torstai 14. toukokuuta 2020

Happoa kasvoille

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Pikakasvonaamiot ovat hitti ja erilaisia happoja on jo jonkin aikaa hypetetty, mitä tulee kun yhdistää nämä:


on erittäin tehokas kuoriva, kirkastava ja solujen uusiutumista kiihdyttävä pikanaamio. Sisältää nimensä mukaisesti kolmea eri happoa (AHA, BHA ja PHA) sekä vihreää teetä ja viikunakaktusta. Vaikutusaika 10 minuuttia. Happojen käytön jälkeen muista aina aurinkosuoja iholle!


Itse en antanut naamion olla ehkä aivan suositusaikaakaan iholla, koska alkoi kuumotusta ja punoitusta iholla tuntumaan. Ihoni olikin melkoisen punaisen naamion kasvoiltani pestyä, joten laitoin tämän jälkeen iholle kangasnaamion sekä sen vaikutusajan jälkeen toki vielä kunnon cocktailin ihoa helliviä kasvojen hoitotuotteita. Tätä naamiota ei kannata käyttää päivänä, jolloin on jotain menoja! Lisäksi jos ihosi on herkemmän puoleinen niin ensimmäisellä kerralla kannattaa naamiota pitää kasvoille hieman lyhyemmän aikaa - aivan herkimmälle iholle en toki tätä muutoinkaan suosittelisi.


 Mutta entä se lopputulos sitten. Täytyy sanoa, että seuraavana aamuna jäin ihastelemaan kuin sileältä ja hehkeältä ihoni näytti - eli tämä todellakin toimii! Tämä jää ehdottomasti jatkossakin käyttööni!


Oletko sinä käyttänyt tätä tai vastaavia happonaamioita?

8 kommenttia:

  1. Kokeilin tätä, liian raju itselleni. Kävin PH formulan hoidossa missä käytettiin happoa ja se oli hyvä, kotituotteet eivät kyllä sitten ole hapollisia.

    VastaaPoista
  2. Happohoidot ovat kyllä tehokkaita ja vime aikoina on tullut lempeämpiä happoja ihan kuluttajakäyttöön. Tarkkana saa silti niidenkin kanssa olla, mutta jos ne itselle sopivat, niin lopputuloksena on ihanan pehmeaä iho :)
    Johanna K

    VastaaPoista
  3. Välttelen näitä happohoitoja, koska ihoni on todella herkkä. Olisin varmaan paloauto tämän jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä ei aiheuttanut minkäänlaista punoitusta vaikka kohtuullisen herkkä onkin punoittamaan eli ei ehkä ihan sieltä ytäkämmästä päästä ole :)

      Poista
  4. Kuulostaa aika hurjalta hoidolta. Saattaa antaa todella hyvät tulokset.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat