sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Pulpe De Vie

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Harvemmin teen "tulossa"-postauksia, mutta tämä sarja itsessään on niin kiehtova, että muutama sananen on pakko teille kirjoitella jo ennenkuin tuotteita edes kunnolla olen ehtinyt testata. (Kaikki postauksen tuotteet saatu yhteistyössä * Oletkaunis.fi-verkkokaupan kanssa.)


* Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikkasarja, joka taistelee ruokahävikkiä vastaan. Ihan ensimmäisenä ei yhdistäisi ruokahävikkiä ja kosmetiikkaa, mutta itseasiassa kyse on hyvin loogisesta asiasta; tuotteiden raaka-aineina käytetään pientuottajilta ostettuja hedelmiä ja vihanneksia, jotka eivät ulkonäkönsä puolesta kelpaa myyntiin tai jääväät kaupoissa ostamatta.


Tuotteet valmistetaan muutoinkin vastuullisesti ja luonto huomioiden Ranskassa. Näiltä löytyy myös aimo liuta sertifikaatteja: Ecocert, Cosmébio, Authentic Provence, Cruelty Free ja Vegan. Ja sitten se yksi mahtavimmista jutuista; tuotteita ei ole hinnalla pilattu! Kallein tuote minkä itse bongasin oli 15,90€!Itselleni pyrin valitsemaan melko kattavan setin testattavaa: suihkugeeliä, meikinpoistoaine, seerumeita ja silmänympärysnaamio. Mistä haluaisitte erityisesti kokemuksia kuulla ja/tai onko tämä tuotesarja ehtinyt kenties jo tulla sinulle tutuksi?

10 kommenttia:

 1. Sarja on itselleni täysin vieras. Erittäin kauniit pakkaukset. Mielelläni kuulisin vielä ehkä tarkemmin ja enemmänkin miten tekevät yhteistyötä paikallisten pientuottajien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivuilta en löytänyt tuosta yhteistyöstä sen tarkempaa mainintaa, mutta pitää vielä kurkata onko jossain tarkemmin avattuna :)

   Poista
 2. Kauniit ja raikkaat pakkaukset! Merkki ei ole minulle tuttu. Looginenkin tuote, kun ruokahävikkiä ajattelee. Kiva kun esittelit "tulossa" -otsikon alla. Kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä tosi toimiva sarja edulliseksi luonnonkosmetiikkasarjaksi, jolla on arvot ja toimintaperiaatteet kohdillaan :) Tutustuin ensi kertaa Pulpe de Vieen jo 2014, mutta sen uusiuduttua täysin, testasin sarjaa uudestaan vähän laajemmin. Mun suosikit löytyy täältä:

  https://www.beauty-highlights.fi/2020/01/pulpe-de-vie-edullista-herkullista-ja.html

  :)

  VastaaPoista
 4. Kiinnostava sarja, tekisi mieli itsekin testata!

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen sarja ja ajatus on hyvä, että käytetään hävikkiruokaa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat