lauantai 16. toukokuuta 2020

Syytön

*)mainoslinkki

Toisaalta ehkä ihan hyväkin kun tuli hieman väärässä järjestyksessä näitä kirjoja luettua, on ollut mielenkiintoista hypätä Gerritsenin alkutuotantoon. Kuten pari edellistä teosta, myös tämä on julkaistu Harlequin-kirjojen joukossa:


* Tess Gerritsen Syytön (Presumed Guilty) (ovh 9€) on vuodelta 1993 ja nimensäkin mukaisesti kertoo syyttömän naisen tarinaa sisältäen Harlequin-kirjoille tyypillisen tapaan mukaansa myös romantiikkaa.


"Mirandan ex-rakastaja Richard Tremain löytyy murhattuna hänen sängystään. Mirandalla oli motiivi ja tilaisuus. Hänet pidätetään ja myöhemmin vapautetaan takuita vastaan – takuita, jotka on maksanut joku, joka ei halua henkilöllisyytensä paljastuvan. Yrittääkö joku auttaa Mirandaa? Vai yrittääkö joku manipuloida häntä ja raahata hänet mukaan murhatun miehen hämärään ja salaperäiseen maailmaan, jossa kaikki voivat olla syyllisiä?"

Tämä kirja imaisi ihan totaalisesti mukaansa ja teksti oli helppo- ja nopealukuista. Lisäksi loppuratkaisu oli punottu niin täydellisesti etten itse ainakaan sitä tullut lainkaan ajatelleeksi.


Mikä kirja sinulla on seuraavana lukulistallasi? (Tai kuuntelulistalla mikäli harrastat enemmän äänikirjoja :))

8 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä mulla ei ole listalla mitään muuta kuin ammattikirjallisuutta :D Ehkä se tästä kun pääsee oppari- ja koulumaailmasta pois niin malttaa keskittyä muuhunkin kirjallisuuteen.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkään ei opiskeluaikoina ollut oikein energiaa muuhun lukemiseen :D

      Poista
  2. Äänikirjat on enemmän mun juttu, kun silloin voin tehdä paljon muutakin, kuten ommella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tekisin käsitöitä niin varmaan herkemmin tulisi itselläkin äänikirjoja hyödynnettyä :)

      Poista
  3. Tällä hetkellä minulla on kesken Ilana Aallon Paikka kaikelle, Maarit Kallion Voimana toivo, Merete Mazzarellan Elämä sanoiksi sekä Tove Janssonin Muumipappa ja meri. Toivottavasti en aloita yhtään uutta kirjaa ennen kuin saan näitä nykyisiä loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse en pysty lukemaan kuin yhtä kerralla ja sekin yleensä pitää aika nopealla tahdilla saada ahmittua loppuun :D

      Poista
  4. Minun pitäisi kyllä ehdottomasti jo hiljalleen tutustua äänikirjoihin, kun en oikein ole perinteisten kirjojen ystävä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noitahan saa ilmaiseksi testailla, joten kannattaa kokeilla olisiko oma juttu :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat