keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Kesä 2020



Minkälaisia suunnitelmia sinulla on kesällä 2020 ja oletko joutunut niitä muuttamaan koronan vuoksi?

10 kommenttia:

  1. Mulla ei kesään ole sinänsä korona vaikuttanut, kun en yleensäkään kesällä ulkomailla hirveästi reissaile :) Toukokuun reissu tosin jäi väliin, kun yleensä olen kevään reissun ajoittanut just toukokuulle ennen turistirysäkausia :) Mä kyllä ihan mielelläni matkailen kotimaassa kesällä ja nautin Suomen ihanasta (toivottavasti lämpimästä) kesästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että kesä olisi lämmin ja Suomen sisällä voisi huoletta matkailla :)

      Poista
  2. Ei ole mitään suunnitelmia eikä sellaisia edes viitti tehdä. Päivä kerrallaan ja extempore juttuja sitten täytyy keksiä :)

    VastaaPoista
  3. Ei oltu lyöty mitään suunnitelmia lukkoon saakka, mutta ajatuksen tasolla oli paljonkin. Lisäksi voitin liput Himoksen Iskelmä festareille, joten ne nyt ainakin siirtyy ensi vuoteen. :) Koiranpentu muuttaa kuukauden päästä, niin eiköhän sen kanssa riitä puuhaa loppu kesäksi!

    VastaaPoista
  4. En ole onneksi tehnyt ennakkoon mitään suunnitelmia kesäksi 2020 joten mitään en joudu perumaan. Nyt on pakko elää vain päivä kerrallaan ja eikä suunnitella turhaan. Säästyy pettymyksiltä ja eikä sitten harmita jos joku juttu ei toteudukaan :)

    VastaaPoista
  5. Kesä mennään aikalailla fiiliksen mukaan, mutta kesälomat pidettävä kesäkuun aikana ja juhannuksen jälkeen toivottavasti pääsee jo takaisin töihin :) Joka tapauksessa aion nauttia kesästä!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat