sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Mietin jo, että yhdistäisinkö huhtikuun toukokuun ostoihin, mutta tehdään nyt kuitenkin tästä erillinen postaus kun nyt jotain pienen pientä tuli kuin tulikin ostettua:


Tykkään poistaa silmämeikin erillisellä puhdistustuotteella ja tähän olen hinta-laatu -suhteeltaan parhaaksi todennut Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen. Tämän nappasin Prismasta ruokaostosten lomasta mukaani ja hintaa tällä oli n. 9€. Muuta kosmetiikka en ostanut, koska sille ei ihan aikuisten oikeasti ole tarvetta :D Rahaa kyllä on korona-aikana muuhun kulunut, nimittäin neidin vaatekaappiin - pohdin, että olenkohan sitä liikaakin täyttänyt, mutta kyllähän noille vaatteille tuossa iässä käyttöä on..

Vinkkejä hyvästä silmämeikinpoistoaineesta otetaan vastaan, jos vaikka joskus löytyisi Lumenen peittoava :D

8 kommenttia:

  1. Mä en pysty tuota enää käyttämään kun siinä on propyleeniglykolia. Harmi. Käytän sitä Garnieria kun se maksaa 4 e eikä ärsytä silmiä. Toimii ihan hyvin kunhan saa kasvojenputsarilla ensin silmämeikit enimmäkseen pois. Mä toivoisin joskus ettei meikkeihin menis niin paljon rahaa mutta...

    VastaaPoista
  2. Minä taidan olla vähän vanhanaikainen, samalla puhdistusaineella kun pesen kasvoni, pesen myös silmämeikkini. Mutta voisin kokeilla ihan erikseenkin silmämeikinpuhdistusainetta. Täytyypä tarkkailla vastauksia täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käyn vielä puhdistusöljyllä silmänympärysalueen lävitse, että saisin mahdollisimman hyvin kaikki silmämeikit pois :)

      Poista
  3. Minulle on riittänyt misellaarivesi myös ripsivärin poistoon. Yksi vedenkestävä on sellainen, että irtoaa lämpimällä vedellä, muttei kylmällä, siis sateella :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimällä vedellä lähtevät mascarat ovat kyllä käteviä! :)

      Poista
  4. Tuota on kehuttu, pitää ostaa, kun vanhat meikinpoistoaineet loppuvat. Tällä hetkellä mulla on käytössä Dermosilin E-vitamin sarjan misellivesi joka on myös hyvä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat