sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Granaattiomena-inkivääri

*)saatu ilmaistuote

Syksy tuo mukanaan sateet, mutta myös ihanan väriloiston sekä kosmetiikan saralla paljon kausiuutuuksia. Sain mahdollisuuden tehdä tuttavuutta Sothysin syksyn uutuuksiin vartalovoiteen sekä kasvonaamion muodossa.


Sothysin syystuotteet hemmottelevat ihoa granaattiomenan ja inkiväärin yhdistelmällä. Vartaloemulsio (ovh n.51,80€/200ml) on koostumukseltaan pehmeän täyteläinen ja aivan täydellinen kuivalle iholle niin syksyn kylmeneviin päiviin kuin talven viimoihinkin. Tuoksu on ihanan raikas ja omaan nenääni aivan täydellinen - kuten myös voiteen täyteläinen koostumuskin. Täyteläisyydestään huolimatta imeytyy iholle hyvin eikä jätä ainakaan itselläni lainkaan nahkeaa tuntemusta iholle. 

Mikrokuoriva pikanaamio (ovh n.46,90€/50ml) on koostumukseltaan todella mielenkiintoinen; pumppupullo annostelee tuotteen pehmeänä vaahtona. Ja kuten arvata saattaa on vaahto helppo levittää kasvoille sekä toki myös todella helposti kasvoilta huuhdeltavissa pois. Vaahto ei myöskään kasvoilla ollessa "vety" eli pysyy kyllä hyvin paikoillaan lyhyen vaikutusaikansa (ja varmasti pysyisi pidemmänkin aikaa jos olisi tarve). Sisältää AHA-happoja eli silmänympärysihoa tulee välttää, kuten useinkin naamioiden kanssa. Oma ihoni ei reagoinut tuotteeseen minkäänlaisella ärtymyksellä tai punoituksella mutta toki kaikista herkin iho saattaa hieman happojen vaikutukset punoittaa.


Sothys-kauneushoitoloissa on saatavissa myös ihanan hemmotteleva kausikasvohoito (ovh n. 85€) eli kannattaa ehdottomasti kurkata lähimmän kauneushoitolan yhteystiedot täältä aikaa varatakseen.

Miltä sinun syksysi tuoksuu?

8 kommenttia:

 1. Mielenkiinnosta kysyn, otatko itse yhteyttä yrityksiin vai tarjoavatko he itse tuotteita testiin? Ihana että on tällainen blogi niin saa lukea kokemuksia!

  Ihanaa & raikasta syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä että. Viime aikoina tosin lähinnä niin, että yritykset ovat minuun yhteydessä. Kaikkiin yhteistöihin en edes lähde mukaan.

   Poista
 2. oih mulla oli joskus nuorena sellasta ihanaa sothysin puhdistusmaitoa!

  VastaaPoista
 3. Itse olen nyt vain syönyt granaattiomenaa :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia uutuuksia. Vaikuttaa tosi laadukkaalta brändiltä mitä olen aikaisemminkin näitä sun tuote-esittelyitä lukenut :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat