytätkö sinä päivittäin hajuvesiä? Löytyykö sinulta jotain ehdotonta suosikkia vai vaihteletko täysin oman fiiliksen mukaan?

10 kommenttia:

 1. Yves Rocherilla oli ainakin 2003 vuonna juuri samantuoksuista kuin tämä Avonin. En muista enää nimeä. Siis aivan ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen pullo. Itse ostin vuosi sitten kalliin Escadan hajuveden laivalta ja arvaas miten sille kävi? Noh, nyt kun sairastuin niin pudotin sen pitkin kylppärin lattiaa. Sen pituinen se sille tuoksulle. En mä yhtään siitä tykännytkään...Huoh.

  VastaaPoista
 3. Nyt olen laiskistunut etäjakson aikana ja käytän tuoksuja vain ulos lähtiessä. Aikaisemmin käytin lähes päivittäin.

  Tämä hajuvesi kuulosta juuri sellaisena, jota voisin käyttää toimistolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas käytän kotioloissa paljon enemmän kuin aiemmin - osin toki johtuen siitä ettei edellisessä työssä oikein pystynyt käyttämään.

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä ja ihan munlaiselta tuoksulta :)

  VastaaPoista
 5. rrrrakastan hajuvesiä! voisin ostaa joka viikko uuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama itselläkin. Noita on vain kertynyt niin järjetön määrä etten sitä itselleni salli :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat