tiistai 31. maaliskuuta 2020

Naturale Antica Erboristeria

Kaupallisessa yhteistyössä N.A.E.:n kanssa.
*)mainoslinkki

Sain testiin setin N.A.E. eli Naturale Antica Erboristeria -luonnonkosmetiikkasarjan vartalonhoitotuotteista. Sarjan kaikilla tuotteilla on Ecocert-sertifiointi eli vähintään 97% aineosista on luonnollista alkuperää. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. 


Oma testipakettini sisälsi kosteuttavasta luomulaatuista viikunaa ja hibiscusuutetta sisältävästä Idratazione-linjasta deodorantin, käsisaippuan, käsivoiteen, suihkugeelin ja vartalovoiteen.

Deodorantti oli itselleni jo entuudestaan tuttu eli tätä olin jo jokusen tovin ehtinyt testailla. Lupaa antaa 24h suojan epämiellyttäviltä tuoksuilta, kosteuttaa eikä jätä valkoisia raitoja. 99% luonnollista alkuperää. Itse en hienhajua ole luonnollisempienkaan deojen kanssa kokenut ongelmalliseksi (toki on hetkiä kun se omaankin nenääni tuoksahtaa, mutta kuitenkin melko harvakseltaan) ja olen tästä tykännyt käytössä. Tuoksu on tässä (kuten koko linjassa) miellyttävä ja kevyt.


Käsisaippua lupaa puhdistaa kädet hellävaraisesti, 98% luonnollista alkuperää. Vaahtoaa juuri sopivasti ja koen tämän tekevän mitä lupaakin eli puhdistaen kädet kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Nyt flunssakautena käsiä on tullut hieman normaalia enemmänkin pestyä eli on päässyt siinäkin mielessä hyvin testiin..


Käsivoide lupaa hemmotella, virkistää ja kosteuttaa ihoa. 98% luonnollista alkuperää, nopeasti imeytyvä koostumus. Taaperon kanssa ei aina ole aikaa odotella käsivoiteen imeytymistä eli nopeus on tässäkin suhteessa valttia. Käsivoide on kieltämättä tuote, jonka käyttö unohtuu aika ajoin luvattomankin usein, mutta tätä jopa muistin käyttää kun nostin sen nenän eteen - ehkäpä käsivoide kannattaisi jatkossakin pitää paikassa, josta sen näkee jatkuvasti :D Lupauksensa mukaisesti imeytyy nopeasti jättäen ihon ihanan silkkisen pehmeäksi.Suihkugeeli puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. 97% luonnollista alkuperää. Miellyttävän hellävarainen koostumus, joka jättää ihon puhtaan mutta kuitenkin pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi - jo ennen vartalovoidettakin.


Vartalovoide lupaa ravita ihoa kuitenkin samalla imeytyen nopeasti. 98% luonnollista alkuperää. Vartalovoide tuo itselleni sen ripauksen luksusta arkeen eli aivan mikä tahansa voide ei tähän hommaan itselleni kelpaa. Tämä hoito homman kotiin; koostumus on ihanan kermainen kuitenkin jättämättä lähmäistä tunnetta eli imeytyy ihoon hyvin.

Kokonaisuutena sarja on todella mielenkiintoinen ja yksi parhaista jutuista on se, että jokainen tuote maksaa alle 10€! Tuotteita voit löytää mm. * Lykon valikoimista. (Ja mikäli olet tuoksuyliherkkä niin kannattaa vilkaista hajusteeton Delicatezza-linja.)


Onko N.A.E. sinulle entuudestaan tuttu sarja?

10 kommenttia:

 1. Mullakin tulossa näistä postaus lähiaikoina :) Tykkäsin kyllä tuotteista!

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttu sarja, mutta ihanan raikkkaat putelit on ainakin :)

  VastaaPoista
 3. Olipa mielenkiintoinen! mulla on kokemusta vain urtekramin teodoranteista. Kaikista parhaa käsivoiteet on juurikin noissa pumppupulloissa! Mun kans tarvii saada käsivoide johonkin näkösellä just missä käsiä pesee tai mistä kulkee ohi, muuten ei tuu päivän aikana laitettua vaikka tarvetta kyllä olis... :D

  VastaaPoista
 4. Itselle vieras merkki, vaikka luonnonkosmetiikkaa mielellään suosinkin.

  VastaaPoista
 5. Kiva testipaketti. Itsekin käsivoidetta unohdan aika usein käyttää. Hyvä, että tuoksu on miellyttävä ja kevyt. https://www.cargosafe.fi/palvelut/lahetyspalvelut/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina omat kädet ovat jatkuvasta pesusta olleet niin rutikuivat, että sekin on jo muistutellut käsivoiteen käyttöön :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat