sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Dark

Julkaistu alun perin 1.8.2021

Otin vaihteen vuoksi meille taas hetkeksi Netflixin käyttöön ja sieltä nappasin itselleni katseluun Netflix Original -sarjan, jota minulle oli suositeltu. Voi olla etten ilman suositusta olisikaan tätä sarjaa hoksannut lähteä katsomaan.


Dark on saksalainen scifi-trilleri -sarja, jossa seurataan kuvitteellisen Wildenin kaupungin elämää lapsen katoamistapauksen jälkeen. Sarja on kolmen tuotantokauden mittainen ja sarjaa on kuvattu vuodesta 2017 lähtien. En uskaltaudu sarjan juonesta paljastamaan paljoakaan, mutta tämä todellakin imaisi mukaansa. Juoni loppua kohden menee entistä sotkuisemmaksi, mutta on kuitenkin edelleen helposti seurattavissa. Vaikka sarjan alkuvaiheessa jopa mielessä kävi meneekö tämä enemmän kauhugenreen niin pelko oli turha ja itsekin uskaltauduin sarjaa iltaisin hyvillä mielin itsekseni katselemaan. Suosittelen lämpimästi jos mielesi lainkaan lämpenee scifin ja mysteerien maailmalle.

Olisiko sinulla antaa jotain sarjasuosituksia Netflixin tai jonkin muun suoratoistopalvelun (mukaan lukien myös ilmaiset kuten Areena) valikoimista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat