torstai 21. toukokuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box May

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

* Lookfantasticin boxi kuuluu ehdottomasti mun suosikkien joukkoon (ja taisi olla ensimmäinen ulkomainen boxi jonka aikoinaan itselleni tilasin), joten lähdin jälleen erittäin innolla mukaan yhteistyöhön heidän kanssaan. Ensimmäinen yhteistyöboxini on toukokuinen - kannattaa lukea postaus loppuun saakka, koska sieltä löytyy jotain myös teille:


Toukokuun boxi on väriltään vihreä ja sen teemana on..


Botanical eli suomennettuna kasvitieteellinen.


Sisältä löytyy tuttuun tapaan (englanninkielinen) vihkonen tuotteista. Toukokuun boxissa oli mukana yhteensä kuusi tuotetta:


* Magnitone London WipeOut! -puhdistusliina (ovh 17,45€/2kpl, boxissa 1kpl)
Pehmeällä mikrokuituliinalla saa kasvot puhdistettua meikistä ja liasta pelkän veden avulla. Itseltäni näitä löytyy jo ennestään kolme kappaletta, mutta ei vielä harmaana :D Nämä ovat superkäteviä reissuun ja esim. mökille! 


kosteuttava, kirkastava ja silottava kasvovoide. Sivuilla näkyvä tuote on purkissa, boxiin pakattu tuubissa oleva tuote (jos reissuun ottaa mukaan niin melkeinpä tämä tuubissa oleva on kätevämpi). Tuotteena todella mielenkiintoinen, en ole varma olenko Avantin tuotteita aiemmin lainkaan testaillut. Jää odottamaan testivuoroaan, koska korkkasin vastoittain uuden päivä- ja yövoiteen testiin :D


* Balance Me Hyaluronic Plumping Mist (ovh 20,95€/30ml, boxissa 10ml koko)
Kosteuttava, rauhoittava ja raikastava kasvosuihke. Itselläni kasvosuihkeet ovat osana ihonhoitoa päivittäin eli suihkin näitä kasvoilleni ennen hoitotuotteita. Useimpia näistä (kuten tätäkin) voisi käyttää myös meikin päällä, mutta harvemmin itse tulee näin tehtyä - tämä voisi tosin olla ihan hyvä lisärutiini päivään jos viettää päivät pitkälti ilmastoidussa toimistossa tietokoneen äärellä..


* Korres Hydra-Biome Probiotic Superdose Face Mask (ovh 41,95€/100ml, boxissa 20ml koko)
Kaikille ihotyypeille (erityisesti herkälle iholle) soveltuva rauhoittava, kosteuttava ja viilentävä kasvonaamio. Taidan jättää tämän testattavaksi kesähelteille. Korresin tuotteet yleensä ottaen ovat kerrassaan loistavia enkä odota tältäkään yhtään sen vähempää!


Sävytetty huulivoidesävyssä Sweet Potato eli bataatti :D Tämä on melko paksuhkoa ja sävyä on hyvin hyvin hentoisesti. Tuntuu huulilla todella miellyttävältä, joten jäänee itselläni ihan kotikäyttöön.


* Eyeko Mini Eyebrow Gel (ovh 23,45€/8ml, boxissa 4ml koko)
Sävytetty kulmageeli. Sävyltään tämä on vaaleahkon ruskea, testaillessa sävyltään arvelisin olevan useimmille sopiva. Jäänee itselleni samantien käyttöön - todennäköisesti tämän kanssa itse käytän kulmaväriä alle.


Kokonaisuudessaan oikein onnistunut boxi omasta näkökulmastani katsottuna; yksikään tuotteista ei ollut ennakkoon tuttu ja arvelisin kaikkien jäävän omaan käyttöön. Lookfantasticin kanssa on loistavaa se, että aina tämän kautta löytyy jopa minulle uusia tuotteita ja sarjoja kokeiluun!

Jos boxi alkoi kiinnostaa niin tässä hieman * hintatietoja ja tilausvaihtoehtoja:
20€/1kk tilaus, 18€/boxi kun tilaat 3kk jakson, 17€/boxi kun tilaat 6kk jakson tai 15,50€/boxi kun tilaat 12kk jakson. Arvoahan näillä boxeilla on aina reilustin yli tuon hinnan minkä siitä maksat!

Ja sitten siihen lupailemaani extraan teille:
koodilla BLINGERSHIMMER saat 20% alennuksen * linkin takaa löytyvistä tuotteista! Koodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.


Oletko sinä koskaan tilannut Lookfantasticilta?

8 kommenttia:

 1. Olipas ihan uusia tuotteita kaikki! Pelkästään tuolta Dr Lipp:iltä mä oon joskus testannut yhtä huulivoidetta, ja se oli kyllä ihan super hyvä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on nyt taukoa kaikista kauneusbokseista, kun tuotteita löytyy joka nurkasta 😂 Tämän sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta, ihan uusia tuotteita mulle kaikki.

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan tilannut tällaisia, käytän niin vähän kosmetiikkaa, ettei minun kannata tällaisiin ryhtyä. On kuitenkin kiva katsella ja tutustua näihin tuotteisiin.

  VastaaPoista
 4. Wau nyt on kyllä upea paketti ja monta kokeilemisen arvoista tuotetta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat