maanantai 11. toukokuuta 2020

ACO Sun

saatu ilmaistuote

Kesä lähestyy kovaa vauhtia mikä tarkoittaa myös sitä, että viimeistään tässä vaiheessa olisi hyvä alkaa päivittää aurinkosuojavoiteet tälle kesälle taas kuntoon. Itselleni sain testiin setin ACOn aurinkotuotteita.


Valikoimissa on oikein kattava setti koko perheelle. Itselleni testiin sain:


Aurinkovoiteen kasvoille SPF30, joka paitsi antaa aurinkosuojaa niin myös estää ryppyjen ja pigmenttiläiskien syntymistä.




Kuivan ja atooppisen ihon kosteuttava aurinkosuoja SPF50, joka soveltuu myös yli 3-vuotiaille lapsille.




Viilentävä after sun geelivoide rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Kaikki voiteista levittyivät hyvin, mukaan lukien fysikaalisen suojan omaava lapsille tarkoitettu suojavoide vaikka toki muita hieman jähmeämpi olikin. Aurinkosuojavoiteiden kanssa pitää muuten aina muistaa oikea käyttö; tarpeeksi paljon, tarpeeksi usein. Oikealla käytöllä kesän jälkeen ei aurinkosuojavoidetta pitäisi seuraavaan kesään jäädä - ellei sitten jo useampi kappale ole käytetty pois :D ACOn tuotteita löydät hyvin laajasti apteekeista, kannattaa siis lähimmästä käydä kurkkaamassa valikoima, myös muiden tuotteiden osalta!


Joko sinä olet korkannut aurinkosuojavoiteet käyttöön?

9 kommenttia:

  1. Aurinkosuoja on tärkeä juttu - tosin paras suoja on välttää aurinkoa ja käyttää peittäviä vaatteita, mutta ainahan se ei ole kokonaan mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta. Itse en olekaan mikään auringonpalvoja, mutta kyllähän siellä ulkona aurinkoisilla säillä tulee liikuttua jolloin hyvä muistaa suojautuminen :)

      Poista
  2. Oon testannut ja käyttänyt ACO:n aurinkotuotteita aikoinaan ja tykkäsin niistä todella! Vielä en oo korkannut käyttöön aurinkosuojia, sillä niinä harvana aurinkoisena päivänä ei ole juuri tullut ulkona oltua. Pitää kyllä kohta ottaa nämä taas käyttöön!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime päivät olleet kyllä niin kylmiä, ettei näille tosiaan tarvetta ole ollut.. :/

      Poista
  3. Kuivan atooppisen ihon kosteuttava aurinkosuoja.. Vielä jos sopii lapsille, niin kuulostaa meille täydelliseltä

    VastaaPoista
  4. Aurinkosuoja on itselleni todella tärkeä juttu ja ilman en voisi kesää viettää. Nämä Acon voiteet ovat olleet hyviä, joka kesä mulla on joku Acon tuote ollut :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää että on myös rasvoja jotka sopii lapsille! Kiitos tästä. Täytyy laittaa mieleen nämä ACO tuotteet kesää varten. Myös heidän puhdistustuotteita tahtoisin kokeilla.
    https://www.uginuusiapteekki.fi/apteekista-laadukkaita-ihonhoitotuotteita/

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat