sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Goodiebox Members' Favourites Box

*)mainoslinkki

Goodieboxilta ilmestyy ajoittain Limited Edition -boxeja, joista itselleni nappasin kokeiluun Members' Favourites Box:n eli boxin täynnä tilaajien suosikkeja (arvoa boxille lupailtiin 114€ verran). Hintaa näillä boxeilla taitaa olla 29,95€ (tai näin ainakin tämän lisäksi parilla muulla näkemälläni LE-boxilla on ollut) ja kannattaa huomioida, että mikäli olet Goodieboxin tilaaja niin voit hyödyntää pisteitä myös näihin LE-boxeihin! Näissä on myös se hyvä puoli, että näet sisällön ennen tilauspäätöstä. Itse vilkaisin sen vain nopeasti ja totesin olevan sen verran mielenkiintoinen, että laitoin tilaukseen. 


Mitä siis tilaajien suosikeista löytyi:


Polaar Ice Source Moisturizin Gel (ovh 29,95€/50ml, boxissa 25ml koko)
"Ice, ice baby! Tämä Polaarin geeli kosteuttaa ihoasi ja tasoittaa sen sävyä. Se sisältää jäävettä, mitä on säilötty ja suodatettu yli 20 000 vuotta! Jääveden sisältämät ainutlaatuiset mineraalit kosteuttavat, virkistävät ja parantavat ihon luonnollista suojamuuria. Lisää aamuin illoin pestyille kasvoille ja kaulalle."

Testaamani Polaarin tuotteet ovat olleet täyttä priimaa ja myös tämä kuullostaa erittäin lupaavalta! Minulle on nyt muutama kosteusvoide testijonossa, mutta aikanaan tämä taatusti pääsee käyttöön!


Miqura Foot Mask (ovh 7€)
"Yöpukuun pukeutuminen ja pehmeiden sukkien vetäminen jalkaan on yksi lempipuuhistamme, mutta entä jos antaisimme sinulle sukat, jotka tekevät jaloistasi pehmeät ja ravitut? Tämä täyteläinen Miqura-jalkanaamio on nopea ja helppo tapa antaa jaloillesi pedikyyri ja tehdä niistä pehmeät. Kuivat tai väsyneet jalkasi tulevat pitämään niistä!"

Itseasiassa aivan vastoittain pohdin, että voisi kuorinnan jälkimainingeissa olla hyvä tehokosteuttaa jalkojen ihoa eli tämä tulee ihan piakkoin käyttööni!


-417 Time Control Firming Mask (ovh 39€/100ml, boxissa 20ml koko)
"Oliko se Cher, joka kaihoisasti lauloi 'If I could turn back time'? No, tämä naamio saattaisi auttaakin häntä vähän! Se sisältää Kuolleenmeren mutaa, mikä syväpuhdistaa, imee ylimääräisen rasvan ja samalla kosteuttaa ihoa. Toimii sekä kuorintana että ravitsevana mutanaamiona. Lisää puhtaille kasvoille, anna vaikuttaa 7-10 min ja huuhdo pois kädenlämpöisellä vedellä."

Tämä onkin itselleni boxissa tullut ja sen olen käyttänytkin jo pois. Tykkään käyttää mutanaamiot suihkun puolella, jossa ne on helpompi (ja siistimpi) huuhtoa kasvoilta pois. Tässä myös on kivan lyhyehkö tuo vaikutusaika :)


* Benefit Cosmetics BADgal BANG! Mascara (ovh 27,50€/8,5g, boxissa 4g koko)
"36 tunnin tuuheuttava ripsiväri, jota on helppo levittää kerroksittain upean volyymin saavuttamiseksi. Ei luo raskasta vaikutelmaa. Yliluonnollisen upeat ripset. Painovoimaa uhkaava koostumus lisää volyymiä kerros kerrokselta. Tuote sisältää avaruusteknologian käyttämiä aerohiukkasia, joka on yksi kevyimmistä tunnetuista materiaaleista. Innovatiivinen ja intensiivinen ripsiväri tehostuu kerros kerrokselta. Räätälöity isokokoinen Slimpact!-harja on suunniteltu ulottumaan ylä- ja alaripsien juuresta kärkeen ja silmän sisänurkasta ulkonurkkaan. Se luo volyymiä 360 asteen säteellä. Tämä tahraamaton, vedenkestävä ja tuuheuttava ripsiväri sisältää B5-provitamiinia, joka tukee ripsien luonnollista kauneutta."

Kuullostaa ihan minun mascaralta, katsotaan kuinka testatessa käy! :D


Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter (ovh 22€/400ml, boxissa 180g koko)
"Nauti pienestä spa-kokemuksesta tämän ravitsevan vartalovoieen avulla, jonka sisältämät Kuolleenmeren mineraalit kosteuttavat jopa rutikuivaa ihoa, ja tekevät siitä silkinpehmeän. Hiero iholle ja anna imeytyä kunnolla."

Manna Kadar ei merkkinä kuulu suosikkeihini, mutta tätä vartalovoidetta testaan kyllä mielelläni. Tuoksuu ihastuttavalta!


* Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam (ovh 14,50€/125ml, boxissa 30ml koko)
"Pehmeä, täyteläinen ja mieto puhdistusvoide, joka puhdistaa kasvot hellävaraisesti. Ei sisällä saippuaa. Ylellinen, hellävarainen ja saippuaton kasvojenpuhdistustuote poistaa epäpuhtaudet ja meikin jäämät. Puhdistuksen lisäksi se auttaa suojaamaan ihoa sään vaikutuksilta. Tuote raikastaa ja kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja kimmoisan sekä valmistelee sen ihonhoitorutiinia varten aamuin illoin. Pyhä lootus on puhtauden, kauneuden ja viisauden symboli. Moringapuu on intialainen ihmepuu, joka tunnetaan sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Vaikuttavien ainesosien yhdistelmä auttaa puhdistamaan ihoa, suojautumaan epäpuhtauksilta päivittäin ja pitämään ihon tasapainoisena ja raikkaana."

Nykyään vaahtoavat putsarit eivät ole se ykkösvalintani, mutta tältäkin saralta testailen mielenkiintoiselta vaikuttavat tapaukset eli tämä tulee jossain vaiheessa suihkun puolen putsarina käyttöön.


moshi moshi mind hair towel (ovh 20€)
"Onko täydellisen pyyheturbaani-tyylin taikominen vielä hakusessa? Ei huolta! moshi moshi mind -hiuspyyhe kuivaa hiuksesi tehokkaasti ja on lisäksi todella helppokäyttöinen. Vinkki: Laita pyyhe kylmään veteen 24h ennenkuin peset sen ensimmäisen kerran. Se avaa puuvillakuidut ja auttaa pyyhettä kuivumaan nopeammin."

Nykyisin käytän ainoastaan vastaavanlaisia hiusturbaaneja hiusten kuivaamisen apuna, nämä ovat niin käteviä! Onneksi tulin lukeneeksi vinkin ennen tuotteen pesua :D


Mesauda Rock Nail Hardening Base Coat (ovh 6€/10ml)
"Oletko valmis kivenkovaan gamechangeriin? Tämä kynsilakka ei pelkästään vahvista kynsiä. Se myös aktivoi ja stimuloi keratiinin kovettumista ja estää kynsien lohkeilua. Tässä mahtituotteessa yhdistää neljä eri ominaisuutta ja sitä voi käyttää sekä aluslakkana, päällyslakkana, kynsien vahvistajana tai kiiltävänä viimeistelijänä."

Minulla on parin viime vuoden aikana kynsienhuolto jäänyt aivan totaalisen hunningolla. Itse en niinkään kovettajaa tarvitse (iän myötä kynnet ovat muuttuneet itsestään kovemman sorttisiksi), joten en ole varma onko tämä se ykkösjuttu itselleni. Pitää varmaan selvitellä lisää - ja ehkä kokeilla.


Jorgobé Refreshing Scrub Mask (ovh 26,90€/100ml)
"Refreshing Scrub Mask on sekä raikastava kuorintavoide että syväpuhdistava kasvonaamio yhdessä. Salisyylihappo, sinkki ja niasiiniamidi (B3-vitamiini) säätelevät ihon talintuotantoa, poistavat epäpuhtauksia ja ehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä. Mustat jojobakuorintahelmet irrottavat kuolleita ihosoluja ja puhdistavat tukkeutuneita ihohuokosia. Tuotteen aprikoosinsiemenöljy ja sheavoi suojaavat ihoa kuorinnan aikana ja tekevät ihosta pehmeän, puhtaan ja tasapainoisen. Ei parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja."

Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, naamioista tämä varmasti lähtee ensimmäisenä testiin!


Kokonaisuutena boxi oli kerrassaan loistava ja aivan ehdottomasti hintansa arvoinen! Postausta kirjoittaessa boxia vielä oli saatavilla, suosittelen ehdottomasti nappaamaan itselle ostoskoriin mikäli vielä ehdit - ja tuotteet vaikuttavat sinusta yhtä mielenkiintoisista kuin itsestäni!

Tämän boxin jälkeen jäädään innolla odottamaan milloin toukokuun Goodiebox saapuisi, näihin aikoihin se aiempina kuukausina on itselleni tainnutkin tulla. :)


Onko tässä boxissa sinulle entuudestaan tuttuja tuotteita?

10 kommenttia:

  1. Osa oli tuttuja, sen takia mulla jäi tämän tilaaminen. Hiuspyyhe olisi ollut ainut kiinnostava...toivottavasti nämä erikoisboksit eivät vaikuta kuukausiboksin sisältöön. Vähän liian usein näitä ilmestyy mutta onneksi voi valita tilaako vai ei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tässä taas oli tuota -417 naamiota lukuunottamatta kaikki uusia :D

      Poista
  2. Näistä vain Rituals on edes merkkinä tuttu - ostan ison osan pienestä käyttämästäni kosmetiikkamäärästä lentokentiltä (tai ostin ennen koronaa) ja Ritualsia on usein kentillä tarjolla.

    VastaaPoista
  3. Kiinnostavia tuotteita, joista useita kokeilisin mielelläni. Mikään ei ollut entuudestaan tuttu. Tällä hetkellä kaapeistani löytyy kaikkea tarpeellista, joten uusille ostoksille ei ole tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kyllä kieltämättä itselläni vaikka juuri ison satsin laitoin sieltä kiertoon :D

      Poista
  4. Tosi kiva lukea, että ollaan tyytyväisiä näihin pakkauksiin. Toivottavasti seuraavakin miellyttää :)

    VastaaPoista
  5. Osa oli tuttuja ja muutama on ollut itselläni testissä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat