sunnuntai 10. toukokuuta 2020

iDeal BB

Harvoin kirjoittelen teille tuotteista pelkästään näytteen pohjalta, mutta nyt teen poikkeuksen jo ihan senkin takia, koska saan teille näin tuotteen kattavimmin esiteltyä:


Dermosil iDeal BB-voide (ovh 9,90€/30ml)
lupaa luonnollisen lopputuloksen sekä aurinkosuojaa (SPF15). BB-voide löytyy neljässä sävyssä:

Syy miksi tuotteen nyt tosiaan näytteen pohjalta esittelen on se, että saan teille esiteltyä kaikki sävyt minkä lisäksi näytteestä riitti hyvin muutamaan käyttökertaan.


Itselleni vaalein sävy (porcelain) oli ehdottomasti the valinta, mutta varsinkin ivory sopisi itselleni loistavasti ainakin kesäaikaan. Se mikä tuotteessa yllätti oli peittävyys; ei toki ole superpeittävä mutten itse sellaista haekaan. Tämä tuote tasoitti ihonsävyä sekä peitti ihossa olevat epäkohdat (esim. paranemisvaiheessa oleva hieman punoittava finnikohta sekä tummat silmänaluset) itseasiassa jopa paremmin kuin itse ennen testiä kuvittelin. Lisäksi tämä antaa sen verran samenttisen lopputuloksen ettei puuteria päälle enää välttämättä tarvita.


Kokonaisuudessaan tuote yllätti erittäin positiivisesti ja mikäli meikkivoiteita ei olisi kaapissa yllin kyllin niin nappaisin tämän samantien ostoskoriini!

BB-, CC-, meikkivoide vai jotain muuta/ei mitään? :D

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuotteelta. Ja hinta on hyvin kohtuullinen.
    Kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen tuote ja Dermosilin jutut ovat aina hyviä. BB-voide pitäisi ostaa kesäksi, tässä hyvä vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkkauksesta Mira! Dermosilin muutamat tuotteet ovat itselleni tuttuja joten voisin hyvin kokeilla tätä BB-voidettakin. Pitkä meikittömän "kotoilukarantennin" jälkeen voisi taas "piirtää itselleen kasvotkin" :D

    VastaaPoista
  4. Minulla käytössä muistaakseni bb-voide. En ikinä muista, mitä eroa bb:llä ja cc:llä. Nykyinen voide luonnonkosmetiikkaa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat