perjantai 29. toukokuuta 2020

Vaahtoa vaahtoa!

Julkaistu alun perin 12.1.2019
Saatu ilmaistuote

Vaahtoavia kasvonaamioitakin on tullut markkinoille jo jokunen aika sitten ja itsekin näistä muutamia olen päässyt testailemaan - tosin kangasnaamion muodossa. Tänään esittelyssä vaahtoava geelimäinen kasvonaamio.


sisältää mm. lakritsiuutetta sekä maitoproteiinia. Geelimäinen kasvonaamio alkaa heti kasvoille levitettäessä vaahtoamaan, vaahdon tarkoituksena on puhdistaa ihoa ja poistaa lika sekä epäpuhtaudet. Naamio lupaa elvyttää väsynyttä ihoa, tuoda heleyttä sekä virkistää ihoa.


Naamio on yksittäispakattu ja tarkoituksena on siis käyttää koko pussin sisältö kerralla. Naamio alkaa vaahtoamaan heti levityksen jälkeen ja muodostaa vaikutusaikanansa (5-10min) muhkeahkon vaahdon.


Vaikutusaikana kasvoilla tuntui "kutinaa" vaahdon muodostuessa (en tiedä kokeeko osan tämän tuntemuksen kihelmöintinä mikä siis normaalia naamion suhteen) ja vaahdon muodostumista oli todella hauska seurailla.


Vaikutusajan jälkeen tuotetta vielä hierotaan iholla ja lopuksi kasvot huuhdellaan huolellisesti.


Tykästyin tähän naamioon todella kovasti hauskuutensa vuoksi - lisäksi iho tuntui huuhtelun jälkeen miellyttävältä, ei ainakaan omalla kohdallani millään muotoa kuivattanut ihoa.

(Laitoin mukaan nyt useamman kuva hieman havainnollistamaan tuota vaahdon muodostumista.)


Oletko sinä testaillut vaahtoavia kasvonaamioita?

14 kommenttia:

  1. Näin talvella ovat kaikki konstit tarpeellisia virkistämään ihoa. Mielenkiintoinen vaahtonaamio. En ole koskaan kokeillut.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli positiivisessa mielessä todella jännän tuntuinen! :D

      Poista
  2. Hauskan oloinen! Enpä olekaan tällaisia testannut :)

    VastaaPoista
  3. Olen ja ne on kyllä erityisen hauskoja, mutta myös tehokkaita. :) Ihanaa viikonloppua Mira <3

    VastaaPoista
  4. Kasvonaamiot ovat ihania! Voisinkin hyvin kokeilla tätä "vaahtoavaa" naamiota joskus. kuulostaa jo aika mielenkiintoiselta ja olisi kiva myös varmaan seurata sen vaahdon muodostumista. Naamioit ovat niin luksusta arjessa :)
    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  5. Hauskan kuuloinen tuote! :D Kangasnaamiot ei ole roskan määrän vuoksi napanneet juurikaan, mutta tuollaista voisin joskus testata.

    VastaaPoista
  6. Tällaisen naamio hullun pitää kyllä ehdottomasti hankkia tällainen testiin! :D Juurikin tuon hauskuutensa vuoksi :-)

    VastaaPoista
  7. Tuollaiset on kyllä hauskoja! Itsellä oli joku korealainen kangasnaamio jossain pr-lahjapussukassa ja yllätyin siitä kun se vaahtosikin yllättäen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella sun ilmeen kun tajusitkin ettei kyse ole ihan perinteisestä kangasnaamiosta :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat