perjantai 3. syyskuuta 2021

Ex-voide

Julkaistu alun perin 30.3.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Otsikosta huolimatta kyseessä on hyvinkin tämän hetken tuote :D


* Mizon Water Volume EX Cream (ovh 18,90€/100ml)
Kevyt geelimäinen tehokosteuttaja seka- ja rasvaiselle iholle. Sisältää mm. hyaluronihappoa, merileväuutetta, hedelmä- ja kukkaöljyjä (ruusu, pelargonia). Jättää iholle pehmeän ja samenttisen tunnun.

Kun sää alkaa tästä pikkuhiljaa lämmetä niin tämä alkaa olla entistä ajankohtaisempi tuote, toimi omalla ihollani loistavasti meikin alla kylläkin pikkupakkasillakin - eli riitti päiväaikaan hyvin antamaan iholleni kosteutusta. (Alle käytän aina toki muitakin tehotuotteita, tällä hetkellä käytän varsin tyypillistä aasialaista ihonhoitotapaa eli kerrostan useampaa tuotetta.)


Kannattaa huomioida tämän (kuten yleensä muutenkin aasialaisen kosmetiikan kohdalla) pakkauskoko! Yleensähän kasvovoiteet ovat 50ml-pakkauksissa, tämä on 100ml eli hinnaltaan tämä on enemmänkin kuin huokea! Sopii loistavasti niin nuorelle kuin aikuisemmallekin iholle - toki aikuiselle iholle itse suosittelisin alle tehoseerumia antamaan anti-age-tehoja :)


Joko sinä olet alkanut ihonhoidossa vaihtaa hieman kevyempiin tuotteisiin talven pölyjä karistellessa?

8 kommenttia:

 1. Olen juu, talvella mennään voidepohjaisissa, ettei pakkasella jäädy ihoon ja kevään tullen otetaan vesipohjaiset käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jotenkin sellainen mielikuva, että tuo veden jäätyminen iholle talvella olisi aikalailla urbaania legendaa - pitääkin melkein varmistaa asia :D

   Poista
 2. Uuuuu! Oletko kokeillut Lumenen melko uutta geelivoidetta - miten tämä vertautuu siihen? Rakastin sitä myös talvella!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Lumenen uutuuksia viime aikoina testaillut, joten nyt en osaa sanoa.. Pitäisikin jossain vaiheessa kokeilla :)

   Poista
 3. Vielä ei iho kaipaa kevyempiä tuotteita talven jäljiltä. Yölläkin oli taas satanut lunta.

  VastaaPoista
 4. Kevyempiin pikkuhiljaa vaihdetaan mutta olen ihastunut myös kasvoöljyihin juuri nyt, saa nähdä pysyykö ne vielä kesälläkin mukana rutiineissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän ole myös kesäisin ajoittain kasvoöljyjä käyttänyt :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat